سرلشکر صفوی در جمع عزاداران حسینی: ملت ایران در مکتب عاشورا شکست‌ناپذیر شد شهادت تاریخی از درون اهل سنت: بنی‌امیه مسئول خون امام حسین (ع) هستند شام غریبان امام حسین(ع) پشت درهای بسته حرم حضرت زینب(س) + فیلم لزوم راه‌اندازی ستاد استقبال از زائران اربعین ۱۴۰۴ آیا واقعه عاشورا یک تصمیم آنی بود؟ جانبازی که صبر را در دوران اسارت از حضرت زینب (س) آموخت سوگ حسینی در قلب اروپا | عزاداری دهه اول محرم ۱۴۰۴ در مرکز اسلامی المهدی (عج) رم + فیلم موج بازگشت منظم زائران محرم از مرز مهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) انتشار فراخوان سی‌ونهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی + جزئیات بیانیه بیش از ۵ هزار اساتید بسیجی برای آمادگی در دفاع از حریم ولایت ۱۱۴ محفل قرآنی در مزار شهدای اقتدار سراسر کشور برگزار می‌شود مرا نام باید که تن مرگ راست | برای فرمانده هوافضای سپاه که به‌دست رژیم صهیونیستی شهید شد عقیله بنی هاشم (س)؛ قهرمان کارزار روایت‌ها | مروری بر اقدامات زینب کبری (س) برای حفظ دستاورد‌های عاشورا نگاهی به آیین های عزاداری در مشهد | ای میهن خدایی، ایران کربلایی پیکر شهید جانباز و ۲ نفر از شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد تشییع شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام انصاریان: کسانی که ارباب‌رجوع را ناچار به رشوه‌دادن می‌کنند، دین‌فروش هستند

  • کد خبر: ۳۲۰۶۶۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
حجت‌الاسلام انصاریان: کسانی که ارباب‌رجوع را ناچار به رشوه‌دادن می‌کنند، دین‌فروش هستند
استاد حوزه علمیه گفت: کسانی که پرونده‌ها را به‌قدری معطل می‌کنند تا ارباب‌رجوع ناگزیر شود پیشنهاد رشوه دهد تا پرونده‌اش حل شود، این افراد همان دین‌فروشان هستند که هیچ بهره‌ای در قیامت ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شیخ حسین انصاریان در مسجد حضرت امیر علیه‌السلام تهران اظهار داشت: پروردگار از باب لطف و رحمت و احسانی که نسبت به ما انسان‌ها دارد راه باور کردن حقایق را به روی همه انسان‌ها باز گذاشته است. این راه، راه عقل، راه طبیعت، راه شرع و … است که انسان با طی کردن این جاده‌های بسیار کوتاه می‌تواند به حقایق دست یابد.

وی افزود: نسل جوان بدانند که راه رسیدن به پروردگار و دیگر حقایق بسیار نزدیک است و هیچ بار و بی طاقتی و سنگینی ندارد. دلیل اینکه برخی افراد اهل باور این حقایق نیستند آن است که این راه را طی نمی‌کنند و عده‌ای هم نمی‌خواهند این جاده را طی کنند.

انصاریان با بیان اینکه افرادی که نمی‌خواهند حقایق را درک کنند تا ابد در ناباوری باقی می‌مانند گفت: این افراد در ارزیابی پروردگار که خالق عالم است چه وضعی دارنذ؟ خداوند در قرآن کریم می‌فرماید تو یتیم بودی و با همه وجود لمس کردی که من یتیم بودن تو را با پناه دادنت جبران کردم و خودم تو را به سوی حقایق هدایت کردم تا دیگران را به سمت حقایق دعوت کنی. قرآن کریم می‌فرماید آن ناباوران که حقایق را انکار کردند کافر بودند و برخی از این افراد معجزه خواستند و سرسخت‌ترین این افراد که حقایق را باور نکردند یهودیان بودند. اما بسیاری از مسیحیان در زمان پیامبر مؤمن و اهل باور شدند.

این استاد حوزه علمیه ادامه داد: کسانی که نخواستند حقایق را باور کنند گرفتار عذابی شدید می‌شوند و هیچ یاری کننده‌ای در دنیا و آخرت نمی‌تواند به آنان کمک کند. عذاب آخرت قابل مقایسه با عذاب دنیا نیست و هرگز کسی نمی‌تواند در عالم دنیا عذاب آخرت را درک کند. کسانی که دین الهی، قرآن، نبوت و امامت را به بهای اندکی فروختند زیانکاران هستند.

وی در ادامه بیان کرد: از دیرباز افرادی بودند و هستند که تعهدات و باور‌های دینی خویش را پای دیگران آن هم با قیمت اندک قربانی می‌کنند. برای مثال از داخل کشور افرادی با رژیم صهیونیستی قرار می‌گذارند تا هر کسی را که آنان می‌خواهند ترور کنند تا فلان مبلغ را دریافت کنند. دین فروشان بسیاری از دانشمندان هسته‌ای ما را به بهای دریافت ماهی پانصد و یا هزار دلار ترور کردند.

انصاریان ادامه داد: کسانی که به حقایق ایمان دارند چنانچه همه عالم هستی را به آنان ببخشند هرگز دین خود را نمی‌فروشند و ظلم نمی‌کنند مصداق بارز این سخن امام علی علیه السلام است. امروز در بعضی از بخش‌های اداری پرونده‌هایی وجود دارد که می‌شود در عرض چند روز کار این پرونده‌ها را حل کرد، اما متأسفانه برخی افراد در این ادارات هستند که این پرونده‌ها را به قدری معطل می‌کنند تا ارباب رجوع ناگزیر شود پیشنهاد رشوه دهد تا پرونده‌اش حل شود. این افراد همان دین فروشان هستند که هیچ بهره‌ای در قیامت ندارند.

این استاد حوزه علمیه در پایان گفت: خداباوران مقامی بسیار بالا دارند. کسی که خدا را باور ندارد خودش را باور دارد و همه زشتی‌های خویش را زیبا می‌بیند. این افراد عمل نیکو ندارند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->