جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی در مراسم تنفیذ: علاوه بر سفره مردم، اعتماد مردم هم آسیب دیده است | به دنبال رفع تحریم‌ها هستیم

  • کد خبر: ۷۶۳۵۷
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
  • ۱
رئیسی در مراسم تنفیذ: علاوه بر سفره مردم، اعتماد مردم هم آسیب دیده است | به دنبال رفع تحریم‌ها هستیم
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی گفت: پیام مردم در ۲۸ خرداد پیام تحول‌خواهی، عدالت‌خواهی، مبارزه با فساد و فقر، اجرای سیاست‌های اعلامی نظام و توجه به ارزش‌های والای انقلاب بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب در مراسم تنفیذ گفت: شرط ادب بود که دست مقام معظم رهبری را می‌بوسیدم ولی به دلیل شرایط موجود این توفیق از من سلب شد.

 

وی ادامه داد: پیام مردم در ۲۸ خرداد پیام تحول‌خواهی، عدالت‌خواهی، مبارزه با فساد و فقر، اجرای سیاست‌های اعلامی نظام و توجه به ارزش‌های والای انقلاب بود.

 

رئیسی افزود: پیام مردم، پیام تغییر وضع موجود بود.

 

رئیس جمهور دولت سیزدهم گفت: تورم بیش از ۴۴ درصدی، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدن بدهی‌های دولت از سال ۹۴ و کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی وضعیت مردم را نامناسب کرده است؛ هم به دلیل دشمنی دشمنان و هم کاستی‌های داخلی.

 

وی ادامه داد: علاوه بر آسیب‌دیدن سفره مردم به اعتماد مردم آسیب وارد شده است.

 

رئیسی تصریح کرد: مردم از دولت جدید تحول خواسته‌اند و باید اتفاق بیفتد. این تحول مستند به سند ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب است.

 

رئیس جمهور منتخب افزود: به دنبال رفع تحریم‌ها خواهیم بود اما سفره مردم را به اراده بیگانگان گره نخواهیم زد.

 

وی تاکید کرد: کسری بودجه، ثبات بازار سرمایه، کنترل تورم، مدیریت کرونا و موضوع آب و برق از جمله مسایل مهمی است که حل آنها فوریت دارد.

 

رئیسی ادامه داد: به همه دولتمردان دولت دوازدهم خسته نباشید می‌گویم، ۱۰ موضوع را به عنوان مسائلی که نیاز به حل فوری و آنی دارند، احصا کرده‌ایم و از امروز در دستور کار دولت است. ما از قبیله «ما می‌توانیم» هستیم.

 

رئیس جمهور منتخب گفت: امیدواریم با نگاه همه صاحبنظران و فرهیختگان وضع به نفع مردم و ارزش‌های انقلاب تغییر کند و ضمن پاسداشت همه خدمات تا کنون، گام‌های مثبتی برداشته شود.

 

وی تصریح کرد: برنامه چهارساله دولت نیز زمینه‌ساز اجرای برنامه توسعه هفتم کشور خواهد بود. پروردگارا خوب می‌دانی حضور من در این عرصه با چه انگیزه‌ای بود. اگر برای خدمت و گشایش و اجرای عدالت نبود، حضورم معنا نداشت. خدایا از آشکار و نهان آگاهی. ما را مدد کن. خدایا از صفات حکمرانان مدنظر پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) همه ما را برخوردار کن و به ما اخلاص در عمل عطا کن.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
0
0
ببینیم شما چه میکنید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->