ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ خطاب به رئیس مجلس: مطالبات پرداخت شود جزئیات جدید برای پذیرفته‌شدگان آزمون دانشجومعلمی چرا حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با تأخیر پرداخت می‌شود؟ رتبه اولیه کنکور چطور محاسبه می‌شود؟
سرخط خبرها

خبر خوش برای فرهنگیان فاقد مسکن (۱۷ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۹۳۲۲
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
خبر خوش برای فرهنگیان فاقد مسکن (۱۷ دی ۱۴۰۳)
وزیر آموزش و پرورش گفت: با همه وجود از ظرفیت‌های مربوطه برای ساخت مسکن فرهنگیان استفاده خواهم کرد و باید پرداخت اقساط وام مسکن برای تمام اقشار فرهنگی امکانپذیر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی در جلسه امروز دوشنبه، هفدهم دی ماه در اولین نشست مسکن فرهنگیان که با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد پس از استماع گزارش کمیته ساخت مسکن در خصوص تأمین زمین و چگونگی پرداخت تسهیلات برای ساخت مسکن فرهنگیان گفت: در این خصوص باید از افراد متخصص و صاحب نظر استفاده شود. همچنین برای تأمین زمین، جهت ساخت مسکن فرهنگیان باید از ظرفیت وزارت راه و شهرسازی استفاده کرد.

وی با انتقاد از رویه پیشین صندوق ذخیره فرهنگیان، ادامه داد: بهتر بود صندوق ذخیره فرهنگیان در مسیر معیشت و رفاه معلمان حرکت می‌کرد و این موضوعی است که در گذشته به درستی اتفاق نیفتاده است. این صندوق باید در خدمت رفاه فرهنگیان باشد؛ بنابراین می‌توان از ظرفیت این صندوق برای تهیه مسکن فرهنگیان استفاده کرد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه راهبرد‌های ارائه شده در ایجاد تعاونی مسکن، باید امکان حضور همه اقشار فرهنگی را فراهم کند، گفت: برخی از همکاران ما در آموزش و پرورش از اقشار کم درآمد دولت محسوب می‌شوند. تسهیلات اعطایی باید به گونه‌ای باشد که پرداخت اقساط آن برای تمام اقشار فرهنگی امکان پذیر باشد.

کاظمی افزود: فرهنگیانی که فاقد مسکن هستند از اقشار ضعیف محسوب می‌شود یعنی قدرت پرداخت هزینه اولیه جهت عضویت در تعاونی مسکن و یا حتی پرداخت اقساط تسهیلات را ندارند؛ بنابراین باید تمهیدی اندیشه شود تا این اقدام برای آنها میسر و راهگشا باشد.

وی با اشاره به دلایل شکست طرح مسکن ملی در دولت قبل گفت: طرح مسکن ملی به این دلیل شکست خورد که کسی توان پرداخت آورده اولیه را نداشت و اقساط بازگشت تسهیلات نیز آنقدر زیاد و سنگین بوده که برای یک فرد متوسط در جامعه هم امکانپذیر نبود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ایجاد صندوق مسکن فرهنگیان ادامه داد: در این مسیر باید سه اقدام شکل گیرد. به عبارتی باید مجموعه‌ای از اندوخته‌های صندوق ذخیره فرهنگیان، وزارت آموزش پرورش و بانک سرمایه در این مسیر استفاده شود.

کاظمی تصریح کرد: یعنی در صندوق و بانک سرمایه تسهیلات و وام‌ها به صورتی تمهید شود که فرهنگیان، وام‌ها را با کارمزد کم و اقساط طولانی مدت پرداخت کنند.

وی با تأکید بر اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان نباید تنها به دنبال سود صندوق‌ها باشد، افزود: باید به فکر ارائه تسهیلات به فرهنگیان در جهت رفاه آنها باشیم. همچنین ضرورت دارد در الگوی ساخت و ساز به سمت صنعتی سازی پیش برویم و با استفاده از متراژ‌های اقتصادی به دنبال ایجاد امکانات بیشتر از نظر کمی و کیفی باشیم.

کاظمی با اشاره به اینکه باید آورده اولیه صندوق در توان فرهنگیان باشد، افزود: اقداماتی که در گذشته صورت گرفت سبب شده اعتماد جامعه فرهنگیان سلب شود و ما باید تلاش کنیم که این اعتماد از دست رفته بازگردد.

وی تأکید کرد: باید از همه ظرفیت‌های صندوق ذخیره، تعاونی مسکن برای این اقدام بزرگ کمک گرفته شود. ساخت مسکن باید تحول آفرین باشد و سبب رضایتمندی معلمان شود.

کاظمی گفت: با همه وجود از تمامی ظرفیت‌های مربوطه برای ساخت مسکن فرهنگیان استفاده خواهم کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ضرورت دارد استراتژی‌ها و راهبرد‌ها در این خصوص تغییر کند، گفت: مسکن زیادی تاکنون از سوی آموزش و پرورش ساخته شده است. باید دید آیا این مسکن‌ها در اختیار معلمان است یا خیر؟ در حالی که باید صندوق‌ها در خدمت رفاه معلمان باشند؛ لذا شایسته است امکانات با کمترین سود‌ها در خدمت معلمان باشد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->