آزمون سراسری پذیرش فلوشیپ ۱۴۰۴ لغو شد امتحانات دانشگاه فردوسی مشهد به تعویق افتاد + جزئیات علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴ شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید اهدای عضو یکی از اعضای شورای شهر نیشابور جان ۳ بیمار نیازمند عضو را نجات داد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف پروازهای خطوط هوایی سوریه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شرایط کاملاً عادی خراسان رضوی در حوزه‌های ارزاق عمومی، سوخت و حمل‌ونقل بهره‌برداری از دومین جایگاه CNG شهرستان سرخس با افزایش سه‌برابری ظرفیت سوخت‌گیری گاز فشرده دستمزد اعلامی کارفرمایان به بیمه، ۳۰ درصد کمتر از دستمزد واقعی است
سرخط خبرها

جزئیات جدید از فوت حجت الاسلام فاضل در ساحل

  • کد خبر: ۱۶۲۳۳۶
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۱
جزئیات جدید از فوت حجت الاسلام فاضل در ساحل
ماجرای فوت حجت الاسلام ابراهیم فاضل، پسر آیت‌الله فاضل و برادر همسر محمود نبویان نماینده تهران در مجلس چه بود؟

به گزارش شهرآرانیوز،  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران اعلام کرد: غرق شدن آقای فاضل (برادر همسر حجت الاسلام سیدمحمود نبویان، نماینده مجلس) در دریا ناشی از ناتوانی او در شنا کردن، قطعی است و بعد از چند روز باتوجه به طوفانی شدن دریای خزر، پیکرش صبح امروز جمعه در سواحل جویبار پیدا شد.

نخستین موضوعی که از ساعات اولیه انعکاس این خبر مطرح شد، اشاره به حضور وی در یکی از سواحل استان مازندران بود و شواهد حاکی از آن بود که این مشاهدات مربوط به سه روز قبل یعنی ۱۲ اردیبهشت است و اینکه او برای شنا به دریای بهنمیری خزر رفته است.

در پی نگرانی اعضای خانواده و آشنایان و بی خبری از سرنوشت ابراهیم فاضل، پیگیری و جستجو برای یافتن او آغاز می‌شود تا اینکه پیکر بی جان او امروز جمعه ۱۵ اردیبهشت در سواحل جویبار پیدا شد.

ورود دادگستری به موضوع

دادگستری شهرستان جویبار با انتشار اطلاعیه‌ای از پیدا شدن جسد فاضل در سواحل جویبار خبر داد و تایید کرد که او در روز ۱۲ اردیبهشت ماه در ساحلی در شهر بهنمیر استان مازندران حضور داشته است.

در این اطلاعیه تایید شده بود که آقای فاضل بعد از آنکه در دریای بهنمیری خزر اقدام به شنا کرده، مفقود شده است و روز‌ها از وی اطلاعی در دست نبود؛ در نهایت بعد از چند روز جستجو در دریا، پیکر وی در سواحل جویبار پیدا شد.

دادگستری جویبار همچنین اشاره کرده بود که جزییات علت فوت و غرق شدگی پس از بررسی، در روز‌های آینده اعلام و گزارش‌هایی از سوی پزشکی قانونی و دادستانی مازندران ارایه خواهد شد.

اشاره پلیس به تهیه وسایل شنا در مسیر بهنمیر

پلیس هم گزارش کرد که ابراهیم فاضل پس از تهیه وسایل شنا در مسیر به ساحلی در بهنمیر رفته است و با راننده خودرو برای بازگشت قرار داشته است.

ابراهیم فاضل پس از تهیه وسایل شنا در مسیر، به ساحلی در بهنمیر رفته است و با راننده خودرو برای بازگشت قرار داشته است

ساعتی بعد سرهنگ ساداتی معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس مازندران نیز اعلام کرد که در پی مفقود شدن آقای فاضل، در سواحل دریای بابلسر در روز ۱۲ ردیبهشت ماه، صبح امروز (جمعه) پیکر بی جان او در ساحل روستای «گلدشت» جویبار بعلت غرق شدگی کشف شد.

وی افزود: علت تامه مرگ در دست بررسی کارشناسان پلیس آگاهی و پزشکی قانونی قرار دارد که متعاقبا اعلام خواهد شد.

آخرین جزئیات؛ کالبدشکافی و تایید غرق شدگی

روح الله سلگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران اظهارداشت: ابراهیم فاضل چند روز پیش با لباس شخصی به سواحل بهنمیر از توابع شهرستان بابلسر رفته است و زمانی که لباس‌های او در کنار ساحل پیدا شد، اثری از نامرتب بودن وجود نداشت، به این معنا که وی با اختیار خود به دریا رفته است.

غرق شدن آقای فاضل در دریا ناشی از ناتوانی او در شنا کردن، قطعی است و بعد از چند روز باتوجه به طوفانی شدن دریای خزر، پیکرش صبح امروز جمعه در سواحل جویبار پیدا شد.

روح الله سلگی با بیان اینکه بعد از مفقود شدن وی نیروی انتظامی، هلال احمر و دستگاه‌های امنیتی پیگیر این موضوع شدند، افزود: آخرین تراکنش پولی وی مورد ارزیابی قرار گرفت و مشخص شد که لباس شنا تهیه کرده است.

وی تصریح کرد: غرق شدن آقای فاضل در دریا ناشی از ناتوانی او در شنا کردن، قطعی است و بعد از چند روز باتوجه به طوفانی شدن دریای خزر، پیکرش صبح امروز جمعه در سواحل جویبار پیدا شد.

وی با اشاره به اینکه فرد فوت شده برادر همسر حجت الاسلام سیدمحمود نبویان نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی است، ادامه داد: امروز این نماینده مجلس و خواهرش برای شناسایی جسد در جویبار حاضر شدند و تایید شد که این جنازه متعلق به برادر همسرش است.

وی گفت: غرق شدن این فرد به دلیل بلد نبودن شنا برای خانواده او هم قطعی شده است و حتی گفتند نیازی به کالبدشکافی در پزشک قانونی هم نیست؛ با این وجود کالبد شکافی هم انجام و مشخص شد که ابراهیم فاضل به خاطر غرق شدگی جان باخته است.

آقای سلگی تصریح کرد: موضوع به قتل رسیدن او و یا هر موضوع دیگری غیر از مباحث مطرح شده کذب است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->