جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال گذشته روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد + جزئیات نرخ بیکاری ۷.۶درصد شد
سرخط خبرها

قبض کدام مشترکان گاز رایگان محاسبه می شود؟

  • کد خبر: ۵۳۷۸۰
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
قبض کدام مشترکان گاز رایگان محاسبه می شود؟
با اعلام مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی، ۳۰۰ هزار مشترک در استان از ابتدای دی ماه مشمول تخفیف صددرصدی شدند. اما واحد‌های خالی، ویلا‌ها و باغ ویلا‌ها مشمول این مصوبه نیستند.
محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ با اعلام مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی، ۳۰۰ هزار مشترک در استان از ابتدای دی ماه مشمول تخفیف صددرصدی شدند.
مصوبه رایگان شدن گاز و آب بها برای مشترکان کم مصرف نیمه‌های آذرماه و پس از حدس و گمان‌های مختلف و تأیید و تکذیب‌های چندباره از سوی مسئولان در هیئت دولت تصویب شد و معاون اول رئیس جمهور بیست و سوم همان ماه، جزئیات این مصوبه را به وزارت‌های نفت و نیرو برای تعیین جزئیات و اجرا ابلاغ کرد؛ مصوبه‌ای که دستور العمل اجرای آن، ابتدای دی ماه به مشهد رسید و آن طور که مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی اعلام کرده است، از اول همین ماه برای مشترکان اعمال خواهد شد.


کمتر از ۲۰۰ مترمکعب برای روز‌های سرد و ۴۵ مترمکعب در روز‌های گرم

براساس آن چیزی که دولت و وزارت نفت در دستورالعمل اجرایی رایگان شدن گاز بها اعلام کرده اند، میزان مصرف مترمکعب گاز در یک ماه برای هراقلیم در ایام سرد و گرم سال متفاوت خواهد بود. شهر‌های سرد تا معتدل کشور در اقلیم یک تا ۴ قرار می‌گیرند و شهر‌های گرمسیر مرکز تا جنوب کشور هم در اقلیم‌های ۴ و ۵ هستند. طبق اطلاعاتی که شرکت گاز پیش از این منتشر کرده است، روز‌های سرد سال از ۱۶ آبان تا ۱۵ فروردین و روز‌های گرم از ۱۶ فروردین تا ۱۵ آبان خواهد بود.

مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان اینکه خراسان رضوی و شهر مشهد دارای اقلیم‌های ۱، ۲ و ۳ است، گفت: طبق آن چیزی که در دستورالعمل اجرایی این طرح به ما ابلاغ شده است، اگر مصرف گاز هرمشترکی که در این ۳ اقلیم زندگی می‌کند، در ماه ۲۰۰ متر‌مکعب یا کمتر از آن باشد، مشمول تخفیف صددرصدی خواهد شد و مبلغی برای گازب‌ها پرداخت نخواهد کرد. این البته مربوط به روز‌های سرد سال است و در ایام گرم و در همه اقلیم‌ها این تخفیف شامل حال کسانی می‌شود که مصرفشان ۴۵ مترمکعب و کمتر باشد. این مصوبه از ابتدای دی ماه برای کسانی که شامل این قانون شوند، اجرا خواهد شد.


فقط سکونتگاه‌های دائمی

حسن افتخاری با تأکید بر این مسئله که مصوبه فعلی دولت ویژه سکونتگاه‌های دائم در حال بهره برداری است، اظهار کرد: گازب‌ها در سکونتگاه‌های دائمی شهری، روستایی و همچنین سکونتگاه‌های عشایری در صورت قرار گرفتن در زمره مشترکان کم مصرف رایگان خواهد شد. واحد‌های خالی از سکنه، سکونتگاه‌های غیردائم، مثل ویلا‌ها و باغ ویلاها، مشمول این مصوبه نخواهند شد.


برای ۳۰۰ هزار مشترک خراسان رضوی

شرکت گاز خراسان رضوی براساس آخرین آمار‌های منتشرشده حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک دارد و افتخاری در پاسخ به این سؤال که چه تعداد از این مشترکان جزو کم مصرف‌ها هستند و گازبهایشان رایگان خواهد شد، گفت: پیش بینی ما با در نظرگرفتن مصرف مشترکان در سال گذشته این است که حدود ۳۰۰ هزار مشترک شهری و روستایی، هیچ مبلغی به عنوان گازب‌ها پرداخت نخواهند کرد.


مصوبه شورای اقتصاد برای نقره داغ کردن پرمصرف‌ها

آن طور که معاون اول رئیس جمهور درباره رایگان شدن بهای گاز به وزارت نفت ابلاغ کرده، قرار است مشترکان پرمصرف جریمه شوند و مبلغی مازاد بر آن چیزی که بر روی قبضشان درج شده است، بپردازند. مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با بیان اینکه از اداره گاز به پرمصرف‌ها برای اصلاح شیوه مصرف اطلاع رسانی خواهد شد، بیان کرد: گازب‌های مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت می‌کنند هیچ تغییری نخواهد کرد، اما پرمصرف ها، یعنی کسانی که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند، فقط ۶ ماه فرصت دارند که مصرفشان را کاهش بدهند، در غیراین صورت و براساس مصوبه هیئت دولت، بهای گاز آن دسته از مشترکانی که مصرف آنان بیش از الگوی تعیین شده باشد، به پیشنهاد وزارت نفت و تصویب شورای اقتصاد افزایش خواهد یافت؛ البته در این مدت راهکار‌های کاهش مصرف به آن‌ها ارائه می‌شود.
 
گاز رایگان برای ۳۰۰ هزار مشترک استان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->