دستگیری پزشک جعلی که با مدرک دیپلم جراحی می‌کرد (سه‌شنبه، ۱۸ آذر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۷۹۳۱
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
دستگیری پزشک جعلی که با مدرک دیپلم جراحی می‌کرد (سه‌شنبه، ۱۸ آذر ۱۴۰۴)
رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که با مدرک دیپلم، جراحی زیبایی انجام می‌داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار داوود معظمی‌گودرزی اظهار کرد: در هفته‌های اخیر، همکارانم موفق به دستگیری یک کلاهبردار سایبری و یک پزشک‌نما شدند.

وی درباره پرونده اول افزود: اولین مورد، یک پزشک قلابی است که در فضای مجازی تبلیغاتی انجام داده و دستگیر شده است.

رئیس پلیس فتا ادامه داد: یکی از دغدغه‌های اصلی ما موضوعات سلامت‌محور است که مستقیما با جان و سلامت مردم در ارتباط است و طی سنوات اخیر طرح‌های بسیاری داشتیم که با این افراد برخورد کرده‌ایم.

سردار معظمی گودرزی گفت: با بروز و ظهور فضای مجازی شاهد هستیم پزشک‌نما‌های زیادی در این فضا‌ها تبلیغات انجام می‌دهند.

وی افزود: اخیرا متهمی دستگیر شد که مدرک دیپلم داشت، اما کار طبابت و جراحی انجام می‌داد؛ چراکه تبلیغات گسترده‌ای هم انجام داده بود و بیش از ۵۰ نفر شاکی دارد.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: متاسفانه برخی پزشکان نیز ابزار این آدم شده بودند و از اسم و مهر آن‌ها سوءاستفاده شده بود که پروانه طبابت آن‌ها نیز مادام‌العمر باطل شد. همچنین در این پرونده، چند نفر پزشک و چند بیمارستان نیز مورد بازجویی و بررسی قرار گرفتند.

معظمی گودرزی گفت: علت انتشار بدون پوشش او نیز برای شناسایی سایر شاکیان بوده است.

وی درباره تبلیغات پزشکی در فضای مجازی هشدار داد که بیشتر این پیج‌ها دلال بیمار هستند و از هویت پزشکان سوءاستفاده کرده و افراد را به مطب‌های زیرزمینی سوق می‌دهند که باید مردم به این مسائل توجه کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.