یک لغزش کوچک؛ روایت شیخ رجبعلی خیاط از نابودی برکات زیارت نحوه خواندن نماز امام حسن عسکری (ع) معرفی قدمگاه امام حسن عسکری (ع) در سطح ملی تجلی احترام و محبت امام عسکری (ع) به امام رضا (ع) در منابع تاریخی یک حکمت از سیره امام عسکری (ع) ولادت امام حسن عسکری (ع)؛ امیدی در دل تاریکی مراسم نخستین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله در مشهد برگزار شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) نماینده سابق مقام معظم رهبری در سوریه: جامعه باید با شهدا زندگی کند + فیلم یادواره شهدا فرصتی برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب است مراسم اختتامیه یادواره شهدای گوهرشاد، حرم مطهر رضوی، مکه و منا برای نخستین‌بار در مشهد برگزار شد (۸ مهر ۱۴۰۴) یک شیشه مربای دل‌تنگی زینت‌هایی که بلای جان شده‌اند | درباره کتاب «آرایش و زینت» خادمان زلال رضوان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) تقدیر شدند سردار کارگر: جنگ ۱۲ روزه آموزه‌های زیادی برای ایران و جهان به همراه داشت ساخت مساجدی سازگار با محیط زیست در اندونزی جانبازان بی‌پرونده، ترکش‌های بی‌درصد! ارائه وام مسکن به ایثارگران در روزهای آینده + رقم وام کتاب جامع اشعار عاشورایی برای مداحان اهل بیت(ع) حکم شرعی شستن لباس نجس در ماشین لباس‌شویی چیست؟ مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله هاشمی‌نژاد در مشهد برگزار می‌شود(۱۰ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توزیع ۷۰۰۰ کیلوگرم گوشت گرم بین نیازمندان خراسان رضوی در دهه اول محرم

  • کد خبر: ۴۱۲۰۶
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
توزیع ۷۰۰۰ کیلوگرم گوشت گرم بین نیازمندان خراسان رضوی در دهه اول محرم
مدیر امور مجاورین آستان قدس رضوی گفت: هم‌زمان با ایام دهه اول محرم و از محل نذورات و موقوفات، ۷ هزار کیلوگرم گوشت گرم بین خانواده‌های نیازمند و محروم استان خراسان رضوی توزیع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر امور مجاورین آستان قدس رضوی گفت: هم‌زمان با ایام دهه اول محرم و از محل نذورات و موقوفات، ۷ هزار کیلوگرم گوشت گرم بین خانواده‌های نیازمند و محروم استان خراسان رضوی توزیع شد.


هادی غلامی، با بیان اینکه هم‌زمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و دهه اول محرم ۳۵۰ رأس گوسفند در شهر مشهد و ۱۶ شهرستان خراسان رضوی با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از شیوع کرونا، قربانی و گوشت آن در میان خانوار‌های کم برخوردار توزیع شد، اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۰ رأس در سطح شهر مشهد و ۱۸۰ رأس در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ذبح و گوشت آن بین اقشار بی‌بضاعت توزیع شد.


وی در تشریح جزئیات اجرای این طرح مناسبتی، اظهار کرد: کانون‌های مرکزی خدمت رضوی شهرستان‌های تحت پوشش طرح، ضمن خریداری گوسفند از همان شهر و کمک به اقتصاد منطقه، مراحل قربانی شدن و توزیع را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام دادند و گوشت قربانی را در میان خانواده‌های بی‌بضاعت از قبل شناسایی شده توزیع کردند.


مدیر امور مجاورین آستان قدس رضوی تصریح کرد: این طرح در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر رسیدگی به معیشت محرومان و در راستای اجرای مرحله دوم رزمایش همدلی و احسان در استان خراسان رضوی هم‌زمان با ایام دهه اول محرم اجرایی شد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->