اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

دستگیری سارق منازل در تهران که از خودروی مادرش استفاده می‌کرد

  • کد خبر: ۱۹۲۰۷۴
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
دستگیری سارق منازل در تهران که از خودروی مادرش استفاده می‌کرد
زن میانسال که فکر می‌کرد پسرش با خودروی او مسافرکشی می‌کند وقتی به اداره پلیس احضار شد دریافت، پسرش عضو باند سرقت از خانه‌های تهران است.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل، مرد جوانی به کلانتری ۱۳۲ نبرد رفت و هنگامی که مقابل افسر نگهبان قرار گرفت، گفت: من و همسرم خانه را به قصد رفتن به شرکت ترک کردیم، اما هنگامی که بازگشتیم متوجه شدیم طلا، دلار، ساعت، جاروبرقی و ... به ارزش حدود دو میلیارد تومان به سرقت رفته است.

با ثبت شکایت از سوی مالباخته و تشکیل پرونده در شعبه نهم دادسرای ناحیه ۱۵، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی با دستور قضایی وارد عمل شدند و برای تحقیقات میدانی قدم در خانه مورد نظر واقع در بلوار ابوذر گذاشتند و پی بردند که سارقان با تخریب قفل در اقدام به سرقت کرده‌اند.

در نخستین گام، تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی از صحنه جرم انگشت‌نگاری کردند تا ردپایی از متهمان به دست آورند، از سوی دیگر مأموران پلیس که در جریان تحقیقات میدانی متوجه دوربین‌های مداربسته اطراف صحنه جرم شده بودند، فیلم‌های آن را مورد بازبینی قرار دادند.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت که ۴ مرد جوان با خودروی کوییک در نزدیکی خانه پارک کرده و پس از اینکه متوجه شدند فردی داخل خانه نیست در زمانی مناسب دست به کار شده و اقدام به سرقت اموال باارزش کرده‌اند که در ادامه با اقدامات اطلاعاتی مشخص شد صاحب وسیله نقلیه زن میانسالی است که سابقه کیفری ندارد.

پس از احضار زن میانسال به دادسرا و پلیس آگاهی برای تیم تحقیق روشن شد که خودروی کوییک از چند ماه قبل در اختیار پسر وی بوده است که این باند با ماشین موردنظر دست به سرقت‌های زیادی در شرق تهران به‌خصوص در محله مشیریه و نبرد زده‌اند.

کارآگاهان پس از دریافت این اطلاعات مهم، خیلی زود مرد جوان را دستگیر کردند که متهم در همان بازجویی‌های اولیه به جرم خود اعتراف کرد و گفت: مدتی قبل از زندان آزاد و با فردی به نام نیما آشنا شدم که سردسته باند و از سارقان حرفه‌ای خانه است؛ او به من پیشنهاد داد همراه ۲ سارق دیگر با خودروی کوییک مادرم به سرقت برویم که قبول کردم و به ۱۵ خانه در شرق تهران به ارزش حدوداً ۱۰ میلیارد تومان دستبرد زدیم.

پس از اعتراف صریح متهم، مأموران پلیس در عملیاتی غافلگیرانه همدستان وی را بازداشت و به اداره آگاهی منتقل کردند. متهمان در بازجویی‌ها به سرقت‌های سریالی اعتراف کردند. با دستور بازپرس دادسرای ناحیه ۱۵، متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده و شناسایی سایر شاکی‌های احتمالی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->