کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو‌ها ادامه دارد | ثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مربوط به پلاک از ابتدای سال ۱۴۰۴ بررسی عامل انباشت آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد | احتمال تعطیلی فردا (۴ آبان ۱۴۰۴) قوت گرفت؟ توصیه‌های عملی و قابل استفاده برای گفتن «ببخشید» | هنر عذرخواهی کردن هشدار متخصص قلب و عروق درباره تأثیر سرمای هوا بر سلامت قلب چراغ روشن هنگام شب، فاجعه‌ای برای قلب است الحاق ۶ هواپیما به ناوگان هوایی کشور طی سال ۱۴۰۴ اعتراف سارق سابقه‌دار به ۲۲ فقره سرقت از انباری‌های مجتمع‌های مسکونی در بولوار رسالت مشهد (۳ آبان ۱۴۰۴) آب نوشیدن یک پلنگ از آبشخور در ارتفاعات دنا + فیلم صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم خواص پاپایا برای مردان و زنان این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) مرگ ناگهانی ورزشکاران با مصرف دارو‌های نیروزا واحد درس جدید اجباری برای دانشجویان | گذراندن «آمادگی در برابر حوادث و سوانح» برای تمام مقاطع دانشگاه‌ها الزامی است ۵ نشانه مهم کبد چرب که در پا‌ها ظاهر می‌شوند آیا نوشیدن چای سبز در عصر، خواب را مختل می‌کند؟  نقش محوری مادران در حفظ سلامت روان خانواده | هشت راهکار ساده برای افزایش تاب‌آوری زنان در بحران‌های زندگی اسامی محصولات لایه‌بردار و ماسک‌های غیرمجاز منتشر شد (۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کم خونی در مردان چه علائمی دارد؟

  • کد خبر: ۸۶۰۵۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
کم خونی در مردان چه علائمی دارد؟
متخصص بیماری‌های‌ داخلی و رئیس بیمارستان‌ ولیعصر(عج)‌ بیرجند بیان کرد: از علائم فاویسم؛ زردی پوست، سفیدی چشم‌ها، تپش‌ قلب، خواب‌ آلودگی، تنگی نفس، خستگی و دفع ادرار پر رنگ است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا محمودی راد با بیان اینکه فاویسم یک اختلال ارثی است که اغلب در جنس مذکر رخ می‌دهد، اظهار کرد: کمبود آنزیم گلوکز۶_ فسفات دهیدروژناز در گلبول قرمز خون این افراد باعث می‌شود در مواجهه با برخی مواد، گلبول‌های قرمز زودتر تخریب شوند و نوعی کم خونی به نام آنمی همولیتیک‌ در بیمار بروز کند.

این متخصص‌ بیماری‌های داخلی با بیان اینکه مصرف بعضی داروها و ابتلا به برخی از عفونت‌های باکتریایی‌ یا ویروسی از عوامل شروع کننده این بیماری هستند، گفت: اسید اسکورییک‌ موجود در برخی ویتامین‌ها، نفتالین و سولفیت‌ موجود در بعضی مواد غذایی‌ و کنسروها، منتول‌ موجود در برخی مواد بهداشتی مانند خمیر دندان نیز از عوامل محرک این بیماری هستند.

وی بیان کرد: به همین علت این افراد باید حتماً برچسب توضیح ترکیبات مواد غذایی‌ و داروها را مطالعه کنند و در صورت عدم تماس با این مواد خطری بیماران را تهدید نمی‌کند.

محمودی راد ادامه داد: مصرف باقلا، سویا و اغلب گیاهانی که در نیام قرار دارند یا استنشاق گرده این گیاهان‌ نیز باعث بروز علائم می‌شود و اگر بیمار در معرض این موارد قرار بگیرد و علائم شروع شود، بیمار باید در مرکز درمانی بستری و تحت اقدامات درمانی قرار بگیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->