دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأثیر حجامت در پیشگیری از ابتلا به کرونا

  • کد خبر: ۸۱۵۶۲
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۸
تأثیر حجامت در پیشگیری از ابتلا به کرونا
رئیس دانشکده طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تزریق واکسن کرونا و باور‌هایی که برخی از افراد درباره واکسن نزدن دارند، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یوسفی در خصوص تزریق واکسن کرونا و باور‌هایی که برخی از افراد درباره واکسن نزدن دارند، اظهار کرد: بخشی از جامعه ما بنا به دلایل مختلفی موافق واکسیناسیون نیستند و همواره استدلالات متعددی را هم برای این موضوع دارند. مثلا برخی اعتقاد دارند تزریق واکسن ممکن است عوارض جانبی بیشتری داشته باشد که حتی از این بیماری نیز خطرناک‌تر باشد. البته که هیچکس در دنیا عوارض واکسن را انکار نمی‌کند، اما عوارض واکسن هم طیفی دارد و ممکن است از یک درد موضعی مربوط به ناحیه تزریق واکسن تا فوت را در بر گیرد. دقیقا هم مشخص نیست که چه کسانی مبتلا به این عوارض شوند.

وی ادامه داد: برخی نیز بر این باور هستند که حجامت را جایگزین تزریق واکسن کنند چرا که معتقدند حجامت سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به همین دلیل لزومی بر انجام تزریق واکسیناسیون نیست. من به عنوان متخصص طب سنتی ایرانی در مقابل این دیدگاه‌ها باید بگویم درست است که حجامت بخشی از قوای بدن را تنظیم می‌کند و گردش خون را در قسمت‌های مختلف بدن افزایش می‌دهد، اما به هیچ وجه حجامت نمی‌تواند جایگزین واکسیناسون باشد.

یوسفی اضافه کرد:، اما آنچه که مورد توجه سیستم سلامت کشور‌های مختلف قرار دارد، این است که آیا منافع تزریق واکسن بیش از عوارض آن است یا خیر. همچنین در کشور ما این سوال مطرح می‌شود که آیا در کشور‌های دیگر و ایران شواهدی مبنی بر اینکه سود حاصل از تزریق واکسن بیش از ضرر‌های آن است، وجود دارد یا خیر.

رئیس دانشکده طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تقریبا اکثر محافل علمی دنیا این گزاره را تأیید می‌کنند که در همه‌گیری بیماری‌های خطرناکی مانند کووید ۱۹ که افراد زیادی را به کام مرگ کشانده، در آن دسته از کشور‌هایی که واکسیناسیون در آن انجام شده، میزان ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری کاهش پیدا کرده است. از این رو اکثر کشور‌ها مجاب شده‌اند که در حال حاضر سود حاصل از تزریق واکسن بر معایب آن غلبه می‌کند.

وی اظهار کرد: ممکن است ما در گذشته واکسن‌های مختلفی، چون کزاز، دیفتری و... را تزریق کرده باشیم، اما هیچ یک از این واکسن‌ها نمی‌تواند مانع از ابتلا به کووید شود چرا که هر یک از واکسن‌ها به صورت اختصاصی بدن را در مقابل همان بیماری مقاوم می‌کند؛ این در حالی است که حتی اگر تزریق واکسن کرونا امسال صورت گیرد، هیچ تضمینی وجود ندارد که اگر در سال‌های آینده نوع جدیدی از کرونا ویروس شایع شود، بدن در مقابل آن بیماری مقاوم باشد؛ چه برسد به آنکه حجامت بتواند در مقابل اینگونه بیماری‌های ویروسی بدن را مقاوم کند.

رئیس دانشکده طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بنابراین تأکید می‌کنم مردم بدون هیچ‌گونه نگرانی و دغدغه‌ای نسبت به تزریق واکسن کرونا که موضوعی ضروری و لازم است، اهتمام بیشتری داشته باشند و از انجام آن سر باز نزنند، زیرا این بیماری یک مرض بی‌رحم است و هر روز افراد مختلف با شرایط متفاوت را به کام مرگ می‌کشاند. اگر تعداد افراد بیشتری در جامع واکسیناسیون شوند، قطعا این موضوع می‌تواند از مرگ‌ومیرهای بیشتر جلوگیری کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->