لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گرد و غبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید

  • کد خبر: ۳۱۷۸۹۵
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید
رئیس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین از ابلاغ مصوبه ارتقای دانشگاه صنعتی این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حاتمی اظهار کرد: با مکاتبه قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مراکز هیأت امنا و هیأت ممیزه کشور، مصوبات هفدهمین نشست عادی هیئت امنای دانشگاه‌های خراسان شمالی ابلاغ شد، مصوبه‌ای که به تایید و امضای وزیر علوم رسیده و به منظور عملیاتی شدن ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه در این مصوبه ارتقای مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین به دانشگاه صنعتی اسفراین مورد تایید و تاکید قرار گرفته است، افزود: در دستور سوم مصوبات ابلاغی و پیرو پیگیری‌های نماینده اسفراین و بام و صفی‌آباد در مجلس شورای اسلامی و اعضای هیأت رئیسه این مجتمع آموزش عالی، ارتقای مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین به دانشگاه صنعتی اسفراین جهت اجرایی شدن و اخذ تاییدیه دفتر گسترش آموزش عالی وزارت عتف به تصویب رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: برای اخذ این مصوبه پیش از این، بیش از ٤٠ مجوز و تاییدیه مختلف برای ایجاد زیرساخت‌های کافی و لازم (ایجاد رشته‌های جدید، تشکیل گروه‌های آموزشی مختلف متناسب با رشته‌های موجود، ایجاد سه دانشکده مستقل، توسعه زیربنای فضای آموزشی و...) اخذ شده بود

با اشاره به اینکه در دستور چهارم مصوبات ابلاغی، دو گروه آموزشی جدید (گروه آموزشی دروس عمومی ذیل ریاست مجتمع و گروه مهندسی ایمنی در صنایع نفت و گاز ذیل دانشکده مهندسی شیمی و مواد) ایجاد شده است، تصریح کرد: مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین از بدو تأسیس در سال ١٣٩٠ تا سال ١٤٠١ فقط با دو گروه آموزشی فعالیت داشت که در سال‌های اخیر با تلاش و پیگیری، شمار گروه‌های آموزشی به ١١ گروه ذیل سه دانشکده مستقل جدید ارتقا یافته است.

وی با تاکید بر اینکه در دستور پنجم و پانزدهم مصوبات ابلاغی، ایجاد دبیرخانه جذب اعضای هیأت علمی در چارت و ایجاد مرکز فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی از طریق تغییر ساختار کتابخانه مرکزی مصوب شده است، اظهار کرد: از بدو تأسیس این مجتمع آموزش عالی در سال ١٣٩٠، دبیرخانه جذب و مرکز فناوری اطلاعات به‌صورت داخلی فعالیت می‌کرد و در چارت مجتمع این مجموعه‌ها وجود نداشت که با پیگیری‌های مسئولان و متولیان امر در این مصوبات ایجاد شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->