حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان
سرخط خبرها

چند درصد متقاضیان طلاق به زندگی مشترک برمی‌گردند؟

  • کد خبر: ۱۸۸۲۲۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷
چند درصد متقاضیان طلاق به زندگی مشترک برمی‌گردند؟
طی ۶ ماهه اول سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار زوج وارد سامانه تصمیم شدند و برای ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی ثبت‌نام کردند که تاکنون بالغ بر ۳۳۰ هزار جلسه مشاوره و خدمات روانشناسی برای آنها برگزار شده و نرخ سازش ۲۰.۳ درصد گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به منظور کاهش طلاق در قالب سامانه «تصمیم»، اظهار کرد: این مسئولیت از سال ۱۳۹۵ به سازمان بهزیستی داده شد تا در قالب ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی به منظور کاهش تعارضات زوجین و بازگشت به زندگی مشترک، این خدمات در شهرهای با جمعیت بیش از ۵۰،۰۰۰ نفر ارائه شود.

معصومه توکلی درخصوص برنامه سازمان برای ارائه این خدمات در شهرهای کمتر از ۵۰ هزار نفر نیز توضیح داد: سازمان بهزیستی آمادگی کامل برای توسعه خدمات به شرط فراهم آمدن منابع لازم را دارد. در حال حاضر نیز از ظرفیت‌های دیگر سازمان بهزیستی در این شهرستان‌ها برای ارائه خدمات استفاده می شود.

مدیر کل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به روند فعالیت سامانه تصمیم و نحوه ارجاع متقاضیان طلاق توافقی به این سامانه اینطور توضیح داد: زوجین برای دریافت مشاوره در ابتدا باید به سایت زمان مراجعه کرده و بعد از انتخاب زمان مشاوره، واحد ارزیابی روانی و اجتماعی برای آنها مشخص می‌شود. در نهایت یک جلسه غربالگری روانی و اجتماعی با حضور تیمی متشکل از روانشناس، مددکار، مشاوره حقوقی و مذهبی برگزار و ارزیابی لازم انجام می‌شود. پس از آن به مرکز مشاوره ارجاع داده می‌شوند. پس از ارزیابی روانی و اجتماعی زوجین تصمیم می‌گیرند که ادامه فرآیند تخصصی مشاوره را در کدام مرکز انجام دهند. لازم به ذکر است که زوجین حداقل از چهار جلسه مشاوره‌ به مدت ۴۵ دقیقه بهره مند می شوند و در نهایت نتایج جلسات ثبت و به دفاتر پیشخوان ارسال می‌شود تا در اختیار قاضی پرونده قرار گیرد.

به گفته وی، طی سال گذشته حدود ۸۲۰ هزار جلسه مشاوره برای ۱۸۵ هزار زوجِ متقاضی طلاق ارائه شد که در این بین، بالغ بر ۲۱،۷درصد زوجینِ متقاضی طلاق به مرحله سازش رسیده و به زندگی زناشویی بازگشته‌اند.

توکلی همچنین اعلام کرد که طی ۶ ماهه اول سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار زوج وارد سامانه تصمیم شدند و برای ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی ثبت‌نام کردند که تاکنون بالغ بر ۳۳۰ هزار جلسه مشاوره و خدمات روانشناسی برای آنها برگزار شده و نرخ سازش ۲۰.۳ درصد گزارش شده است.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه جلسه اول خدمات مشاوره و روانشناسی در قالب سامانه تصمیم به صورت رایگان برای زوجین برگزار می‌شود، گفت: طی سال گذشته ۱۸۵ هزار جلسه رایگانِ غربالگری زوجین ارائه شد و از سوی دیگر برای بالغ بر ۱۰ درصد مراجعان که فاقد بضاعت مالی جهت پرداخت هزینه‌های جلسات مشاوره طلاق بوده‌اند، چهار جلسه مشاوره به صورت رایگان ارائه شده است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان یارانه از سوی بهزیستی برای جلسات غربالگری و مشاوره زوجینِ نیازمند، هزینه شده است.

توکلی در پاسخ به این سوال که عمده مشکلات زوجینِ متقاضی طلاق مربوط به چه مشکلاتی است؟، گفت: مهارت‌های ناکافی زوجین در برقراری تعامل مناسب با همسر و عدم آگاهی از مهارت‌های حل تعارض، از عمده مشکلات زوجین محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->