توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران
سرخط خبرها

طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | پای ثابت سفره‌های زمستانی

  • کد خبر: ۴۸۳۶۴
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | پای ثابت سفره‌های زمستانی
ترشی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که اغلب در فصل‌های سرد سال، پای ثابت سفره ما ایرانی هاست: ترشی بادمجان، سیر، کلم قرمز، گل کلم و .... فصل تهیه این ترشی‌ها هم دقیقا همین روزهاست
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ ترشی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که اغلب در فصل‌های سرد سال، پای ثابت سفره ما ایرانی هاست: ترشی بادمجان، سیر، کلم قرمز، گل کلم و .... فصل تهیه این ترشی‌ها هم دقیقا همین روزهاست، البته اگر قصد آماده خوری ندارید. اول باید تصمیم بگیرید چه نوع ترشی یا ترشی‌هایی برای زمستانتان می‌خواهید درست کنید. بعد مواد مورد نیازتان را فهرست کنید و روانه بازار شوید.

 

به صرفه‌ترین روش تهیه ترشی

اگر قصد تهیه یک نوع ترشی در حجم زیاد یا چندنوع ترشی با مواد اولیه یکسان را دارید یا می‌خواهید با کسی شراکتی ترشی درست کنید، برای خرید مواد اولیه تان به میدان تره بار بروید. سبزیجات و صیفی جات در میدان تره بار تا ۳۵ درصد ارزان‌تر عرضه می‌شوند. قیمت ترشی شما به اینکه چه نوع ترشی‌ای را با چه مواد اولیه‌ای می‌خواهید درست کنید بستگی دارد. با وجود این، مطمئن باشید از قیمت نوع بازاری و آماده آن بسیار به صرفه‌تر خواهد بود. گذشته از آن، وقتی خودتان در خانه خوراکی‌ای مانند ترشی درست می‌کنید، از سلامت آن هم اطمینان دارید.
 
 

مواد لازم برای ترشی گل کلم

از میان انواع ترشی‌هایی که در بازار وجود دارد، امروز می‌خواهیم آموزش ترشی گل کلم مخلوط را ارائه بدهیم، ترشی‌ای که شباهت زیادی به ترشی هفت بیجار دارد و از قدیم، تهیه آن بین ما مشهدی‌ها هم رواج داشته است. برای تهیه این ترشی، شما به این مواد اولیه نیاز دارید:
 
  • گل کلم یک عدد متوسط
  • هویج ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • ساقه کرفس ۲ عدد متوسط
  • خیار ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • بادمجان یک کیلوگرم
  • سیب ترش ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • موسیر ۱۰۰ گرم
  • سیر ۲ بوته بزرگ
  • فلفل سبز یا قرمز ۶ عدد
  • سبزی ترشی (ترخون، نعناع، مرزه، گشنیز، جعفری و پونه)
  • ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • نمک، سیاهدانه و زردچوبه به میزان لازم
 
 

طرزتهیه ترشی گل کلم مخلوط

برای تهیه این ترشی، همه مواد را به خوبی بشویید. خرد و روی پارچه‌ای پهن کنید تا آبشان به طورکامل گرفته شود. هرچه آب موادتان بیشتر خشک شود، مرحله جا افتادن ترشی طولانی‌تر خواهد شد. اندازه خردکردن مواد ترشی هم به سلیقه خودتان بستگی دارد. سیر و فلفل سبز را بهتر است که به دو نیم کنید. موسیر خشک را هم یک ساعت در آب بخیسانید. بعد در صافی بریزید. خوب که خشک شد، با دیگر مواد مخلوط کنید.

بادمجان‌ها را هم خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید و روی شعله بگذارید تا با سرکه چند قل بخورد. بادمجان‌ها را سرد که شد با دیگر مواد مخلوط کنید و همه را درون ظرف‌های شیشه‌ای بریزید. نمک، سیاهدانه و زردچوبه (برای رنگ زرد ترشی) را هم اضافه و شیشه‌ها را با سرکه یا سرکه مخلوط با آب جوشیده سردشده پر کنید تا جایی که سطح مواد را به خوبی بپوشاند. بعد هم در شیشه‌ها را محکم ببندید و بگذارید دست کم یک ماه خوب جا بیفتد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->