فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه! ۲۰ قاضی فعال در مدارس مشهد فعالیت ۱۷ ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه‌های مشهد هم‌زمان با عید قربان ۱۴۰۴ ساعت فعالیت ادارات سیستان به‌دلیل طوفان تغییر کرد (۱۱ خردادماه ۱۴۰۴) قربانیان خاموش قاتلان پرهیاهو آموزش ناعادلانه موجب از دست رفتن فرصت یک نسل می‌شود بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌های ترم تابستان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد

  • کد خبر: ۳۲۷۰۳۰
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷
میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد
مدیرکل بیمه‌گری و جذب منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: الزامی‌شدن پوشش بیمه، جدی‌ترین برنامه بیمه سلامت در سال ۱۴۰۴ است.

به گزارش شهرآرانیوز، جمشید شایانفر، با اشاره به اینکه قریب به ۴۶ میلیون نفر در کشور تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند، افزود: از این تعداد بالغ بر ۲۰ میلیون نفر بیمه شده روستاییان، عشایر و شهر‌های با جمعیت کمتر از ۲۰ هزار نفر، قریب به ۵ میلیون نفر کارکنان دولت و خانواده‌های آنها، قریب به ۳ میلیون نفر بیمه شدگان صندوق سایر اقشار شامل مددجویان بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد شهید و طلاب تحت پوشش حوزه‌های علمیه و گروهی از اتباع خارجی و حدود ۱۸ میلیون نفر در قالب صندوق بیمه سلامت همگانی ایرانیان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

وی با بیان اینکه ۵ دهک اول جامعه به صورت رایگان و مستمر تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند، ادامه داد: این تعداد در حال حاضر بالغ بر ۹ میلیون نفر هستند، مابقی دهک‌ها بر حسب نیاز مراجعه کرده و از خدمات بیمه‌ای استفاده می‌کنند که بخش قابل توجهی از آنان، پس از رفع نیاز درمانی برای تمدید بیمه مراجعه نمی‌کنند. البته این گروه به طور بالقوه بیمه شده سازمان هستند.

شایانفر افزود: در حال حاضر آمار دقیقی از افراد فاقد بیمه وجود ندارد، چرا که همین افراد در مقاطعی به طور فصلی از خدمات بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت و در مقاطع دیگر از خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی بهره‌مند می‌گردند.

وی با تاکید بر اینکه طبق هدف گذاری قانون برنامه هفتم توسعه، پوشش بیمه‌ای جمعیت در حال حاضر ۹۵ درصد و تنها ۵ درصد فاقد پوشش بیمه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: با توجه به این قانون باید در طول اجرای برنامه هفتم هر سال یک درصد از جمعیت فاقد پوشش بیمه کسر شده و در نهایت در پایان برنامه پوشش به ۱۰۰ درصد برسد.

مدیرکل بیمه گری و جذب منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: برای سال جاری مبلغ حق بیمه سالانه ۲۸۲۹۶۰۰ تومان است که از این میزان بیمه شدگان دهک ۶، ۲۰ درصد؛ دهک ۷، ۳۰ درصد؛ دهک ۸، ۴۰ درصد؛ دهک ۹، ۵۰ درصد و دهک ۱۰، تمام مبلغ حق بیمه را باید پرداخت کنند.

وی افزود: فرانشیز خدمات به طور کلی ۳۰ درصد تعرفه‌های مصوب در خدمات سرپایی و ۱۰ درصد در خدمات بستری بوده و برای افراد مختلف نظیر مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و ۳ دهک اول استثنا‌هایی وجود دارد.

شایانفر با اشاره به اینکه افراد با شماره گیری #۱۶۶۶* می‌توانند از پوشش بیمه خود اطلاع پیدا کنند، افزود: افرادی که بیمه آنها به صورت سالانه و در تاریخ‌های مختلف به پایان می‌رسد، می‌توانند از طریق دفاتر پیشخوان دولت، یا با مراجعه به سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت به نشانی bimehsalamatiranian.ir نسبت به تمدید بیمه خود اقدام کنند.

وی در پایان تاکید کرد: برای شناسایی افراد فاقد بیمه می‌توان اطلاعات پایگاه برخط و پایگاه اطلاعات ثبت احوال را مقایسه کرد تا مشخص گردد چه تعداد در کشور فاقد پوشش بیمه پایه سلامت هستند و در آیین نامه پیشنهادی، همکاری تمامی دستگاه‌های مورد نظر در تبادل اطلاعات مورد نیاز با سازمان بیمه سلامت پیش بینی گردیده است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->