اعلام اسامی متخلفان توزیع واکسن کرونا به عهده چه کسی است؟ آمار مبتلایان به کرونا در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | شناسایی ۳۳۵ فوتی جدید افزایش ۲ برابری دانشجویان غیرایرانی رئیس انستیتو پاستور ایران اعلام کرد: دنیا به ۱۶ میلیارد دوز واکسن کرونا نیاز دارد ابلاغ رسمی برای ممنوعیت سفرها در ایام عید فطر افزایش رگبار و وزش باد شدید از امروز (۱۷ اردیبهشت) در اغلب نقاط کشور آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ جدول پخش برنامه‌های مدرسه تلویزیونی از شبکه آموزش جمعه ۱۷ اردیبهشت آشنایی با فواید و مضرات چغندر + ارزش غذایی واکسیناسیون عمومی با واکسن ایران-کوبا از تیرماه ممنوعیت سفر در تعطیلات عید فطر در همه رنگ بندی‌ها آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰به تعویق افتاد تاریخ برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ مشخص شد آمار کرونا در ایران ۱۶ اردیبهشت | فوت ۳۳۸ بیمار جدید و بستری ۲۴۴۱ بیمار دیگر رشد ۳۴ درصدی اهدای خون در شب‌های احیا در خراسان رضوی زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان تأمین اجتماعی | پرداخت مابه‌التفاوت افزایش حقوق چرا با وجود داشتن علائم، آزمایش کرونای بعضی‌ها منفی می‌شود؟ | آیا حساسیت فصلی هم کروناست؟ راز قتل هولناک دو زن تنها در مشهد با دستگیری قاتل فاش شد + عکس و جزئیات آخرین آمار کرونا در جهان ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ نحوه دریافت واکسن کرونا برای ایرانیان فاقد کارت ملی + جزئیات
خبر فوری

هشدار درباره خون مردگی گوشت مرغ

  • کد خبر: ۶۴۳۸۳
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۹
هشدار درباره خون مردگی گوشت مرغ
قسمتی از گوشت مرغ که دارای خون‌مردگی است، تخلیه نشده و ضریب هضم و جذب آن کاهش یافته است، لذا بسیاری از بیماری‌های خونی از آن طریق قابل انتقال است.
به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس دامپزشکی گفت: از مصرف قسمتی از گوشت مرغ که دارای خون‌مردگی است، پرهیز کنید.


مرتضی میراسلامی افزود: از آنجاکه خون قسمتی از گوشت مرغ که دارای خون‌مردگی است، تخلیه نشده و ضریب هضم و جذب آن کاهش یافته است، لذا بسیاری از بیماری‌های خونی از آن طریق قابل انتقال است.


وی تصریح کرد: براساس اعلام دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور گوشت مرغ سالم، تازه و بهداشتی باید فاقد هرگونه خون‌مردگی روی پوست و ظاهر اسکلت باشد، اگرچه وجود خون‌مردگی دلیل مشکل در لاشه نیست، اما گاهی اوقات بر اثر ضربه در هنگام کشتار خون‌مردگی روی پوست و گوشت مرغ ایجاد می‌شود که این مرغ استعداد بیشتری برای عفونت‌زایی دارد.


وی با بیان اینکه گوشت مرغ تازه باید رنگ صورتی مطلوب و روشنی داشته باشد، اضافه کرد: در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ، حتما به رنگ ماهیچه ران‌ها و بقیه بدن مخصوصا سینه که سفید رنگ است، دقت کنید.


به گفته وی، مشاهده رنگ‌های غیر عادی در گوشت مرغ چه در هنگام خرید و یا در هنگام پاک کردن نشان‌دهنده کهنگی و معایب دیگری از جمله بیماری‌ها و آلودگی ثانوی میکروبی است.


وی در ادامه افزود: گوشت قرمز و مرغ باید بعد از ذبح سه الی ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و بعد مصرف شود.


میراسلامی بیان کرد: به منظور رعایت بهداشت و کاهش بیماری‌های احتمالی انتقالی در نتیجه مصرف گوشت مرغ، باید از مصرف گوشت تازه ذبح شده جلوگیری کرد.


به گفته وی، اجازه دهید گوشت مرغ یا گوشت قرمز ۲۴ ساعت در دمای سردخانه قرار بگیرد، چون عضلات بعد از ذبح فرایند‌های انقباضی انجام می‌دهند که در نهایت اسید لاکتیک در گوشت تولید می‌شود و بسیاری از بیماری‌های مشترک در محیط اسیدی از بین می‌روند.


این کارشناس دامپزشکی ساوه افزود: در دمای یخچال تا سه روز می‌توان گوشت مرغ را نگهداری کرد و در سردخانه منزل، حدود ۱۵ روز بیشتر نمی‌توان آن را نگهداری کرد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
پیشخوان شهرآرا
نظرسنجی
در سال پیش رو در کدام بازار سرمایه گذاری خواهید کرد؟
بازار بورس ایران
بازار رمز ارزها
طلا یا دلار
خودرو یا مسکن
کیوسک
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}