انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

دستگیری سارق منازل در تهران که از خودروی مادرش استفاده می‌کرد

  • کد خبر: ۱۹۲۰۷۴
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
دستگیری سارق منازل در تهران که از خودروی مادرش استفاده می‌کرد
زن میانسال که فکر می‌کرد پسرش با خودروی او مسافرکشی می‌کند وقتی به اداره پلیس احضار شد دریافت، پسرش عضو باند سرقت از خانه‌های تهران است.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل، مرد جوانی به کلانتری ۱۳۲ نبرد رفت و هنگامی که مقابل افسر نگهبان قرار گرفت، گفت: من و همسرم خانه را به قصد رفتن به شرکت ترک کردیم، اما هنگامی که بازگشتیم متوجه شدیم طلا، دلار، ساعت، جاروبرقی و ... به ارزش حدود دو میلیارد تومان به سرقت رفته است.

با ثبت شکایت از سوی مالباخته و تشکیل پرونده در شعبه نهم دادسرای ناحیه ۱۵، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی با دستور قضایی وارد عمل شدند و برای تحقیقات میدانی قدم در خانه مورد نظر واقع در بلوار ابوذر گذاشتند و پی بردند که سارقان با تخریب قفل در اقدام به سرقت کرده‌اند.

در نخستین گام، تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی از صحنه جرم انگشت‌نگاری کردند تا ردپایی از متهمان به دست آورند، از سوی دیگر مأموران پلیس که در جریان تحقیقات میدانی متوجه دوربین‌های مداربسته اطراف صحنه جرم شده بودند، فیلم‌های آن را مورد بازبینی قرار دادند.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت که ۴ مرد جوان با خودروی کوییک در نزدیکی خانه پارک کرده و پس از اینکه متوجه شدند فردی داخل خانه نیست در زمانی مناسب دست به کار شده و اقدام به سرقت اموال باارزش کرده‌اند که در ادامه با اقدامات اطلاعاتی مشخص شد صاحب وسیله نقلیه زن میانسالی است که سابقه کیفری ندارد.

پس از احضار زن میانسال به دادسرا و پلیس آگاهی برای تیم تحقیق روشن شد که خودروی کوییک از چند ماه قبل در اختیار پسر وی بوده است که این باند با ماشین موردنظر دست به سرقت‌های زیادی در شرق تهران به‌خصوص در محله مشیریه و نبرد زده‌اند.

کارآگاهان پس از دریافت این اطلاعات مهم، خیلی زود مرد جوان را دستگیر کردند که متهم در همان بازجویی‌های اولیه به جرم خود اعتراف کرد و گفت: مدتی قبل از زندان آزاد و با فردی به نام نیما آشنا شدم که سردسته باند و از سارقان حرفه‌ای خانه است؛ او به من پیشنهاد داد همراه ۲ سارق دیگر با خودروی کوییک مادرم به سرقت برویم که قبول کردم و به ۱۵ خانه در شرق تهران به ارزش حدوداً ۱۰ میلیارد تومان دستبرد زدیم.

پس از اعتراف صریح متهم، مأموران پلیس در عملیاتی غافلگیرانه همدستان وی را بازداشت و به اداره آگاهی منتقل کردند. متهمان در بازجویی‌ها به سرقت‌های سریالی اعتراف کردند. با دستور بازپرس دادسرای ناحیه ۱۵، متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده و شناسایی سایر شاکی‌های احتمالی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->