«گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد
سرخط خبرها

فیلم‌های کوتاه روستایی، مکری و برزگر در پلتفرم «وُدیو» اکران می‌شوند

  • کد خبر: ۳۸۴۶۵
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵
فیلم‌های کوتاه روستایی، مکری و برزگر در پلتفرم «وُدیو» اکران می‌شوند
قرار است تا پایان سال ۹۹ هر پنجشنبه ۴ فیلم کوتاه از تولیدات انجمن سینمای جوانان ایران در سامانه «ودیو» منتشر شود. سامانه «ودیو» در تازه‌ترین قسمت از این نمایش‌ها آثار کوتاه فیلمسازانی چون سعید روستایی، شهرام مکری و مجید برزگر را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز - مدیرعامل «وُدیو» پلتفرم نمایش فیلم‌های کوتاه، پویان صدقی، درباره همکاری با انجمن سینمای جوانان ایران برای اکران آثار کوتاه، گفت: «قرار است تا پایان سال ۹۹ هر پنجشنبه ۴ فیلم کوتاه از تولیدات انجمن سینمای جوانان ایران از طریق سامانه «ودیو» منتشر شود و در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.»

 

وی درباره بازخورد این کار که چند هفته‌ای است به جریان افتاده، توضیح داد: «سالانه بخش وسیعی از آثار حوزه فیلم کوتاه توسط انجمن سینمای جوان تولید می‌شود؛ بسیاری از این آثار توسط فیلمسازان مطرح سینمای کوتاه و بلند ساخته شده که در حال حاضر برای اولین بار از تاریخ تاسیس این انجمن، تماشای آن از طریق «ودیو» امکان‌پذیر  شده است. آنچه که انجمن برای نمایش در اختیار ما قرار داده گنجینه مهم و قابل اعتنا سینمای کوتاه است و تا امروز با استقبال بسیار خوب مخاطبان مواجه شده است.»

 

مدیرعامل «وُدیو» پلتفرم نمایش فیلم‌های کوتاه با اشاره به اینکه همکاری با انجمن سینمای جوانان ایران فقط محدود به این اتفاق نیست، گفت: «به جز پنجشنبه‌ها و نمایش ۴ فیلم کوتاه، قرار است دوشنبه هر هفته آثار فیلمسازان مطرح را که سبقه خوبی در حوزه فیلم کوتاه داشتند به نمایش بگذاریم. آثار سعید روستایی، شهرام مکری، مجید برزگر و بسیاری از فیلمسازان شاخص دیگر به زودی در قالب همین همکاری نمایش داده خواهد شد.»

 

صدقی خاطرنشان کرد: «ودیو در تلاش است با ایجاد امکان تماشای آثار کوتاه برای عموم علاقه‌مندان، پیوندی باشد میان مخاطب عام با این سینما، همچنین «ودیو» در نظر دارد با حمایت از فیلمسازان این حوزه که بی‌تردید آینده سینما بلند خواهند بود؛ سبب ایجاد جایگاه مستحکم‌تری برای فیلم‌کوتاه و فعالان این حوزه در سینما شود. بی‌شک حمایت از این جریان می‌تواند به آینده سینمای ایران کمک کند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->