ترخیص هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) بابک محمدی، خواننده پاپ، مجری برنامه «ستاره شو» می‌شود فیلم کوتاه «گوسفند» در راه ۲ جشنواره بین‌المللی جشنواره فضای مجازی ارتش باید در خدمت اعتلای فرهنگی جامعه قرار بگیرد جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در مشهد: در جنگ شناختی، دشمن به‌دنبال ازبین‌بردن غیرت دینی ما است ۷ بازیگر جدید به سریال «هری پاتر» پیوستند آخرین وضعیت «هوشنگ مرادی کرمانی» در بیمارستان (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) راوی عاشقانه‌های مردم | درباره فهیمه رحیمی، نویسنده پرکار و محبوب دهه ۷۰ و ۸۰ درد را با طنز و شیرینی مصور کرد | ادای دِینی به بهمن رضایی، به‌مناسبت درگذشتش بررسی فرصت شخصیت پردازی در پاتوق فیلم کوتاه مشهد کارگردان تئاتر «اکوئوس»: سعی کردیم به زبان و منطق امروز نزدیک شویم صوت | دانلود آهنگ جدید اسماعیل مقیمی با نام «از من نترس» + متن ترانه آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش ششم) نویسنده کتاب «بلاغت تاریخ نگاری در ایران عصر صفوی»: هیچ تاریخی خالی از موضع‌گیری نیست برگزاری هفته فیلم روسیه در بنیاد سینمایی فارابی برگزاری مراسم وداع با بیژن اشتری، مترجم و منتقد مطرح ادبی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای «رابرت دنیرو» و تبلیغ پرحاشیه تاکسی اینترنتی!

  • کد خبر: ۱۸۵۷۳۳
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
ماجرای «رابرت دنیرو» و تبلیغ پرحاشیه تاکسی اینترنتی!
نماینده «رابرت دنیرو» شایعات تکرار نقش «رابرت دنیرو» در فیلم «راننده تاکسی» را برای تبلیغات تاکسی اینترنتی «Uber» رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چندین گزارش منتشر شده در روز‌های اخیر حاکی از آن است که دنیرو قرار است برای یک کمپین تبلیغاتی برای تاکسی اینترنتی «Uber» در بریتانیا، شخصیت اصلی در درام «راننده تاکسی» ساخته «مارتین اسکورسیزی» در سال ۱۹۷۶ را تکرار کند، نقشی که موقعیت او را به عنوان یکی از بازیگران بزرگ دوران خود تثبیت کرد.

این گزارش‌های تائید نشده در نهایت موجب شد «پل شریدر» فیلمنامه‌نویس «راننده تاکسی» در یک پست فیسبوک از این ایده انتقاد کند و نوشت: «این که چرا باب (دنیرو) این کار را انجام می‌دهد، فراتر از حدس و گمان من است. اما من آن را ندیده ام و اگر خوش شانس باشم هرگز آن را نخواهم دید».

«Uber» در واکنش به این شایعات در بیانیه‌ای تایید کرد که دنیرو در اواخر سال در بریتانیا در تبلیغی برای این تاکسی اینترنتی دیده خواهد شد، اما این کمپین تبلیغاتی هیچ ارتباط موضوعی با فیلم «راننده تاکسی» ندارد. «استن روزنفیلد» سخنگوی دنیرو نیز تاکید کرد که این بازیگر شخصیت «تراویس بیکل» را برای این تبلیغ احیا نمی‌کند.

«راننده تاکسی»، فیلم هیجان‌انگیز روان‌شناختی نئونوآر، چهار نامزدی اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد برای دنیرو را به دست آورد.

«پل شریدر» پس از نوشتن فیلمنامه «راننده تاکسی» ساخته «اسکورسیزی» به همکاری خود با کارگردان برنده اسکار ادامه داد و «گاو خشمگین» (۱۹۸۰)، «آخرین وسوسه مسیح» (۱۹۸۸) و «احیای مردگان» (۱۹۹۹) را نیز نوشت. دنیرو هم دومین جایزه اسکار خود را برای بازی در نقش جیک لاموتا بوکسور میان وزن در فیلم «گاو خشمگین» دریافت کرد.

دنیرو اخیرا نیز در فیلم «قاتلان ماه کامل» جدیدترین ساخته اسکورسیزی در کنار «لئوناردو دی کاپریو» و «لیلی گلادستون» ظاهر شده است. داستان این فیلم برگرفته از کتاب پرفروش غیرداستانی نوشته «دیوید گرن» با همین عنوان و فیلم‌نامه‌ای از اسکورسیزی و اریک راث ساخته شده است و روایتگر داستان قتل چندین نفر در منطقه نفت‌خیز اوسیج در اوکلاهاما در دهه ۱۹۲۰ است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->