به گزارش شهرآرانیوز، خمیر خوشمزه و نرم باعث خوشمزگی چندبرابری غذاهایی مانند پیتزا و پیراشکی میشود؛ در ادامه باهم خمیری ساده، نرم با طعمی عالی را درست میکنیم. این خمیر با دستور ساده و طعم عالی، انتخاب همیشگی شما خواهد شد.
ابتدا نصف لیوان آب را با شکر مخلوط میکنیم و سپس پودرتخمیر را درآن میریزیم تا عمل بیاید.
در ظرف مناسبی تخم مرغها را میشکنیم و به همراه نمک و روغن در حد مخلوط شدن با چنگال هم میزنیم.
سپس پودرتخمیر عمل آمده را به همراه باقی آبها به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آردها را در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبد، در ادامه خمیر را کامل به مدت ۳ دقیقه ورز میدهیم و در جای گرم برای ۱ تا ۱ونیم ساعت میگذاریم تا پف کند.
خمیر شما آماده است.
دقت کنید آرد را به اندازه و تا زمانی که کمی به دست میچسبد به مواد اضافه کنید تا خمیر سفت نشود.
خمیر را پس از پف کردن ورز دهید و بعد استفاده کنید.
میتوانید شیر را جایگزین آب کنید.