به گزارش شهرآرانیوز؛ بیشتر افراد به مفاصلشان حتی فکر هم نمیکنند تازمانیکه مشکلی پیش بیاید و با مفاصل دردناک مواجه شوند که ممکن است در اثر بیماری یا بالارفتن سن باشد. هرچند بعضی از بیماریها و مشکلات اجتنابناپذیر هستند؛ اما از خیلی از آنها میتوان با تغذیه درست دوری کرد.
ماهی آزاد
اگر واقعا میخواهید مصرف پروتئینتان را بالا ببرید، ماهی سالمون یک راه عالی است؛ البته سایر ماهیهای چرب مثل تن و ماکرل هم بسیار خوب هستند. همه اینها منابع غنی اسیدهای چرب امگا ۳ محسوب و بهخاطر تواناییشان برای کاهش التهاب شهرت دارند.
مرکبات
اگر واقعا به سلامت مفاصلتان اهمیت میدهید، مرکباتی، چون پرتقال، گریپ فروت، لیموشیرین و لیموترش انتخابهای بسیار خوبی هستند. این میوهها سرشار از ویتامین «ث» هستند که خواص ضدالتهابی دارند.
گردو
گردو، انتخابی بسیار عالی برای گیاهخواران و افرادی است که در مصرف گوشت محدودیت دارند. گردو نهتنها اسیدهای چرب لازم برای کاهش التهاب، بلکه منبعی بسیار عالی برای پروتئینهای گیاهی است.
خیار
شاید خیار به نظر ما یک میوه بسیار ساده بیاید، اما ترکیب پیچیدهای از فیبر، آب و طیف گستردهای از ویتامینها و مواد معدنی است. از همه مهمتر، خیار سرشار از سیلیکاست.