فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کوچه شهید فولادی ۱۰ بازگشایی شد

  • کد خبر: ۲۰۰۹۴
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۸
کوچه شهید فولادی ۱۰ بازگشایی شد
شهردار مشهد در پست اینستاگرامی خود از بازگشایی کوچه شهید فولادی ۱۰ با همکاری خرد جمعی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا کلایی شهردار مشهد در این پست ایستاگرامی گفت: چند وقت قبل که به اتفاق همکاران در حال بازدید از شهرک شهید رجایی (قلعه ساختمان) بودیم یکی از اهالی اصرار کرد که به کوچه شهید فولادی ١٠ برویم.
 
وی اظهار داشت: این شهروند خیلی اصرار کرد و با اینکه عجله داشتیم رفتیم؛ دراین کوچه یک مشکل بزرگ سال‌ها و دهه‌ها بود که وجود داشت و شیب کوچه به سمت انتها باعث می‌شد تا با یک بارش بارون و یا برف، رفت و آمد اهالی محله کاملا مختل شده و منازل دچار آبگرفتگی بشوند.

وی افزود:گفتند ماجرا از این قرار است که دو ملک در انتهای کوچه وجود دارد و عدم رضایت یکی از صاحبان این ملک‌ها باعث شده تا این کوچه بن‌بست باقی بماند و صاحب ملک در طول این سال‌ها به هیچ وجه رضایت نداده است.
وی گفت: من پیشنهاد کردم که همه ما و بزرگان محله و شهردار منطقه و ... جمع بشویم و با گفتگو مساله را حل کنیم. بسیاری از اهالی پرخاش کردند و گفتند به فکر مردم نیستید وگرنه تا حالا باید با بولدوزر خانه‌ای که سر راه بود رو خراب میکردید.
وی ادامه داد:  حتی یک درگیری فیزیکی جزئی هم  رخ داد که کتک خور ماجرا من بودم. رفتیم و روی همه پرخاشگران رو بوسیدیم (هنوز کرونا نیامده بود) و گفتگو کردیم و گفتگو کردیم و .... سرانجام با همراهی همه مالک رضایت داد و خانه را خریدیم و دیروز مسیر باز شد.
 
وی یادآور شد: دو نکته در این ماجرا برای من خیلی مهم بود: اول این‌که درسته مناطق حاشیه_شهر مشکلات بزرگ و پرشماری دارند و این مساله به نظر شما شاید خیلی کوچک بیاد، اما امید دارم در زمان باقیمانده و با کمک مردم_مشهد در قالب همین الگو خیلی از مشکلات این مناطق حل بشود
 
شهردار مشهد گفت:هرچند حل بعضی از مشکلات از دسترس مدیریت شهری خارج هست و نیاز به اجماع درون استانی دارد که این روز‌ها اوضاعمان از این نطر عالی است.

کلایی خاطر نشان کرد: دوم اینکه با رفع مشکلات پروژه‌هایی کوچک مثل این ماجرا یا موضوع بزرگ‌تری مثل بولوار نماز، بیشتر به این نتیجه می‌رسم که گفتگو می‌تواندبن بست‌ها رو به نفع مردم بشکند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->