آتش سوزی در یکی از ساختمان‌های یک ارگان دولتی در مشهد+ عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت
سرخط خبرها

بازداشت عوامل آدم‌ربایی و آزار زن جوان

  • کد خبر: ۱۲۷۶۰۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۳
بازداشت عوامل آدم‌ربایی و آزار زن جوان
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی با همدستی دو تن دیگر علاوه بر زورگیری و سرقت مرتکب آدم ربایی و آزار و اذیت یک زن جوان شده بود، خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی ولی‌پور گودرزی دراین‌باره گفت:‌به دنبال وقوع چندین فقره سرقت‌ به عنف خودرو و نیز گزارش آدم‌ربایی، ضرب و جرح و آزار و اذیت یک زن جوان، از سوی سه مرد جنایتکار در نقاط مختلف تهران، رسیدگی به این پرونده در دستورکار تیمی از کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت. در همین راستا نیز تحقیقات ابتدایی کارآگاهان نشان داد، سه مرد جوان در ابتدا یک خودرو پژو ۲۰۷ را در شرق تهران سرقت کرده و راننده وسیله‌نقلیه مذکور را از ناحیه دست هدف ضربات مهلک چاقو قرار داده‌اند که این حادثه منجر به فلج شدن دست مالباخته شده است‌.

 

ولیپور گودرزی ادامه داد:‌ بررسی‌ها نشان داد، متهمان پس از سرقت پژو ۲۰۷ برای اعمال مجرمانه به سمت غرب تهران رفته و در آنجا به قصد آدم‌ربایی و اهداف پلید خود به یک خانواده دو نفره حمله ور شده‌اند که در ادامه با مقاومت افراد تنها موفق شدند یک خودروی پژو ۴۰۵ را سرقت کنند، این افراد مالک خودرو را از ناحیه کتف با سلاح سرد مجروح کردند.

 

وی با بیان اینکه متهمان در ادامه یک خودروی تندر۹۰ را با دو سرنشین زن و مرد مشاهده کرده و به آنها حمله‌ور ‌شدند، گفت:‌در جریان این اقدام، این افراد ابتدا سرنشین خودرو را پیاده کرده و در ادامه اقدام به ربودن زن‌جوان کردند. متهمان در طول مسیر این زن جوان را هدف آزار و اذیت قرار داده و او را به همراه خودرو در مرکز تهران رها کردند.

 

ولیپور گودرزی ادامه داد: بنابرحساسیت موضوع، تیمی زبده از کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی بی‌درنگ وارد عمل شدند و با تحقیقات میدانی و اقدامات شبانه‌روزی در کوتاه‌ترین زمان ممکن هویت متهمان سابقه‌دار را شناسایی کردند. همین سرنخ کافی بود تا کارآگاهان با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهم اصلی پرونده را در جنوب تهران شناسایی کنند و بلافاصله برای دستگیری مرد جوان وارد عمل شوند.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهارکرد: کارآگاهان اداره شانزدهم پس از دریافت این اطلاعات مهم با هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی بلافاصله راهی مخفیگاه این فرد شده و در یک عملیات ضربتی متهم را دستگیر وبه مقر انتظامی منتقل کردند.

 

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ، وی با بیان اینکه تمامی شکات این پرونده مرد جنایتکار را شناسایی کردند، گفت: متهم پس از انتقال به اداره شانزدهم پلیس آگاهی هدف تحقیقات قرار گرفت و به جرم خود مبنی بر سرقت‌ به عنف، آدم‌ربایی، ضرب و جرح و آزار و اذیت با همراهی دو همدست خود اعتراف کرد.

 

ولیپور گودرزی خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهم برای کشف جرائم و شناسایی سایر شاکیان احتمالی در اختیار کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی قرار گرفت همچنین بررسی‌ها برای دستگیری دو متهم فراری پرونده ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->