لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) هیچ تعویق یا تغییری در برنامه امتحانات دانش آموزان در خراسان رضوی نیست اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی شرایط اضطراری هلال احمر: اسکان اضطراری ۱۱۷۵ نفر در پی حمله اسرائیل به ایران پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ در خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد
سرخط خبرها

«کرکس موتورسوار» در زنجیر پلیس

  • کد خبر: ۱۸۶۸۰
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۶
«کرکس موتورسوار» در زنجیر پلیس
رئیس پلیس خراسان رضوی از دستگیری عامل تعرض به کودکان و نوجوانان در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده انتظامی خراسان رضوی روز گذشته پس از پایان عملیات دستگیری متهم مخوف معروف به «کرکس موتورسوار» گفت: از حدود سه سال قبل پرونده‌هایی در پلیس آگاهی و دستگاه قضایی تشکیل شده بود که بررسی محتویات آن‌ها نشان می‌داد جوان موتورسواری کودکان بین ۸ تا ۱۲ سال را می‌رباید و بعد از مدتی رها می‌کند.

 

سردار محمدکاظم تقوی افزود: با این حال، خانواده‌ها از پیگیری ماجرا منصرف می‌شدند و تنها برخی گزارش‌های ناقص در مراکز قضایی و انتظامی باقی می‌ماند.


رئیس پلیس خراسان رضوی با اشاره به این که بسیاری از خانواده‌ها به دلیل تبعه خارجی بودن یا به خاطر حفظ آبروی خانوادگی از طرح شکایت در مراکز قضایی و انتظامی خودداری می‌کردند، ادامه داد: کودکانی که مورد ربایش قرار گرفته بودند نیز به دلیل سن پایین و عوارض روحی و روانی ناشی از ماجرای آدم ربایی، توان ارائه مشخصات خاصی از مرد مرموز موتورسوار به پلیس نداشتند که این موضوع تحقیقات را با مشکل مواجه کرده بود.


سردار تقوی تصریح کرد: مطالعه دقیق پرونده برای یافتن سرنخ‌هایی از درون گزارش‌ها و اظهارات کودکان ادامه داشت تا این که چهره نگاری فرضی و همچنین شگرد جوان مرموز موتورسوار، در ارتکاب اعمال منافی عفت، کارآگاهان را به سوی متهمان سابقه دار سوق داد و این گونه کورسویی از ردیابی‌های اطلاعاتی در پرونده نمایان شد.


رئیس پلیس خراسان رضوی افزود: در اثنای بررسی‌های تخصصی کارآگاهان مشخص شد که متهم تحت تعقیب دختر نوجوانی را به همراه دوتن دیگر از همدستانش و با تهدید چاقو به بیابان‌های اطراف مشهد کشانده و او را مورد تعرض قرار داده اند. وی گفت: درحالی که تحقیقات گسترده‌ای در این باره آغاز شده بود، حدود شش روز قبل خبر آدم ربایی دیگری به پلیس رسید که نشان می‌داد پسربچه ۹ ساله‌ای طعمه جوان موتورسوار شده است و خبری از کودک نیست. مادر این کودک تبعه خارجی مدعی بود که جوانی از بالای در حیاط و به زور وارد منزل شده و در برابر چشمان حیرت زده ام، پسرم را با تهدید چاقو با خودش برد.

 

در اطراف کوره‌های آجرپزی حاشیه جاده سیمان


سردار سرتیپ دوم محمدکاظم تقوی گفت: در پی اعلام این گزارش، همه کارآگاهان به طور آماده باش و شبانه روزی به تحقیقات خود با شگرد‌های اطلاعاتی افزودند و بالاخره به سرنخ‌هایی رسیدند که نشان می‌داد جوان معروف به «کرکس موتورسوار» در اطراف کوره‌های آجرپزی حاشیه جاده سیمان مشهد لانه کرده است بنابراین با هماهنگی‌های قضایی این عملیات وارد مرحله جدیدی شد و کارآگاهان ورزیده اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی در یک عملیات هماهنگ و ضربتی، اطراف لانه متهم فراری را به محاصره درآوردند و ۶ نفر از اعضای این باند را هنگام مصرف مشروبات الکلی درحالی به دام انداختند که کودک ۹ ساله را نیز مجبور به نوشیدن الکل کرده بودند و بنا به اظهارات این کودک بار‌ها او را مورد تعرض قرار داده اند.


رئیس پلیس خراسان رضوی افزود: در ادامه این عملیات، دختر ۱۵ ساله‌ای نیز که در چنگ این متهمان بی رحم گرفتار شده بود، شناسایی شد و پرده از اعمال هولناک موتورسواران برداشت.


سردار محمد کاظم تقوی ادامه داد: بررسی‌های مقدماتی پلیس بیانگر آن بود که متهم معروف به «کرکس موتورسوار» دارای سوابق کیفری متعدد با اتهامات لواط و زورگیری است و پرونده‌های مفتوح زیادی نیز در دادسرا و دادگاه‌های کیفری یک خراسان رضوی دارد بنابراین عملیات‌های پلیسی در ارتباط با زورگیری و سرقت‌های این متهم و همدستانش در حالی آغاز شد که پسربچه ۹ ساله نشانی مخفیگاه مجردی او را در خیابان شهید چراغچی مشهد به خاطر سپرده بود. از سوی دیگر نیز ۱۱ پرونده اتهامی این فرد روی میز کارآگاهان دایره جرایم مهمه آگاهی قرار گرفت که تاکنون هفت تن از شاکیان وی را شناسایی کرده اند.

 

دختر ۱۵ ساله نیز از سرقت گوشی خود توسط این متهم سنگدل خبر داد و گفت: او گوشی مرا در خیابان ربود و بعد تماس گرفت تا برای پس گرفتن گوشی بروم، وقتی عصر از مدرسه بازمی گشتم ناگهان با تهدید چاقو مرا سوار موتورسیکلت کردند و در بیابان‌های اطراف مشهد مورد تعرض قرار دادند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->