رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

افتتاح بخش دیالیز بیمارستان شهید طالقانی مشهد

  • کد خبر: ۲۰۸۲۵۴
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۶
افتتاح بخش دیالیز بیمارستان شهید طالقانی مشهد
بخش دیالیز بیمارستان شهید طالقانی مشهد افتتاح شد. این بخش شامل پنج ‌تخت و تجهیزات کامل توسط خیر سلامت محمد علیزاده قناد با زیربنای ۲۰۰ متر مربع و هزینه پنج میلیارد تومان ساخته شده است.
شقایق محمدی
خبرنگار شقایق محمدی

به گزارش شهرآرانیوز، امروز پنجم بهمن ماه مصادف با ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر بخش دیالیز بیمارستان شهید طالقانی به یاد خیر سلامت مرحوم حاج عبدالحسین علیزاده قناد با حضور محسن داوری، فرماندار مشهد، مجید طهوریان عسکری، عضو شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی از خیران افتتاح شد.

این بخش شامل پنج ‌تخت و تجهیزات کامل توسط خیر سلامت محمد علیزاده قناد با زیربنای ۲۰۰ متر مربع و هزینه پنج میلیارد تومان ساخته شده است.

در این مراسم رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سوانح طالقانی مشهد گفت: ساخت و تجهیز بخش دیالیز بیمارستان سوانح طالقانی پس از راه اندازی بخش دیالیز بیمارستان شهید کامیاب مشهد، دومین بخش دیالیزی است که توسط خیر نیک اندیش "علیزاده قناد" و یادبود پدرش "عبدالحسین علیزاده قناد" انجام شده است.

وی بیان کرد: تجهیزات بخش دیالیز بیمارستان طالقانی به عنوان دومین بیمارستان سوانح خراسان رضوی شامل پنج تخت بیمارستانی، مواد مصرفی دیالیز و داروی بیماران توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شده است.

رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سوانح طالقانی مشهد گفت: این بخش در ۲ شیفت با ۱۰ نیروی انسانی شامل یک پزشک، یک منشی، ۶ پرسنل تخصصی و ۲ کمک بهیار و خدمه به بیماران دیالیزی خدمات ارائه می دهند.

دکتر صباغ گفت: هزینه درمان بیماران دیالیزی در این بخش با تعرفه دولتی محاسبه می‌شود که با توجه به اینکه بیماران دیالیزی جزو بیماران خاص به شمار می‌روند هزینه درمان آنان رایگان و توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

بیمارستان سوانح طالقانی مشهد با وجود هشت بخش بستری و بیش از ۲۰۰ تخت فعال به صورت ۲۴ ساعته در حال خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه رضوی است.

این بیمارستان به طور میانگین پذیرای پنج هزار و ۵۰۰ بیمار در ماه است و تنها مرکز مجهز درمانی شمال شرق کشور برای امداد رسانی به مجروحان حوادث جاده‌ای به شمار می‌رود.

در ادامه محسن داوری، فرماندار مشهد تصریح کرد: خداوند را شاکریم ما را در زمانی آفرید که بهترین مخلوقات خداوند حضور دارند و تمام قوای آن‌ها در این راه است که برای رسیدن به خدای خود تلاش کنند. امروز در این محفل با این عنوان هستیم تا بار دیگر اعلام کنیم ما شیعه کسی هستیم که گفتمانش خدمت به مردم است. ما به دینی اعتقاد داریم که اصول آن خدمت‌رسانی است. 

وی خاطرنشان کرد: ما این اقدام مهم و موثری که در بیمارستان شهید طالقانی بعد از بیمارستان کامیاب انجام شده را ارج می‌نهیم. با این کار نیاز افراد نیازمند به کمک در بحرانی‌ترین روزهای زندگی آن‌ها برطرف می‌شود و قطعا این تاثیر از حضرت علی(ع) است که همیشه کمک می‌کردند. از خانواده علیزاده تشکر می‌کنم که همیشه با فکر، نگاه و بینش خوب اثرگذار بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->