صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی در مورد آب نبات های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | پای ثابت سفره‌های زمستانی

  • کد خبر: ۴۸۳۶۴
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | پای ثابت سفره‌های زمستانی
ترشی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که اغلب در فصل‌های سرد سال، پای ثابت سفره ما ایرانی هاست: ترشی بادمجان، سیر، کلم قرمز، گل کلم و .... فصل تهیه این ترشی‌ها هم دقیقا همین روزهاست
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ ترشی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که اغلب در فصل‌های سرد سال، پای ثابت سفره ما ایرانی هاست: ترشی بادمجان، سیر، کلم قرمز، گل کلم و .... فصل تهیه این ترشی‌ها هم دقیقا همین روزهاست، البته اگر قصد آماده خوری ندارید. اول باید تصمیم بگیرید چه نوع ترشی یا ترشی‌هایی برای زمستانتان می‌خواهید درست کنید. بعد مواد مورد نیازتان را فهرست کنید و روانه بازار شوید.

 

به صرفه‌ترین روش تهیه ترشی

اگر قصد تهیه یک نوع ترشی در حجم زیاد یا چندنوع ترشی با مواد اولیه یکسان را دارید یا می‌خواهید با کسی شراکتی ترشی درست کنید، برای خرید مواد اولیه تان به میدان تره بار بروید. سبزیجات و صیفی جات در میدان تره بار تا ۳۵ درصد ارزان‌تر عرضه می‌شوند. قیمت ترشی شما به اینکه چه نوع ترشی‌ای را با چه مواد اولیه‌ای می‌خواهید درست کنید بستگی دارد. با وجود این، مطمئن باشید از قیمت نوع بازاری و آماده آن بسیار به صرفه‌تر خواهد بود. گذشته از آن، وقتی خودتان در خانه خوراکی‌ای مانند ترشی درست می‌کنید، از سلامت آن هم اطمینان دارید.
 
 

مواد لازم برای ترشی گل کلم

از میان انواع ترشی‌هایی که در بازار وجود دارد، امروز می‌خواهیم آموزش ترشی گل کلم مخلوط را ارائه بدهیم، ترشی‌ای که شباهت زیادی به ترشی هفت بیجار دارد و از قدیم، تهیه آن بین ما مشهدی‌ها هم رواج داشته است. برای تهیه این ترشی، شما به این مواد اولیه نیاز دارید:
 
  • گل کلم یک عدد متوسط
  • هویج ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • ساقه کرفس ۲ عدد متوسط
  • خیار ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • بادمجان یک کیلوگرم
  • سیب ترش ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • موسیر ۱۰۰ گرم
  • سیر ۲ بوته بزرگ
  • فلفل سبز یا قرمز ۶ عدد
  • سبزی ترشی (ترخون، نعناع، مرزه، گشنیز، جعفری و پونه)
  • ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • نمک، سیاهدانه و زردچوبه به میزان لازم
 
 

طرزتهیه ترشی گل کلم مخلوط

برای تهیه این ترشی، همه مواد را به خوبی بشویید. خرد و روی پارچه‌ای پهن کنید تا آبشان به طورکامل گرفته شود. هرچه آب موادتان بیشتر خشک شود، مرحله جا افتادن ترشی طولانی‌تر خواهد شد. اندازه خردکردن مواد ترشی هم به سلیقه خودتان بستگی دارد. سیر و فلفل سبز را بهتر است که به دو نیم کنید. موسیر خشک را هم یک ساعت در آب بخیسانید. بعد در صافی بریزید. خوب که خشک شد، با دیگر مواد مخلوط کنید.

بادمجان‌ها را هم خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید و روی شعله بگذارید تا با سرکه چند قل بخورد. بادمجان‌ها را سرد که شد با دیگر مواد مخلوط کنید و همه را درون ظرف‌های شیشه‌ای بریزید. نمک، سیاهدانه و زردچوبه (برای رنگ زرد ترشی) را هم اضافه و شیشه‌ها را با سرکه یا سرکه مخلوط با آب جوشیده سردشده پر کنید تا جایی که سطح مواد را به خوبی بپوشاند. بعد هم در شیشه‌ها را محکم ببندید و بگذارید دست کم یک ماه خوب جا بیفتد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->