خراسان رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تبعات کم خوردن میوه و سبزیجات در بین کودکان چیست؟

  • کد خبر: ۴۰۸۴۶
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۳
تبعات کم خوردن میوه و سبزیجات در بین کودکان چیست؟
یک متخصص تغذیه، نسبت به تبعات مصرف کم سبزیجات و میوه‌ها در بین کودکان و نوجوانان هشدار داد.
به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص تغذیه، نسبت به تبعات مصرف کم سبزیجات و میوه‌ها در بین کودکان و نوجوانان هشدار داد. احسان حجازی، با بیان این مطلب که طی دهه اخیر نحوه تغذیه در جوامع بشری تغییر کرده و ایران در دوره‌ای قرار گرفته که تغذیه ناسالم غرب شایع است، گفت: تغییراتی که به دلیل پیشرفت صنعت مواد غذایی و غذا‌های فرآیند شده بیشتر استفاده می‌شود، از جمله غذا‌هایی مانند نوشابه، نوشیدنی‌های گازدار و فست فود‌ها که حاوی انرژی بالا و میزان قند و اسید‌های چرب اشباع فراوان هستند، اما میزان ویتامین و املاح ضروری ناکافی دارند. مصرف بیش از حد این مواد غذایی می‌تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود.

وی، چاقی را از عوامل بروز بیماری‌های دیابت، سرطان، قلب و عروق و فشار خون دانست که متأسفانه میزان شیوع بیماری‌های مزمن را نسبت به گذشته افزایش داده است.

عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بیان داشت: درصد زیادی از کودکان در کشور دچار اضافه وزن هستند که متأسفانه این چاقی در کودکی و نوجوانی با چاقی در بزرگسالی ارتباط دارد.

حجازی گفت: مصرف سبزیجات به همراه غذا به افزایش احساس سیری و تناسب اندام کمک می‌کند. اما مصرف این مواد غذایی نسبت به گذشته کمتر شده است.

عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: مصرف کم سبزیجات و میوه‌ها موجب شده تا ویتامین و املاح معدنی ضروری کافی به بدن افراد نرسد و دریافت میزان مواد مغذی که به رشد کودکان و نوجوانان کمک می‌کند، کمتر باشد. ویتامین‌ها و املاح در میوه‌ها و سبزیجات به وفور یافت می‌شوند که میزان مصرف آن در کشور به خصوص در بین کودکان و نوجوانان کم است.
 
منبع:همگردی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->