آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو برگزاری جشنواره نور در ایام نوروز ۱۴۰۴ در عرصه میدان شهدای مشهد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار رنگ‌وبوی معنویت گرفته است مانور خدمت به زائران نوروزی در مشهد و خراسان رضوی برگزار می‌شود شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم حمایت ویژه شهرداری مشهد از تشکل‌های قرآنی برای نخستین بار شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار یک کار ویژه و شاخص برای مشهد است | بهره‌برداری از پروژه ایوان سلام در پایانه مسافربری امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم درباره تاریخ ساختمان شهرداری مشهد | ساخت عمارت بلدیه با ۴۰۰‌هزار آجر ابلق فشاری رشد ۱۳ درصدی ظرفیت اقامتی کلانشهر مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ ورود اولین تابلو‌های برق فشارمتوسط خط۳ مترو به مشهد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) مشهد با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) تمامی معابر اصلی مشهد بازگشایی شد| معابر به صورت مستمر برف‌روبی و یخ‌زدایی می‌شوند (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) گزارش پلیس از وضعیت ترافیکی معابر مشهد | خیابان‌ها باز است، اما حرکت به‌کُندی انجام می‌شود (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) پیگیری خواسته‌های شهروندان مشهدی در تریبون مردمی محله امامیه | کوشش برای روکش
سرخط خبرها

افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر

  • کد خبر: ۳۰۷۲۱۵
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر
رئیس سازمان اقتصادی شهرداری از افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر خبر داد.
محمد کاملان
خبرنگار محمد کاملان

به گزارش شهرآرانیوز؛ شورای اسلامی شهر مشهد دوم آبان ماه امسال با لایحه دو فوریتی افزایش سرمایه شهرداری در بانک شهر موافقت کرد و به مدیریت شهری اجازه داد تا سرمایه خودش در بانک شهر را به مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش بدهد. رئیس سازمان اقتصادی شهرداری مشهد همان زمان اعلام کرد که این افزایش سرمایه هم جایگاه شهرداری مشهد در هیئت مدیره را حفظ و هم امکان دریافت تسهیلات را از بانک شهر فراهم می‌کند و حالا آن‌طور که محمد هادی محمدی‌مقدم اعلام کرده است، این افزایش سرمایه در جلسه اخیر معاونان مالی شهرداری‌ها با بانک شهر اتفاق افتاده و با این اقدام فرصت مناسبی برای تأمین مالی طرح‌ها و پروژه‌های شهری برای شهرداری فراهم شده است.

سهم شهرداری مشهد از بانک شهر افزایش پیدا کرد

رئیس سازمان اقتصادی شهرداری مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا، با بیان اینکه افزایش سرمایه شهرداری‌ها در بانک شهر امکان پشتیبانی بهتر و بیشتری از مدیریت شهری را فراهم می‌کند گفت: افزایش سرمایه بانک شهر توسط سهام‌داران فرصت مناسبی را برای پشتیبانی و تأمین مالی طرح پروژه‌های شهری فراهم می‌کند و زمینه ارائه خدمات و تسهیلات بانکی به مشتریان و مدیریت شهری را بیش از پیش گسترده کرده است. درحال حاضر سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر به ۱۰۰هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است و این اقدام فرصت مناسبی برای شهرداری فراهم آورده است تا بتواند برای طرح‌های شهری تأمین مالی کند.

توسعه همکاری بانک با مدیریت شهری

محمدی‌مقدم با اشاره به برگزاری جلسه مشترک میان شهرداران و معاونان مالی شهرداری‌های سهام‌دار بانک با هیئت مدیره آن توضیح داد: در جلسه شهرداران و معاونان مالی و اقتصادی شهرداری‌های سهام‌دار بانک شهر با مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره این بانک که به تازگی برگزار شد، پیرامون راهکار‌های توسعه همکاری‌های پولی و بانکی بین شهرداری‌ها و بانک شهر گفت‌و‌گو شد.

وی ادامه داد: گزارش مالی ارائه شده در این جلسه نشان‌دهنده افزایش نقدینگی و سود دهی بانک شهر و توسعه و بهبود خدمات بانکی و مشارکت مشتریان در پیشبرد اهداف بانک شهر بوده که در ارتقای خدمات بانک به مشتریان از جمله شهرداری‌ها تأثیرگذار خواهد بود.

در این جلسه همچنین درباره افزایش کفایت سرمایه بانک به ۸ درصد و موضوع قانون برنامه هفتم پیشرفت تبادل نظر شد و در راستای سیاست‌های بانک مرکزی قرار شد تا هیئت‌مدیره بانک برنامه عملیاتی و اجرایی آن را تدوین کند تا در جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده بانک با حضور سهام‌داران بررسی و تصمیم نهایی برای آن گرفته شود.

افزایش سرمایه واریز شد

محمدی‌مقدم از واریز مبلغ افزایش سرمایه سهام‌داران بانک شهر از جمله شهرداری مشهد خبر داد و در این باره بیان کرد: سهام‌داران بانک شهر مبلغ افزایش سرمایه را اخیرا به حساب این بانک واریز کرده‌اند که درحال حاضر در مرحله ثبت قانونی است و به زودی به سرمایه سهام‌داران افزوده خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->