برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

پیکر آیت‌الله صافی گلپایگانی در حرم مطهر امام حسین (ع) تشییع شد

  • کد خبر: ۹۸۰۳۷
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۸
پیکر آیت‌الله صافی گلپایگانی در حرم مطهر امام حسین (ع) تشییع شد
پیکر آیت الله «لطف الله صافی گلپایگانی» عصر امروز پنجشنبه مصادف با اول ماه رجب، به کربلای معلی رسید و در صحن مطهر حضرت ابوالفضل العباس(ع) و سپس حرم امام حسین (ع) تشییع شد و در صجن حرم مطهر حضرت سید الشهدا (ع) به خاک سپرده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیکر آیت الله صافی گلپایگانی عصر امروز پنجشنبه برای آغاز مراسم نهایی تشییع به صحن مطهر حضرت ابوالفضل العباس(ع) رسید. پیکر آیت الله روز چهارشنبه در شهر مقدس قم پس از اقامه نماز تشییع و سپس برای تدفین در کربلای معلی به عراق منتقل شده است.

پیکر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی پیش از ظهر امروز در نجف اشرف با حضور علما و شمار بسیاری از مؤمنان تشییع شد.

در مراسم تشییع این عالم ربانی، شمار زیادی از شهروندان عراقی و همچنین زائران ایرانی و مقلدان ایشان حضور داشتند و  با این مرجع تقلید شیعیان وداع کردند.

این مراسم حوالی ساعت ۱۰ صبح امروز، در نجف اشرف از مسجد جامع شیخ طوسی به سمت حرم مطهر امیر المومنین علی (ع) آغاز شد که در آن بسیاری از علمای دینی عراق و ایران، مقام های استان نجف، دیپلمات های ایرانی  و نیز نمایندگان  مراجع حضور داشتند.

بر اساس برخی گزارش ها، فرزندان آیت الله سیستانی از جمله شرکت کنندگان در مراسم تشییع آیت الله صافی گلپایگانی، بودند.

به نوشته برخی رسانه های عراقی، دفتر آیت الله سید علی سیستانی مرجعیت عالی شیعه عراق، دیروز چهارشنبه از حوزه علمیه نجف خواست در مراسم تشییع آیت الله صافی گلپایگانی در روز پنجشنبه (اول رجب) شرکت کنند.

هزاران نفر از شعیان و مقلدان آیت الله صافی گلپایگانی عصر امروز با حضور در کربلای معلی و حرمین امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) تابوت معظم له را بردوش گرفتند.

تشییع پیکر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در بین الحرمین کربلای معلی با حضور علما و مومنین همراه با روضه خوانی و ذکر مصیبت برگزار شد و جمعیت بسیار زیادی در این مراسم در بین الحرمین شرکت داشتند.

پیکر این عالم ربانی بعد از مراسم تشییع هزاران نفری و با حضور شخصیت های دینی ، علمی و فرهنگی و جمع کثیری از شیعیان عراقی و ایرانی، سرانجام در صحن مطهر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در خانه ابدی اش جای گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->