حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شکارچی سنگدل در اینستاگرام شکار شد

  • کد خبر: ۴۹۷۸۱
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
شکارچی سنگدل در اینستاگرام شکار شد
جوان ۲۵ ساله کلاتی به اتهام شکار و فروش حیوانات در معرض انقراض دستگیر شد
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مرد جوان فعالیت مخرب چراغ خاموشش در محیط زیست را از دو سال پیش آغاز کرد. او با مخفی شدن در میان شیار‌ها و شکاف کوه‌های سربه فلک کشیده شهرستان کلات، می‌تواند خودش را از چشم محیط بانان و حیوانات وحشی مخفی کند و دود این مخفی کاری تنها به چشم حیوانات در معرض خطر انقراض می‌رود. مرد جوان از حدود هفت ماه قبل به فکر کسب درآمد از این پیشه غیرقانونی اش می‌افتد و بستر فضای مجازی بهترین مکان برای این اقدام. او صفحه شخصی اش در نرم افزار اینستاگرام را تبدیل به فروشگاهی برای فروش گوشت، پوست، سر حیوانات شکار شده و همچنین فروش پرندگان زنده‌ می‌کند. صفحه‌ای که خیلی زود صید کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی می‌شود و پس از هفته‌ها پیگیری با همت نیرو‌های انتظامی و محیط بانی کلات فرد متخلف شکار قانون می‌شود.

به گزارش خبرنگار ما، ماجرای این پرونده با رصد و پایش فضای مجازی از سوی کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی آغاز شد. کارشناسان با کشف صفحه‌ای فعال با تعداد زیادی دنبال کننده متوجه شدند که گرداننده یا گردانندگان این صفحه در حوزه صید و شکار غیرمجاز حیوانات فعال هستند.

در بررسی‌های بعدی مشخص شد که متخلف شکار در شهرستان کلات اقدامات خود را انجام می‌دهد و پس از شکار حیوانات برای یافتن مشتری این تصاویر را منتشر می‌کند.

با هماهنگی صورت گرفته با یگان حفاظت از محیط زیست استان، تیم‌هایی از متخصصان این یگان مأمور شناسایی متهم شدند.

 

فروش عقاب زنده

محتویات بارگذاری شده در این پیج شامل فروش گوشت انواع حیواناتی همچون قوچ‌های وحشی بود. متهم همچنین اقدام به فروش پوست و سر حیوانات برای تاکسیدرمی می‌کرد.

یکی از اقدامات این فرد که حساسیت‌ها را بیشتر می‌کرد، مربوط به زنده گیری عقاب بزرگی بود که فرد متخلف به منظور فروش این گونه حفاظت شده تصویری از این پرنده بزرگ را در حالی که بال‌های عقاب را درون دستانش گرفته و از روی زمین جدا کرده بود، به اشتراک گذاشته بود.

 

شناسایی متهم در پاییز سرد

همکاری کارشناسان پلیس فتا و محیط زیست عملیات شناسایی متهم را وارد دو شاخه عملیاتی مجزا کرد. مأموران پلیس فتا با انجام اقدامات فنی ردپای متهم را در فضای مجازی دنبال کردند و کارشناسان یگان محیط زیست روی زمین به دنبال یافتن اثری از متهم بودند.

در نهایت اقدامات فنی انجام شده، در یکی از روز‌های سرد آبان، مأموران را به جوانی بیست وپنج ساله ساکن کلات رساند، محل اختفای این فرد نیز شناسایی شد.
کارشناسان پلیس فتا پس از هماهنگی با مقام قضایی و دریافت مجوز‌های لازم برای دستگیری متهم، عملیات مشترکی را برای بازداشت او آغاز کردند.

 

می‌خواستم کسب درآمد کنم

هم زمان با آغاز عملیات دستگیری شکارچی غیرمجاز به شکار غیرمجاز در شهرستان کلات، متهم که خود را در یک قدمی دستگیری می‌دید، از محل متواری شد و مأموران در عملیات تعقیب و گریز در نهایت توانستند این متخلف را دستگیر کنند. به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، متهم پس از انتقال به پلیس تخصصی، در بازجویی‌های تخصصی با توجه به ادله دیجیتالی که هیچ راهی برای انکار آن وجود نداشت، به جرم خود اعتراف کرد.

سرهنگ جواد جهانشیری با اشاره به انگیزه متهم که جذب اعضای بیشتر و درآمد بود بیان کرد: این پیج دنبال کنندگان زیادی داشت که نکته مهم بی توجهی این افراد به وقوع جرم در این صفحه بوده است، در صورتی که اگر یک نفر زودتر با پلیس فتا یا محیط زیست تماس می‌گرفت و موضوع را اعلام می‌کرد، میزان شکار‌های این متخلف نیز کمتر بود.

به گفته این مقام مسئول تحقیقات درباره تعداد شکار‌ها و همچنین کشف ادوات جرم آغاز شده است. رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در پاسخ به اینکه آیا این فرد تاکنون موفق به فروش گوشت یا سایر اجزای حیوانات شده است، اعلام کرد: آنچه تاکنون برای ما مسجل شده، درآمد این فرد بیشتر از حوزه تبلیغات مجازی بوده و، چون در صفحه اش تصاویری از صید و شکار حیوانات کمیاب و نایاب منتشر می‌کرده، بازدید کنندگان زیادی هم داشته است. جهانشیری درباره فرجام این پرونده گفت: این متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قضایی راهی دادسرا شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->