هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر! تحکیم بنیان خانواده از طریق همراهی همیاران باشگاه «باهم» با زوج‌های جوان کمک به افزایش سطح بارندگی‌ها با بارورسازی ابرها آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد از امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا یک رژیم سخت برای حفظ کاهش وزن مفیدتر است؟

  • کد خبر: ۳۴۹۴۸۵
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۲
آیا یک رژیم سخت برای حفظ کاهش وزن مفیدتر است؟
اضافه وزن و چاقی در دنیای امروز به معضلی برای بسیاری تبدیل شده و افراد را بر آن داشته تا روش‌های مختلف را برای کاهش وزن امتحان کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری معتقدند وزنی که ظرف مدت کوتاهی کم شود، به‌سرعت بازمی‌گردد، با این حال تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که میزان چربی در بدنشان بالاتر است و در مراحل اولیه یک رژیم سخت به‌یک‌باره وزن زیادی از دست می‌دهند، بیشتر احتمال دارد که بتوانند این کاهش وزن را حفظ کنند.

دکتر «لین نورتون»، متخصص تغذیه درباره دلایل این نتیجه مواردی را مطرح می‌کند. به گفته او، داده‌ها در واقع نشان می‌دهند افرادی که چاق هستند و در ابتدای رژیم، وزن بیشتری از دست می‌دهند احتمال بیشتری دارد که دوباره به وزن قبلی برنگردند. این اگرچه برخلاف انتظار به نظر می‌رسد، می‌تواند به این دلیل باشد که این نتیجه گرفتن سریع و محسوس بر انگیزه افراد برای ادامه رژیم اثر قوی‌تری می‌گذارد و به آنها کمک می‌کند رژیمشان را ادامه دهند.

سناریوی رایج برای این مدل رژیم و وزن کم کردن سریع، نصف کردن کالری مصرفی روزانه و دو برابر کردن تمرین‌های ورزشی است. آنچه به گفته نورتون می‌تواند موثر باشد، اما به ترکیب بدن فرد هم بستگی دارد.

او همچنین توضیح می‌دهد: هرچه میزان چربی در بدن بیشتر باشد، عواقب منفی رژیم شدید کمتر می‌شود، زیرا خطر از دست دادن عضله کمتر خواهد بود. در حالی که کسانی که زیاد چاق نیستند یا چربی بدنشان بالا نیست، در صورت قرار دادن خود در وضعیت محدودیت و رژیم شدید، ممکن است نتیجه معکوس بگیرند و عضله از دست بدهند یا با مشکلات متابولیکی مواجه 

نورتون در پایان می‌افزاید که کاهش وزن سریع نمی‌تواند در درازمدت ادامه پیدا کند و سرعت آن به هرحال کاهش می‌یابد؛ بنابراین تنها به شرطی می‌تواند به‌عنوان یک ابزار مفید در کوتاه‌مدت عمل کند که پس از آن به یک سبک زندگی مناسب و قابل‌اجرا و ادامه دار تبدیل شود و فرد بتواند در طولانی‌مدت آن را حفظ کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->