نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما
سرخط خبرها

طرز تهیه عدسی نذری + لیست مواد لازم

  • کد خبر: ۱۷۶۱۷۶
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۱
طرز تهیه عدسی نذری + لیست مواد لازم
در این مطلب به شما طرز تهیه عدسی نذری در حجم بالا را آموزش می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عدسی غذایی پرخاصیت و مقوی به شمار می‌آید. این غذا در ماه محرم و صفر به عنوان نذری طرفداران زیادی دارد. عدسی از جمله سوپ و آش‌های ایرانی بسیار مقوی است و که به راحتی هم تهیه می‌شود. آهن موجود در عدس برای شما و عزیزانتان عالی است و با مصرف غذا‌هایی مثل خوراک عدسی و عدس پلو میتوانید مقدار قابل توجهی از آن را در برنامه غذایی خود جا دهید.

مواد لازم جهت تهیه عدسی نذری برای ۸۰ نفر

طرز تهیه عدسی نذری + لیست مواد لازم

عدس: ۵۰ پیمانه

پیاز متوسط خلالی شده: ۲۰عدد

رب: ۴۰قاشق غذاخوری (اختیاری)

زردچوبه: ۶قاشق چایخوری

نمک: ۲۰ قاشق غذاخوری

فلفل (سیاه، قرمز و پاپریکا): ۱۵ قاشق چایخوری

سیب زمینی بزرگ نگینی شده: ۲۰عدد

روغن زیتون: ۴۰ قاشق غذاخوری

گندم خرد شده: ۶ پیمانه (اختیاری)

طرز تهیه عدسی

طرز تهیه عدسی نذری + لیست مواد لازم

۲۰ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را کف تابه بریزید و آن را روی شعله قرار دهید. وقتی کمی روغن داغ شد، پیاز متوسط را که به شکل خلالی خرد شده به آن اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند.

سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. کمی دیگر تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند. حال رب را اضافه کنید و مجدداً تفت بدهید. تفت دادن رب باعث خوش رنگ‌تر شدن آن میشود (استفاده از رب هم اختیاری است).

بعد از ۲-۳ دقیقه تفت دادن با رب، عدسی را که از شب قبل خیس کرده اید اضافه نمایید. عدس را هم به خوبی تفت بدهید. نمک را هم اضافه و مخلوط کنید.

پس از آن گندم شکسته را اضافه کنید و در آخر هم آب بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید.

وقتی آب جوش آمد شعله را کم کنید و حداقل یک ساعت بگذارید تا عدس کاملاً بپزد. در نیم ساعت آخر سیب زمینی نگینی شده را نیز اضافه کنید، چون سیب زمینی خرد شده زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد.

۲۰ قاشق روغن زیتون باقیمانده را روی عدسی بریزید و آن را همراه با نان و سبزی خوردن تازه سرو کنید.

نکات کلیدی تهیه عدسی

– بهتر است عدس را از شب قبل (یا حداقل ۳-۴ ساعت قبل) در آب بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زمان پختش کمتر شود.

– گندم خرد شده را می‌توانید از مواد حذف کنید، اما استفاده از آن باعث لعاب بهتر عدسی میشود و طعم خوبی هم در کنار عدس ایجاد می‌کند.

– برای مقوی و خوش طعم‌تر شدن غذا میتوانید مقداری از آب را با آب مرغ جایگزین کنید یا از عصاره مرغ یا گوشت آماده استفاده کنید.

ـ برای چاشنی عدسی به دلخواه می‌توانید از آبلیموی تازه، زیره، گلپر و یا سرکه استفاده نمایید. در صورتی که آب غذا کم شد به آن آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب زمینی خرد شده نگینی استفاده کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->