اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

آماده سازی سند ملی سالمندان کشور

  • کد خبر: ۳۷۱۰۹
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
آماده سازی سند ملی سالمندان کشور
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: سند ملی سالمندان کشور برای ابلاغ به دستگاه‌ها در حال ویرایش نهایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسام‌الدین علامه افزود: سند ملی سالمندان متناسب با آخرین آمار سالمندی کشور بوده و همه همت و عزم سازمان برنامه و بودجه و بهزیستی بر این است که در سال ۱۴۰۰ اولین برنامه بودجه محور مبتنی بر سند ملی سالمندان از سوی دستگاه های عضو با اولویت اقدامات زیرساختی و اقدامات مرتبط با کرونا ارائه شود.

 

وی ادامه داد: مقرر بود که سند ملی سالمندان با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه از هفتم مهر ابلاغ شود و برای این کار لازم بود دو جلسه برنامه برای نهایی کردن ارسال سند ملی سالمندان برگزار شود که یکی از آنها برگزار شده اما جلسه دوم به دلیل وضعیت قرمز کرونا کنسل شده و این امر به تعویق افتاده است.

 
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: برای نخستین بار مقرر بود که بودجه سالمندی تعریف شود که اکنون محقق نشده است. تحقق آن منوط به برگزاری جلسه بهزیستی و سازمان برنامه و بودجه و جلسه شورای ملی سالمندان است.


وی با بیان اینکه  ۲۰ دستگاه، سمن و وزارتخانه در شورای ملی سالمندان عضویت دارند، گفت: سند ملی سالمندان درصدی تغییراتی دارد زیرا این سند در سال‌های گذشته تدوین شده بود و اکنون بحث‌های آماری آن به روزرسانی شده است.


به گفته رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور، سند ملی سالمندان دارای ۶ هدف اصلی شامل ارتقای سطح فرهنگی جامعه در زمینه پدیده سالمندی، توانمندسازی سالمندان، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی سالمندان، ارتقای سرمایه و حمایت های اجتماعی، توسعه زیرساخت های مورد نیاز امور سالمندی و امنیت مالی نظام حمایت از سالمندان است.


علامه افزود: سند ملی سالمندان به بحث هایی مانند معیشت و امنیت درآمد سالمندان از منابع عمومی می پردازد و بر اساس این سند لازم است وظایف دستگاه ها در رابطه با سالمندی در بودجه های آینده، دیده شوند.


وی یادآور شد: اکنون هشت میلیون و ۴۰۰ هزار نفر سالمند در کشور وجود دارند.

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->