زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

کلاهبرداری جدید به نام کارت بیمه سلامت!

  • کد خبر: ۵۹۴۲۸
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
کلاهبرداری جدید به نام کارت بیمه سلامت!
کلاهبرداران روش جدیدی برای سوءاستفاده از طرح حذف دفترچه‌های بیمه در مشهد به کار گرفته‌اند.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ فقط یک روز پس از حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه تأمین اجتماعی و اجرایی شدن نسخه‌های الکترونیک، کلاهبرداران شگرد‌های خود را برای سرکیسه کردن شهروندان به کار بستند.
درست بعد از گذشت یک روز از آغاز رسمی این طرح در مشهد، فارغ از مشکلات فراوانی نظیر قطعی اینترنت، ویزیت آزاد درمانگاه‌ها و مطب‌های خصوصی برای پذیرش بیمار، تأییدنشدن برخی بیمه‌های مکمل درمان و برخی موارد دیگر که دردسر‌های آغاز این طرح است، حالا شهروندان باید مراقب باشند تا مورد سودجویی و کلاهبرداری سوداگران قرار نگیرند.

اطلاع رسانی عمومی ضعیف بود

روز گذشته یکی از شهروندان در تماس با شهرآرا، با انتقاد از نبود اطلاع رسانی عمومی در شهر برای اجرایی شدن طرح حذف دفترچه‌های درمانی بیمه تأمین اجتماعی، گفت: اجرای چنین طرح بزرگی نیاز به اطلاع رسانی شهری دارد. متولیان این موضوع باید دست کم دوسه ماه قبل از اجرا از طریق صداوسیما و تابلو‌های تبلیغاتی شهر، این کار بزرگ را اطلاع رسانی می‌کردند.

نمازی با بیان اینکه در هفته قبل به کارگزاری تأمین اجتماعی مراجعه کردم، اما کوچک‌ترین اطلاع رسانی در راستای اجرایی شدن این کار نشده بود، ادامه داد: وقتی قرار است اتفاق بزرگی از این دست اجرایی شود، باید تبلیغات فراوانی برای آن انجام داد تا مردم از چندوچون کار مطلع شوند.


کلاهبرداری با نام ارائه کارت سلامت

این شهروند در ادامه گفت: چون از رسانه‌ها پیگیر اخبار هستم، از موضوع حذف دفترچه‌های بیمه اطلاع داشتم. روز گذشته آقایی با مراجعه به در منزلمان، خودش را مأمور بیمه معرفی کرد و گفت بیمه تأمین اجتماعی دارید؟ من هم پاسخ مثبت دادم و بلافاصله گفت من مأمور بیمه هستم و قرار است به جای حذف دفترچه بیمه، به همه دارندگان بیمه کارت بیمه سلامت ارائه شود.
 
این شخص مبلغی معادل ۱۰۰هزار تومان درخواست کرد. او حتی مجهز به دستگاه کارت خوان بود. من که از موضوع اطلاع داشتم، از وی کارت شناسایی اش را مطالبه کردم، اما از ارائه کارت خودداری کرد و به بهانه قطع بودن دستگاه کارت خوان، محل را ترک کرد.

نمازی با بیان اینکه حذف دفترچه‌های مکتوب طرح بسیار خوبی است، افزود: متأسفانه نبود اطلاع رسانی درست و بموقع باعث می‌شود که هم شهروندان در دام شیادان قرار بگیرند و هم از نتیجه مثبت کار محروم شوند.

هنوز برای اطلاع رسانی دیر نیست

این شهروند مشهدی با بیان اینکه هنوز برای اطلاع رسانی دیر نیست و متولیان حوزه درمان از بیلبورد‌ها و تلویزیون‌های شهری برای اطلاع رسانی این موضوع استفاده کنند، گفت: کاش سازمان تأمین اجتماعی که تلفن همه بیمه شدگان خود را دارد، دست کم از طریق سامانه پیامکی این موضوع را به مشتریان خود اطلاع‌ می‌داد.

هشدار؛ مراقب سودجویان باشید

«بیمه‌شدگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی مراقب کلاهبرداران و سودجویان باشند.» این جمله را مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان رضوی بر زبان آورد و به خبرنگار ما گفت: شهروندان بدانند با اجرای طرح نسخه الکترونیکی و توقف صدور دفترچه‌های درمانی، این سازمان هیچ گونه بازاریابی و ارتباط تلفنی، مجازی یا حضوری با عنوان «صدور کارت هوشمند بیمه سلامت» ندارد.

محسن نظام خیرآبادی افزود: اطلاع رسانی ما از طریق رسانه‌ها صورت گرفته و این طرح نیز طرحی سراسری است و به دنبال آن بار‌ها از رسانه ملی هم در این باره اطلاع رسانی شده است.

وی اظهار کرد: شهروندان بدانند روند اجرایی درمان فقط با کارت ملی، شناسنامه یا جلد دفترچه بیمه صورت می‌پذیرد و مراقب باشند در دام شیادان و سودجویان قرار نگیرند.

وی بیان کرد: غیر از موارد گفته شده، هیچ چیز دیگر برای ارائه خدمات لازم نیست. در ضمن افرادی که هنوز دفترچه‌های بیمه شان برگ سفید دارد، می‌توانند تا پایان دفترچه از آن استفاده کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->