خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه

  • کد خبر: ۲۳۴۱۱۸
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵
اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه
شاگرد قهوه‌خانه‌ای که دختر جوانی را با شگرد ازدواج و مهاجرت از خانه‌اش فراری داده بود، توسط پلیس دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل مردی به یکی از اداره‌های پلیس پایتخت رفت و هنگامی که مقابل افسر نگهبان قرار گرفت، گفت: ما ساکن یکی از استان‌های جنوب ایران هستیم. دختر جوانم به بهانه خرید کتاب از خانه خارج شد، اما دیگر بازنگشته است، تلفن همراهش خاموش و بستگان نیز خبری از او ندارند. متوجه شدم فرزندم با مرد میانسالی که در تهران زندگی می‌کند در فضای مجازی ارتباط مخفیانه داشته است.

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادسرا، تیمی از ماموران پلیس وارد عمل شدند و در تحقیقات میدانی پی بردند، دختر جوان قبل از اینکه به کتاب‌فروشی مراجعه کند مسیر خود را به سمت ترمینال تغییر و با اتوبوس به تهران سفر کرده است.

تیم جنایی در این شاخه از تحقیقات با اقدامات اطلاعاتی پی بردند مرد میانسال که در یک قهوه‌خانه در جنوب تهران کار می‌کند با چرب‌زبانی به دختر جوان وعده مهاجرت و ازدواج داده است که همین سرنخ مهم کافی بود تا متهم در یک قدمی بازداشت قرار بگیرد.

ماموران در گام بعدی با تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی، قهوه‌خانه مورد نظر را شناسایی و متوجه شدند که دختر جوان با مرد میانسال در آنجا زندگی می‌کنند که متهم پس از هماهنگی‌های لازم با مراجع قضایی در یک عملیات منسجم بازداشت شد.

متهم در جریان بازجویی‌ها صراحتاً به اغفال دختر جوان با شگرد وعده‌های دروغین ازدواج و مهاجرت به اروپا اعتراف کرد.

با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و دختر جوان به آغوش گرم خانواده‌اش بازگردانده شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->