واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مسدود شدن جاده شاهرود - گرگان به علت برف و بوران

  • کد خبر: ۹۱۲۰
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۸
مسدود شدن جاده شاهرود - گرگان به علت برف و بوران
فرمانده انتظامی شاهرود گفت: به خاطر بارش برف، بوران شدید و لغزندگی راه، محور شاهرود-گرگان از مسیر توسکستان تا اطلاع بعدی بسته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی کریمی افزود: رفت و آمد در این مسیر ازساعاتی پیش در حوزه استحفاظی استان گلستان بسته شده است.
وی از رانندگانی که قصد عبور از این راه را دارند خواست، از مسیر جایگزین شاهرود- آزادشهر استفاده کنند.
سرهنگ کریمی از استقرار گروه‌های راهداری و پلیس راه در این مسیر خبرداد و گفت: همه امکانات برای یاری رسانی به رانندگان و مسافران بکار گرفته شده و تا کنون هیچ مشکلی گزارش نشده است
وی در باره مسیر شاهرود- آزادشهر و گردنه خوش ییلاق هم گفت: رفت و آمد در این مسیر هم با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و فقط با استفاده از زنجیر چرخ انجام می‌شود.
فرمانده انتظامی شاهروداز مردم خواست از مسافرت‌های غیر ضروری در این مسیر و مسیر‌های کوهستانی و برفگیر منطقه خودداری نمایند.

همراه داشتن وسایل و تجهیزات ایمنی زمستانی، رعایت فاصله طولی و احترام به قوانین واطمینان از سلامت خودرو و تجهزات گرمایی و برف پاکن‌ها و پر بودن باک خودرو و همراه داشتن لباس گرم در روز‌های سرد سال ضرورت دارد.

بارش برف که از ساعت‌های بامدادی جمعه در شرق استان سمنان آغاز شد، نقاط کوهستانی شهرستان‌های شاهرود و میامی را سفید پوش کرده است.
راه شاهرود- گرگان که از گردنه‌های توسکستان می‌گذرد، حدود ۱۳۰ کیلومتر است.
همچنین راه شاهرود- آزادشهر استان گلستان هم ۱۲۰ کیلومتر است و از گردنه خوش ییلاق عبور می‌کند.
گردنه‌های خوش ییلاق و توسکستان از اواخر پاییز تا پایان زمستان در بیشتر اوقات با مه شدید، باران، برف و بوران مواجه هستند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->