مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

تمهیدات ویژه شرکت مخابرات ایران در مرز‌های ایران و عراق برای اربعین ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۷۹۹۴۰
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹
تمهیدات ویژه شرکت مخابرات ایران در مرز‌های ایران و عراق برای اربعین ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: اربعین حسینی در سال‌های اخیر به عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی سالیانه مذهبی در جهان ثبت شده است، از اینرو باید تمهیدات ویژه‌ای برای پایداری ارتباطات در مسیر‌های تردد زائران منتهی به پایانه‌های مرزی با کشور عراق اندیشیده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید سلطانی با تاکید بر ارائه حداکثری پوشش ارتباطی مخابرات در پیاده روی اربعین حسینی اظهار کرد: اقدامات مهمی در خصوص توسعه و پایداری شبکه از قبیل تامین مسیر‌های فیبرنوری اصلی و فرعی، تامین باتری و دستگاه‌های تولید برق رزرو در زمان قطع برق و نصب سایت‌های سیار پرتابل در نقاط مختلف با هدف افزایش پوشش خدمات ارتباطی زائران اربعین حسینی، تمهیدات لازم برای پایدار بودن شبکه مخابراتی، ارائه خدمات زیرساختی به دستگاه‌های خدمت رسان و همچنین اقدامات غیر فنی نظیر تامین اسکان و امکانات رفاهی همکاران زائر در شهر‌های مرزی با کشور عراق صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه این شرکت زیرساخت‌های مورد نیاز اپراتورها، نهاد‌ها و سازمان‌های خدمت رسان به زائران فراهم می‌کند بیان کرد: با تقویت و افزایش ظرفیت شبکه، زیرساخت‌های مورد نیاز اپراتور‌های ارتباطی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، صدا و سیما، پایانه‌های گمرک مرزی، نیروی انتظامی و نهاد‌های امنیتی و … را تامین می‌کند.

سلطانی ارایه خدمات پایدار، با کیفیت و مستمر به زوار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را از افتخارات مجموعه شرکت مخابرات ایران دانست و گفت: در حوزه پشتیبانی نیز تیم‌های متعددی در مجموعه مخابرات به صورت شیفت و شبانه‌روزی، وضعیت پایداری شبکه را کنترل خواهند کرد.

وی از اقدام جهت راه‌اندازی wifi رایگان در پایانه‌های مرزی خبر داد واعلام کرد: به منظور ارایه تسهیلات ارتباطی برای زوار اربعین حسینی اینترنت wifi رایگان در پایانه‌های مرزی چذابه، شلمچه در استان خوزستان و مهران دراستان ایلام و خسروی در استان کرمانشاه و هچنین تمرچین در استان آذربایجان غربی و باشماق در استان کردستان نصب و راه اندازی شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بر ضرورت ارایه خدمات بیشتر به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) امسال نسبت به سال‌های گذشته و اهمیت این مهم تاکید کرد و گفت: این رویداد در سال‌های اخیر به عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی سالیانه مذهبی در جهان ثبت شده است، از اینرو باید تمهیدات ویژه‌ای برای پایداری ارتباطات در مسیر‌های تردد زائران منتهی به پایانه‌های مرزی با کشور عراق اندیشیده شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->