بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

بازدید شهردار مشهد و مدیرکل بازرسی خراسان رضوی از بوستان زائرپذیر غدیر مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۳۱۲۷
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
بازدید شهردار مشهد و مدیرکل بازرسی خراسان رضوی از بوستان زائرپذیر غدیر مشهد + فیلم
صبح امروز هم‌زمان با یکم فروردین ۱۴۰۴، شهردار مشهدمقدس به همراه مدیرکل بازرسی خراسان رضوی از بوستان زائرپذیر غدیر و بررسی نحوه خدمت‌رسانی به زائران بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز (جمعه، یکم فروردین ۱۴۰۴) محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهدمقدس به همراه حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسی فتوحی مدیرکل بازرسی خراسان رضوی از بوستان زائرپذیر غدیر و بررسی نحوه خدمت رسانی به زائران بازدید کردند.

محمدرضا قلندرشریف در حاشیه بازدید از کمپ زائرپذیر غدیر در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص نحوه ارائه خدمات‌رسانی در کمپ غدیر اظهار کرد: سازمان بازرسی و نظارت‌های داخلی شهرداری به همراه تیم‌های حراستی و امنیتی از نیروی انتظامی به منظور تأمین امنیت و ایمنی زائران در این ایام فعال هستند.

وی افزود: باوجود افزایش جمعیت در کمپ غدیر، همکاران مستقر با حداکثر سرعت در حال رفع نواقص هستند تا زائران بتوانند از این فضا به نحو مطلوب استفاده کنند. آتش‌نشانی و هلال احمر نیز به طور مستمر در محل حاضر هستند و برای کنترل قیمت‌ها و نظارت بر بازار، نمایندگانی از تعزیرات نیز در اینجا فعالیت می‌کنند.

شهردار مشهد تصریح کرد: مشهدی‌ها و مجاوران حضرت‌ علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) در این ایام به کمپ غدیر مراجعه نکنند و به زائران اجازه دهند که از این محل استفاده کنند.

قلندرشریف بیان کرد: هدف اصلی فراهم‌کردن بهترین خدمات برای زائران است و امید است که با همکاری همه نهادها، امنیت و رفاه زائران تأمین شود.

حجت‌الاسلام موسی فتوحی نیز در جریان بازدید از کمپ زائرین مستقر در بوستان غدیر، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، ضمن تسلیت ایام شب‌های قدر و تبریک سال نو، اظهار کرد: در اولین روز از فروردین ماه توفیق حاصل شد که کمپ زائرپذیر غدیر را از نزدیک ببینیم، تعداد قابل توجهی از زائران اینجا مستقر می‌شوند و شهرداری تلاش کرده است تا امکاناتی برای زائران فراهم شود.

وی افزود: طبق گفت‌وگویی که با زائران داشتیم، رضایت نسبی حاصل شده است و ان‌شاءالله در سال‌های آتی، برخی از ایرادات جزئی که اشاره می‌کنند، برطرف شود.

مدیرکل بازرسی خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت بوستان زائرپذیر غدیر برای زائران، خاطرنشان کرد: چون این کمپ در ورودی مشهد است، زائران سال‌های متمادی اینجا مشرف می‌شوند و این بوستان را می‌شناسند. ان‌شاءالله با ارائه امکانات بهتر بتوانیم فضایی را فراهم کنیم که استقبال زائران در سال‌های آینده بیشتر شود.

مهران سپهران
تصویربردار مهران سپهران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->