آماده باش پلیس راهور برای بازگشایی مدارس در مشهد | افزایش ۲۵ درصدی حجم ترافیک در روز یکم مهر ۱۴۰۴ خط تحریری در پایه‌های دوره دوم ابتدایی تدریس می‌شود رئیس سازمان نوسازی مدارس: پیگیر هوشمندسازی مدارس از رئیس جمهور هستیم ابتلای کودکان به آبله مرغان خطرناک نیست بیش از ۷۰۰۰ نفر در تربت‌حیدریه غربالگری سرطان روده بزرگ شدند وزیر آموزش و پرورش: همه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی از مهر وارد مدارس می‌شوند استاندار خراسان رضوی: درک واقع‌بینانه از وضعیت منابع طبیعی وجود ندارد | تشکیل کارگروه مشورتی منابع طبیعی و محیط‌زیست در استان تدبیر پلیس برای روز اول مهر | طرح پلیس مهر با مشارکت همیاران نوجوان پلیس برگزار می‌شود فرونشست؛ بحران خاموش خراسان رضوی | بزرگ‌ترین شکاف فرونشستی ایران در نیشابور الویت دریافت تسهیلات اشتغا‌ل‌زایی با زنان سرپرست خانواده است پشت‌پرده کانال‌های همسریابی تلگرامی | از فریب و سوءاستفاده تا خودکشی قربانیان صبحانه و میان‌وعده‌ای که باید برای دانش‌آموزان انتخاب کنید! بخشی از واکسن‌های یادآور دانش آموزان در دسترس قرار گرفت بیمه سلامت برای مردم «گران» شد تغذیه مادر باردار نقشی در بروز زردی نوزاد ندارد تالاب انزلی قربانی ناهماهنگی میان اقدامات زیست محیطی | راه نجات این تالاب چیست؟ فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد: کشف ۴۵۰ کیلو شیشه در کشور | «شیشه» در پوشش قرص‌های لاغری و آرامبخش معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت: آبله‌مرغان با یک‌بار ابتلا تمام نمی‌شود | واکسن همچنان خارج از برنامه عمومی ایران مشارکت بیش از ۳ هزار نفر در آزمون گواهینامه وزارت بهداشت | چرا بسیاری از اعتراضات رد شده است؟ جشن پنجاهمین سالگرد تأسیس اورژانس ۱۱۵ در مشهد برگزار شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) دلایل فرونشست‌‌های اخیر در اصفهان چیست؟ | آیا اماکن تاریخی در خطر هستند؟ درباره اهمیت انتخاب دوست در مدرسه | زنگ اول: دوست‌یابی! صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش گردوغبار (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) گرانفروشی ۳.۱ میلیاردی پوشاک مردانه در مشهد با جریمه دوبرابری روبه‌رو شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) رئیس اورژانس ۱۱۵ مشهد: آمار مزاحمت‌های تلفنی ۴ درصد افزایش یافته است | نوسازی ناوگان آمبولانس مشهد بالاتر از میانگین کشوری + فیلم صلاحیت رانندگان اینترنتی بازنگری می‌شود | دسترسی راحت‌تر به پلیس در دستور کار قرار خواهد گرفت گلایه وزیر علوم از افزایش واحدهای دانشگاهی: با این روال کیفیت آموزش کاهش می‌یابد
سرخط خبرها

طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | پای ثابت سفره‌های زمستانی

  • کد خبر: ۴۸۳۶۴
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | پای ثابت سفره‌های زمستانی
ترشی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که اغلب در فصل‌های سرد سال، پای ثابت سفره ما ایرانی هاست: ترشی بادمجان، سیر، کلم قرمز، گل کلم و .... فصل تهیه این ترشی‌ها هم دقیقا همین روزهاست
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ ترشی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که اغلب در فصل‌های سرد سال، پای ثابت سفره ما ایرانی هاست: ترشی بادمجان، سیر، کلم قرمز، گل کلم و .... فصل تهیه این ترشی‌ها هم دقیقا همین روزهاست، البته اگر قصد آماده خوری ندارید. اول باید تصمیم بگیرید چه نوع ترشی یا ترشی‌هایی برای زمستانتان می‌خواهید درست کنید. بعد مواد مورد نیازتان را فهرست کنید و روانه بازار شوید.

 

به صرفه‌ترین روش تهیه ترشی

اگر قصد تهیه یک نوع ترشی در حجم زیاد یا چندنوع ترشی با مواد اولیه یکسان را دارید یا می‌خواهید با کسی شراکتی ترشی درست کنید، برای خرید مواد اولیه تان به میدان تره بار بروید. سبزیجات و صیفی جات در میدان تره بار تا ۳۵ درصد ارزان‌تر عرضه می‌شوند. قیمت ترشی شما به اینکه چه نوع ترشی‌ای را با چه مواد اولیه‌ای می‌خواهید درست کنید بستگی دارد. با وجود این، مطمئن باشید از قیمت نوع بازاری و آماده آن بسیار به صرفه‌تر خواهد بود. گذشته از آن، وقتی خودتان در خانه خوراکی‌ای مانند ترشی درست می‌کنید، از سلامت آن هم اطمینان دارید.
 
 

مواد لازم برای ترشی گل کلم

از میان انواع ترشی‌هایی که در بازار وجود دارد، امروز می‌خواهیم آموزش ترشی گل کلم مخلوط را ارائه بدهیم، ترشی‌ای که شباهت زیادی به ترشی هفت بیجار دارد و از قدیم، تهیه آن بین ما مشهدی‌ها هم رواج داشته است. برای تهیه این ترشی، شما به این مواد اولیه نیاز دارید:
 
  • گل کلم یک عدد متوسط
  • هویج ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • ساقه کرفس ۲ عدد متوسط
  • خیار ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • بادمجان یک کیلوگرم
  • سیب ترش ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • موسیر ۱۰۰ گرم
  • سیر ۲ بوته بزرگ
  • فلفل سبز یا قرمز ۶ عدد
  • سبزی ترشی (ترخون، نعناع، مرزه، گشنیز، جعفری و پونه)
  • ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • نمک، سیاهدانه و زردچوبه به میزان لازم
 
 

طرزتهیه ترشی گل کلم مخلوط

برای تهیه این ترشی، همه مواد را به خوبی بشویید. خرد و روی پارچه‌ای پهن کنید تا آبشان به طورکامل گرفته شود. هرچه آب موادتان بیشتر خشک شود، مرحله جا افتادن ترشی طولانی‌تر خواهد شد. اندازه خردکردن مواد ترشی هم به سلیقه خودتان بستگی دارد. سیر و فلفل سبز را بهتر است که به دو نیم کنید. موسیر خشک را هم یک ساعت در آب بخیسانید. بعد در صافی بریزید. خوب که خشک شد، با دیگر مواد مخلوط کنید.

بادمجان‌ها را هم خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید و روی شعله بگذارید تا با سرکه چند قل بخورد. بادمجان‌ها را سرد که شد با دیگر مواد مخلوط کنید و همه را درون ظرف‌های شیشه‌ای بریزید. نمک، سیاهدانه و زردچوبه (برای رنگ زرد ترشی) را هم اضافه و شیشه‌ها را با سرکه یا سرکه مخلوط با آب جوشیده سردشده پر کنید تا جایی که سطح مواد را به خوبی بپوشاند. بعد هم در شیشه‌ها را محکم ببندید و بگذارید دست کم یک ماه خوب جا بیفتد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->