تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

جشن پیروزی هواداران رئیس‌جمهور منتخب در عرصه میدان‌شهدا مشهد

  • کد خبر: ۷۱۳۷۴
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۶
  • ۱
جشن پیروزی هواداران رئیس‌جمهور منتخب در عرصه میدان‌شهدا مشهد
به‌همت ستاد انتخابات رئیس‌جمهور منتخب در شهر مشهد، جشن شکرانه پیروزی با سخنرانی علیرضا زاکانی، در عرصه میدان‌شهدا برگزار شد.

مهدی عسکری | شهرآرانیوز؛ عصر دیروز و درست یک روز پس از پیروزی آیت ا... سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، به‌همت ستاد انتخابات رئیس‌جمهور منتخب در شهر مشهد، جشن شکرانه پیروزی با سخنرانی علیرضا زاکانی، دیگر نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در عرصه میدان‌شهدا برگزار شد.


زاکانی در این جشن با بیان اینکه از امروز رقابت روز‌های انتخابات باید به رفاقت تبدیل شود، گفت: امروز روزی است که باید رقابت را به رفاقت و انسجام ملی تبدیل کنیم و نیز شعار را به عمل و اقدام در راستای تحقق اهداف نظام بدل سازیم.
وی افزود: ما امروز در سرآغاز یک مسیر هستیم و کار تازه شروع شده است؛ دوره سختی را پشت سر گذاشتیم و حالا به فضل الهی به‌پیشواز عدالت و پیشرفت ایران اسلامی می‌رویم.


اما ۲۹ خرداد و ساعتی پس از اعلام نتایج رسمی انتخابات ریاست‌جمهوری از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و معرفی آیت‌ا... سیدابراهیم رئیسی به‌عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور، بسیاری از شهروندان مشهدی که در پای صندوق‌های رأی برای همشهری خود سنگ‌تمام گذاشته بودند، برای پیروزی رئیس جمهور منتخب به خیابان‌ها آمدند و به جشن و پایکوبی پرداختند. گزارش خبرنگار ما حاکی است که از ساعت ۱۸ به بعد، جمعیت زیادی در برخی خیابان‌های مشهد، به‌ویژه مسیر‌های احمدآباد، سه‌راه راهنمایی، میدان فلسطین و میدان احمدآباد، در‌حالی‌که در دو سوی خیابان ایستاده بودند، با در دست داشتن تصاویر متعدد از رئیسی و برافراشتن تعداد زیادی از پرچم‌های کوچک و بزرگ کشورمان، با شعار‌های متعدد شادمانی خود را بیان می‌کردند.

 

کارناوال‌های عبوری متعدد و شادمانی حضور تعداد زیادی موتورسیکلت‌سوار حامل پرچم‌های ایران و خودرو‌های حامل تصاویر رئیس جمهور منتخب به‌همراه پخش سرود‌های ملی، همراه با بوق ممتد خودرو‌ها و فریاد‌های شادمانی، جلوه‌هایی از شادمانی طرف‌داران آیت‌ا... رئیسی بود. اجرای برنامه پیوسته نورافشانی در ادامه این‌مراسم نیز زیبایی حضور مردمی و شکرانه پیروزی رئیس‌جمهور مشهدی را بیشتر و بیشتر کرده بود. این‌مراسم که در ابتدا به دعوت ستاد مرکزی انتخابات آیت‌ا... رئیسی آغاز شده بود، در ادامه به حضور خودجوش مردمی تبدیل شد.


تبریک نماینده، ولی فقیه به رئیس‌جمهور برگزیده

آیت‌ا... سیداحمد علم‌الهدی، نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه مشهد نیز دیروز با صدور پیام تبریک به آیت‌ا... رئیسی، رئیس‌جمهور منتخب، بیان کرد: «رأی مردم در این‌انتخابات به شخص نبود، به جبهه انقلاب اسلامی و پیروی از امام و رهبری بود که امیدوارم این‌پایمردی مردم در پای ستون خیمه نظام، منظور نظر حضرت بقیه‌ا... قرار گیرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
0
0
کرونا فقط برای مراسم مرحوم شجریان بود؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->