گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور
سرخط خبرها

مواد اولیه در مسیر تولیدی‌های ماسک

  • کد خبر: ۴۱۱۳۵
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
مواد اولیه در مسیر تولیدی‌های ماسک
به گفته معاون سازمان صمت خراسان رضوی، برنامه‌ریزی برای تامین پارچه ملت‌بلون و اسپان‌باند در داخل استان خراسان رضوی درحال انجام است
ملیحه فلاح | شهرآرانیوز؛ ماسک سه‌لایه که محافظ شما دربرابر ویروس کروناست از ۲ لایه پارچه که در قسمت بیرونی و درونی ماسک به کار رفته به نام «اسپان‌باند» و یک تکه پارچه فیلترمانند به اسم «ملت‌بلون» و ۲ نخ کشی تشکیل شده است. اگر پویش «ماسک با نرخ مصوب» شهرآرا را دنبال کنید، متوجه خواهید شد که اگر این نوع ماسک با نرخ قانونی به دست شما نمی‌رسد، دلیلش نبود مواد اولیه به‌ویژه پارچه ملت‌بلون با قیمت دولتی است.

شهرآرا در گزارش‌های مختلف به این موضوع پرداخته‌است؛ مثلا در گزارشی با عنوان «فروش ماسک از در پشتی» به مشکلات تولیدکنندگان در تهیه این کالا با نرخ مصوب و اینکه بخشی از ماسک‌های کارخانه‌ای به‌صورت غیرقانونی تولید و توزیع می‌شوند، اشاره کردیم. در گزارش دیگری با تیتر «مافیای ملت‌بلون» از کمبود‌های تولیدکننده‌ها گفته و نوشته بودیم که پارچه ملت‌بلون که نقش فیلتر را بازی می‌کند، این روز‌ها در بازار آزاد بیست‌برابر نرخ مصوب (هر کیلوگرم ۳۰ هزار تومان) به‌وفور یافت می‌شود، اما به نرخ دولتی به دست کارخانه‌های تولید ماسک نمی‌رسد.

حالا برای پیگیری اینکه به‌منظور برطرف‌شدن این کمبود چه اقدام‌هایی صورت گرفته است، به‌سراغ علی غفوری‌مقدم، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، رفته‌ایم. او دراین‌باره به شهرآرا گفت: سازمان صمت از ۳ طریق برای تامین پارچه ملت‌بلون و اسپان‌باند موردنیاز تولیدکنندگان استان، پیگیری می‌کند که امیدواریم در روز‌های آینده دراین زمینه به نتایج خوبی برسیم.
غفوری‌مقدم ادامه داد: در ابتدا آخرین لیست واحد‌های مشغول فعالیت را از دانشگاه علوم پزشکی مشهد گرفته‌ایم تا براساس‌آن برای تامین مواد اولیه موردنیازشان برنامه‌ریزی کنیم.

او با اشاره به آخرین لیست ارسال‌شده ازسوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ابتدای شهریور بیان کرد: براین‌اساس ۱۳واحد صنعتی تولیدکننده ماسک سه‌لایه طبی و N۹۵ و همچنین ۷۹واحد کارگاهی تولید ماسک سه‌لایه در استان فعالیت می‌کنند. این لیست را برای معاونت علوم صنایع، وزارتخانه و دبیر ستاد مبارزه با کرونا در وزارتخانه فرستاده‌ایم. البته پیش از این نیز، یعنی از تیرماه تاکنون، چندبار لیست واحد‌های فعال را برای وزارتخانه ارسال کرده‌ایم. وزارتخانه هم این لیست را برای استان همدان که محل تهیه پارچه ملت‌بلون است فرستاد. این‌بار به‌دلیل اهمیت موضوع با سرپرست وزارتخانه نیز مکاتبه و درخواست کردیم باتوجه‌به قرمزبودن وضعیت کرونا در خراسان رضوی، نیاز استان ما را با اولویت تامین کنند.

غفوری‌مقدم ادامه داد: در اقدام دیگر به تولید این مواد در داخل استان توجه کردیم. اکنون ما یک واحد خوب در تولید اسپان‌باند داریم که لیست تولیدکننده‌ها را دراختیارش قرار می‌دهیم. همچنین پیگیری کردیم که پارچه ملت‌بلون در استان تولید شود.

به گفته معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان، اکنون یک واحد تولیدی کوچک ملت‌بلون در استان فعالیت می‌کند، اما در روز‌های اخیر یک واحد دیگر هم توانسته است پروانه بهره‌برداری بگیرد و کار خود را آغاز کند و سازمان هم درتلاش برای تامین مواد اولیه برای این واحدهاست. او می‌گوید: تلاش می‌کنیم که ملت‌بلون و اسپان‌باند را داخل استان تولید کنیم تا نیاز تولیدکننده‌های ماسک به مواد اولیه خارج از استان تاحدودی برطرف شود.

غفوری‌مقدم با اشاره به اینکه اگر مواد اولیه تامین شود ظرفیت تولیدی‌های ماسک بسیار است، افزود: تلاش می‌کنیم در ابتدا پارچه ملت‌بلون را برای واحد‌هایی که ماسک خود را دراختیار دانشگاه علوم پزشکی می‌گذارند و بعد از آن برای سایر واحد‌های بخش عمومی، تامین کنیم. امیدواریم این مشکل حل شود تا ماسک با قیمت مناسب دردسترس همه قرار گیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->