اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی شرایط اضطراری هلال احمر: اسکان اضطراری ۱۱۷۵ نفر در پی حمله اسرائیل به ایران حمله مستقیم اسرائیل به یک آمبولانس در آذربایجان غربی | ۲ نفر شهید شدند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ در خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران
سرخط خبرها

فرصت جدید برای ۳۰۰ دکتر معلم در دانشگاه فرهنگیان

  • کد خبر: ۲۹۲۷۵۳
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
فرصت جدید برای ۳۰۰ دکتر معلم در دانشگاه فرهنگیان
رئیس دانشگاه فرهنگیان جزئیات پذیرش جذب ۳۰۰ دکتر معلم برای این دانشگاه و بررسی اعتراضات سایر داوطلبان را توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رجبعلی برزویی در خصوص جذب ۳۰۰ دکتر معلم به عنوان هیات علمی در این دانشگاه و اعتراضات افراد پذیرفته نشده، اظهار کرد: بررسی پرونده‌ها با صداقت و دقت انجام شده است و در دانشگاه فرهنگیان، ۲۰ نفر از افراد مستقل، بررسی پرونده‌ها را دقیق و علمی دانستند.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ درصد از سهمیه‌ها به ایثارگران اختصاص یافته است، عنوان کرد: دکتر کارشناسان و دکتر معلمان نیز سهم خود را در این فرآیند کسب کردند. در نهایت، ۳۰۰ نفر از داوطلبان به مرحله نهایی راه یافتند که این افراد برای گزینش معرفی شدند.

برزویی افزود: برای برخی شهر‌ها که ظرفیت خالی مانده بود، افراد را جابه‌جا کردیم تا بتوانیم تعداد بیشتری دکتر معلم استخدام کنیم. برخی از افراد هیات علمی دستگاه‌های دیگر یا معلمان رسمی بودند که استعلام گزینش آنها برای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان منفی بود؛ زیرا در این دانشگاه انتخاب افراد با حساسیت و سختگیری بیشتری انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه استادان قرار است معلم تربیت کنند، تصریح کرد: ۹۰ درصد افرادی که در فرآیند هیات علمی پذیرفته نشدند، در رقابت با سایر داوطلبان پذیرفته نشده‌اند، اما این به معنی عدم صلاحیت نبوده است، البته این افراد همچنان فرصت دارند و شانس پذیرش آنها در مراتب بعدی افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه فرهنگیان برای نیاز‌های آموزش و پرورش در چندین سال آینده برنامه‌ریزی‌های لازم را کرده و یکی از آن برنامه‌های تحولی دانشگاه، دستیابی به مرجعیت و توسعه اثربخش و الهام‌آفرین در حوزه تربیت معلم متناسب با مبانی تربیت اسلامی در سطوح ملی و فراملی است. تربیت دانش‌آموختگان (معلمان، مدیران و سرمایه انسانی) برخوردار از شایستگی‌های (اسلامی، انقلابی، ایرانی، انسانی)، تخصصی و حرفه‌ای نیز از برنامه‌های مدنظر دانشگاه فرهنگیان در چند سال آینده است.

برزویی با اشاره به مصوبات دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: تدوین و تصویب آئین‌نامه جذب استعداد‌های برتر دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه و طلاب حوزه علمیه در شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصویب هیات مرکزی جذب دانشگاه فرهنگیان و ترکیب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی، تدوین و تصویب ساختار دانشگاه در قالب یک دانشگاه ملی و ۳۱ دانشگاه استانی از دیگر برنامه‌های تحولی دانشگاه فرهنگیان است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: هشت هزار دکتر معلم تقاضای تبدیل وضعیت به هیات علمی شدن در دانشگاه فرهنگیان را داده بودند که از این تعداد ۹۰۰ نفر شرایط احراز را داشتند و در مصاحبه‌های تخصصی و عمومی شرایط را به دست آوردند که امسال در هیات جذب قرار می‌گیرند. از این تعداد، ۳۰۰ نفر تا مهرماه امسال از دکتر معلمی وارد بدنه دانشگاه به عنوان هیات علمی می‌شوند.

اکنون ۱۰۰ هزار دانشجو در ۹۸ پردیس فرهنگیان در سراسر کشور مشغول تحصیل هستند و در سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ نیز ۳۳ هزار نفر دانشجو پذیرش و جذب می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->