توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرگ دومین پلنگ ایرانی بر اثر حادثه در یک ماه اخیر (۱۷ فروردین ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۷۶۰۵
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸
مرگ دومین پلنگ ایرانی بر اثر حادثه در یک ماه اخیر (۱۷ فروردین ۱۴۰۲)
مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد از مرگ پلنگ جوان در منطقه حفاظت شده دنا خبر داد. طی یک ماه گذشته این دومین قلاده پلنگ ایرانی است که بر اثر حادثه جان خود را از دست می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسلام جاودان خرد اعلام کرد: گزارشات مردمی حکایت از تلف شدن یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده دنا داشت که امروز و با دریافت این خبر، تیم‌های یگان حفاظت به منطقه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه صحت گزارش با مشاهده لاشه پلنگ در منطقه حفاظت شده دنا تأیید شد، اظهار داشت: تیم‌های یگان حفاظت در حال انتقال لاشه پلنگ به پایین دست بوده و پس از بررسی و کالبد شکافی، علت مرگ مشخص خواهد شد.

مدیرکل محیط زیست استان گفت: ردی از گلوله یا زخم بر بدن پلنگ دیده نشده است.

در اسفند ماه سال ۱۴٠۱ نیز لاشه یک پلنگ دیگر این بار در منطقه دیل گچساران کشف شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->