بیمه ایران مسئول ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه شد جرائم بیمه شخص ثالث بخشیده شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) فعالیت بازار طلای تهران از روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ قیمت امروز پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی در مشهد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بیمه بیکاری در شرایط بحرانی به کارگران تعلق می‌گیرد؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | آرامش بازار پس از تعطیلات اخیر قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | دیگنیتی کمتر از ۲ میلیارد تومان شد قیمت امروز دینار عراق چقدر است؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون استاندار خراسان رضوی خبر داد: احداث ۱۸.۵ مگاوات نیروگاه برق تجدیدپذیر در فریمان آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) ماجرای دستور وزیر اقتصاد برای اقدام علیه حساب‌های اجاره‌ای چه بود؟  روند مثبت بورس پایدار خواهد ماند؟ | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ تیر ۱۴۰۴) نرخ‌گذاری جدید نان کامل | حمایت کمیسیون اصل نود مجلس از طرح ملی نان کامل در خراسان رضوی چشم‌انداز قیمت بلیت پرواز‌های زیارتی تهران و مشهد به نجف در اربعین ۱۴۰۴ آیا شرایط دریافت مقرری بیمه بیکاری تغییر کرده است؟ قیمت برنج ایرانی تغییر کرد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تحقق ۶۵ درصدی درآمد‌های خراسان رضوی در سه ماه ابتدایی امسال ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز پرداخت کمک‌هزینه مسکن به مستاجران آسیب دیده در جنگ از فردا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد بررسی جزئیات تعیین سقف اجاره‌بها | امکان دور زدن قانون از سوی مالکان وجود دارد؟ نرخ بلیت قطار از نیمه دوم تیرماه ۳۰ درصد افزایش می‌یابد بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | افت قیمت ران گوسفندی در مشهد کاهش قیمت طلا در بازار‌های جهانی ادامه یافت (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش چشمگیر موارد مثبت تب مالت در دام‌های سنگین استان خراسان رضوی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | زردآلو کیلویی ۶۰ هزار تومان ورق بورس بالاخره برگشت (۱۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت‌گذاری دستوری خودرو، زیان‌آور برای تولیدکننده و مصرف‌کننده
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: کسی که به بورس می‌آید، نوسان آن را پذیرفته است

  • کد خبر: ۵۸۱۸۲
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۱
وزیر اقتصاد: کسی که به بورس می‌آید، نوسان آن را پذیرفته است
دژپسند گفت: کسی که به بازار سرمایه می‌آید، نوسانی بودن بورس را می‌بیند و ما گفته بودیم که افراد تمام دارایی‌هایشان را در یک سبد قرار ندهند.
به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد با حضور در برنامه تیتر امشب ضمن مرور چالش‌های اقتصادی اوایل انقلاب و بیان این که شرایط اقتصادی ما در برخی از زیرساخت‌ها به ویژه بعد از جنگ، به صورت مستمر در حال بهبود بوده است، گفت: یکی از شاخص‌های مهم، شاخص ضریب جینی است که به ۰.۳۹ رسیده و سهام عدالت یکی از موارد مربوط به آن است.

او افزود: بر اساس آخرین جلسه کمیته راهبری برگزاری انتخابات مجامع استانی از ۱۳ تا ۲۷ رجب، انتخاب هیئت مدیره شرکت‌های مجامع استانی سهام عدالت انجام خواهد شد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: برای تعمیق بورس، باید پذیرش شرکت‌ها را برای ورود به بورس تسهیل کنیم. پذیرش با عرضه متفاوت است، کسی که مدارکش کامل باشد حداکثر ظرف دو ماه پذیرش انجام می‌شود، اما باید شرایط برای عرضه آن فراهم باشد. یکی از مجاری تامین مالی، افزایش سرمایه است.

او درباره مشکلات اخیر بازار سرمایه و سرمایه گذارانی که بعد از تبلیغات انجام شده پیرامون صندوق‌های ETF وارد بازار شدند گفت: کسی که به بازار سرمایه می‌آید، نوسانی بودن بورس را می‌بیند و سهامداری به طور کلی دو مزیت دارد، یکی ناشی از ارزش سرمایه و دیگری سود سرمایه است و کسی نباید در بازار سهام نگاه کوتاه مدت داشته باشد.

دژپسند تاکید کرد: ما بار‌ها در رادیو و تلویزیون به مردم گفته بودیم که تمام دارایی هایشان را در یک سبد قرار ندهند.
 
او در پاسخ به ادعا‌هایی مبنی بر دسترسی برخی به اطلاعات مالی افراد و دستکاری قیمت‌ها توضیح داد: برخی اطلاعات به ما گزارش رسیده که بررسی کردیم، اما واقع امر این است که برخی از تحولات و نوسانات غیر طبیعی و ناشی از فضای بیرون بود. ما سیاسیون گاهی با برخی موضع گیری‌ها سبب آسیب‌هایی می‌شویم، به خصوص که همگی از فرّار بودن سرمایه مطلع هستیم.

درآمد‌های مالیاتی بیش از میزان مصوب، محقق شد

وزیر اقتصاد گفت: مالیات بر عملکرد در ۱۱ ماه ابتدایی سال ۹۸ به صورت عادی بود، اما با شیوع کرونا شرایط تغییر کرد. بخش کشاورزی، مناطق آزاد و شرکت‌های دانش بنیان که از بخش‌های پیشتاز رشد توسعه هستند، از مالیات معافند. در شرایطی که هزینه‌ها رشد زیادی داشته اند، ۲۵ درصد رشد مالیات نیز کافی نیست. دلیل افزایش هزینه‌ها نیز مسائلی مانند تعدیل حقوق هاست.

او ادامه داد: در سال گذشته، بیش از میزان مصوب مالیات محقق شد و امسال هم همینطور بوده است یعنی سازمان امور مالیاتی از تکلیف قانون گذار جلوتر است. دلیل آن هم در شرایط بحران اقتصادی کرونا این است که موفق شده اند، بسیاری از مجاری فرار مالیاتی را پیدا کنند.


دلیل اصلاح نشدن نظام بانکی، اختلاف بانک مرکزی و وزارت اقتصاد نیست
دژپسند در پایان درباره لایحه اصلاح نظام بانکی نیز اظهار کرد: بعید نیست که دو دستگاه دولتی با هم اختلاف داشته باشند، اما اصلاح نشدن لایحه نظام بانکی به دلیل اختلاف بانک مرکزی و وزارت اقتصاد نیست.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->