شهردار مشهد: مردم پای آرمان‌های نظام ایستاده‌اند مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷، نماد همدلی و اراده مسئولان استانی است

  • کد خبر: ۱۱۳۱۳۸
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۰
استاندار خراسان رضوی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷، نماد همدلی و اراده مسئولان استانی است
استاندار خراسان رضوی گفت: خداوند متعال را شکرگزاریم که در نتیجه همدلی مسئولان و عزم و اراده جمعی که صورت گرفت و نفع مردم که مدنظر همه مسئولان بود، این پروژه امروز در اختیار مردم قرار می‌گیرد و افتتاح می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، در حاشیه بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ گفت: خداوند متعال را شکرگزاریم که در نتیجه همدلی مسئولان و عزم و اراده جمعی که صورت گرفت و نفع مردم که مدنظر همه مسئولان بود، این پروژه امروز در اختیار مردم قرار می‌گیرد و افتتاح می‌شود.

وی افزود: این بازگشایی نماد همدلی و اراده مسئولان استانی است و ما معتقدیم اگر اراده و عمل جمعی صورت بگیرد، برکات خداوند متعال هم نازل می‌شود و این مصداق مشخص و معینی از تصمیم، اراده و عمل جمعی است.

استاندار خراسان رضوی گفت: بنده به عنوان خدمتگزار عزیزان در استان، صمیمانه از تولیت محترم آستان قدس رضوی که موافق به تغییر کاربری اراضی شدند، از فرماندهان عزیز ارتش که این زمین در اختیار ارتش بود، از برادران عزیز در مجموعه شهرداری و شورای شهر، از عزیزانمان در سپاه پاسداران که بخشی از این معابر در اختیار آن‌ها بود و از سازمان قضایی نیرو‌های مسلحتشکر می‌کنم.

وی افزود: هماهنگی با این مجموعه‌ها به سرعت و با مدیریت دقیق صورت گرفت و این پروژه به نفع مردم اتفاق افتاد و خداوند متعال را شکرگزار هستیم که اراضی مهمی از شهر مقدس مشهد در اختیار مردم قرار گرفته است.

یعقوبعلی نظری در پاسخ به سوالی درباره جابجایی فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد گفت: هر آنچه که لازم باشد با نگاه به آینده استان و شهر و هماهنگی مدیران شهری و استانی صورت خواهد گرفت.

وی درباره زمین‌هایی که در این اراضی در اختیار ارتش است خاطر نشان کرد: هر آنچه که توافق شده است صورت خواهد گرفت که بر این اساس با توجه به کاربری‌هایی که تعریف شده بخشی از آن‌ها در اختیار خود ارتش باقی می‌ماند، بخشی از آن‌ها هم به عنوان مراکز عمومی مثل پارک جنگلی، خیابان‌ها و معابر در اختیار شهرداری است.

استاندار خراسان رضوی گفت: اراضی پادگان ارتش که به صورت جنگل و دارای درخت است، در اختیار هر نهادی باشد به همان صورت با درختان حفظ می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->