هشدار به مراکز همسریابی؛ در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون
سرخط خبرها

کیت تشخیص سریع کرونا در ایران ساخته شد

  • کد خبر: ۴۹۶۴۳
  • ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
کیت تشخیص سریع کرونا در ایران ساخته شد
مسئولان وزارت بهداشت ایران از ساخت کیت آزمایش تشخیصی سریع کرونا خبر دادند. مراحل اخذ مجوز از مبادی مربوط از جمله سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی درحال انجام است تا این محصول به تولید انبوه برسد.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرکت های دانش بنیان ایرانی موفق به ساخت کیت آزمایش تشخیصی سریع کرونا شدند که موفقیت بزرگی برای کشور محسوب می شود.

دکتر حسین وطن پور اعلام کرد: پیگیر اخذ مجوز از مبادی ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی هستیم تا این فناوری پیشرفته نیز وارد بازار داخل شود.

وی، آزمایش های تشخیصی سریع را برای شناسایی اولیه و غربالگری بیماری بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: برای شناسایی زودرس و به عبارتی ردیابی بیماران، آزمایش های تشخیصی ابزاری مناسب هستند و بسیاری از کشورها از آن استفاده می کنند.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، کاهش زمان و کم شدن هزینه آزمایش را از جمله مزایای این کار اعلام کرد و گفت: این تست ها خیلی سریع نشان می دهند که فرد مبتلا به کرونا است یا نه و در صورت نیاز می توان از تست های دقیق تر هم استفاده کرد.

وی اظهار امیدواری کرد که وزارت بهداشت، شرایط مناسب برای استفاده از این تست را در جامعه فراهم کنند تا گامی ارزشمند برای کنترل بیماری برداشته شود.

وطن پور ادامه داد: با این کار ظرفیت آزمایش کرونا در کشور افزایش پیدا می کند.

وی افزود: وزارت بهداشت در حال افزایش تست کرونا در کشور است و قصد دارد تعداد تولید کیت را از ۲۵ هزار مورد به ۴۰ هزار و در نهایت به ۱۰۰ هزار در هفته برساند.
وطن پور ادامه داد: برخی از کشورها از این روش برای بیماری یابی سریع استفاده می کنند و در صورت مثبت بودن افراد، علائم بیماری در آنان چک می شود تا مبتلایان در روزهای اول شناسایی و روند بهبودی به نحو مطلوبی انجام شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: هرچند تست های موجود از جمله تست تشخیصی سریع دارای خطا است اما در شناسایی اولیه بیمار کمک موثری می کند و از آن می توان برای بیماریابی استفاده کرد.

شرکت های دانش بنیان در حال ساخت کیت های تشخیصی ترکیبی هستند

وطن پور ادامه داد: چند شرکت دانش بنیان مشغول ساخت کیت های تشخیصی ترکیبی هستند، به این معنی که تشخیص کرونا با اچ آی وی یا کرونا با آنفلوآنزای نوع A و B به صورت همزمان انجام می شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک محققان ایرانی موفق به تولید انبوه این نوع کیت ها شوند.

وی با اشاره به اینکه ما به لحاظ دانش در حوزه های مختلف در دنیا پیشرو و همتراز هستیم، بیان داشت: شرکت های دانش بنیان با سعی و تلاش خود توانستند اغلب نیازهای داخل در حوزه کرونا را تولید و تامین کنند.

وطن پور افزود: در مجموع فناوری های سلامت نقش بسزایی در پیشگیری، تشخیص و درمان کرونا داشته و محققان ما در تلاش هستند تا محصولات لازم از جمله دارو و واکسن را نیز تولید و روانه بازار کنند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->