اجلاس بین‌المللی «پیرغلامان اباعبدالله الحسین (ع)» در مشهد، فرصتی برای پاسداشت سنت‌های اصیل عزاداری است فعالیت نزدیک به ۲ هزار کانون فرهنگی‌هنری مساجد در خراسان رضوی | اجرای برنامه‌های فرهنگی باید متناسب با نسل نوجوان باشد کنگره ملی «ستارگانی بر مدار خورشید» در نیشابور برگزار می‌شود ماندگاری زائران هدف راهبردی توسعه زیارت است ساختن خانه‌ای با عشق و احترام مراقب ورودی‌های قلب خود باشید | بررسی چگونگی استحکام روابط خانوادگی اختصاص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار به برنامه‌های عملیاتی قرآن و عترت استان‌ها مراسم چهلم سرشور خراسانی، استاد برجسته قرآن در حرم امام رضا(ع) برگزار می‌شود چرا مذهب تشیع با عنوان «شیعه جعفری» شناخته می‌شود؟ حملات بی‌سابقه به مساجد در انگلیس جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، واقعیت آموزش عالی در حوزه معارف دینی است شبکه‌سازی میان قدمگاه‌های رضوی موجب تقویت معارف و معنویت در کشور است ۳۸۰ عنوان کتاب در ۲۵ هزار نسخه، در رواق‌های کتاب حرم‌ امام‌رضا(ع)‌ در اختیار زائران است نشان مشهدالرضا (ع) نماد تجلیل از خدمتگزاران شهر امام رئوف(ع) است انتشار فراخوان جذب طلاب متخصص در عرصه رسانه‌ لزوم گفتمان‌سازی به‌عنوان نخستین گام اجرایی سند توسعه فرهنگ مهدویت وصیت شهید مدافع حرم برای ماشینش + متن وصیت‌نامه پانزدهمین همایش سراسری کارشناسان تبلیغات کشور برگزار می‌شود احداث بزرگ‌ترین حسینیه خراسانی‌ها در کربلا | پروژه‌ای که ۷۰سال از وقف آن می‌گذرد
سرخط خبرها

ثبت‌نام ۵ هزار ایثارگر در کاروان‌های حج ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۹۲۱۲
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱
ثبت‌نام ۵ هزار ایثارگر در کاروان‌های حج ۱۴۰۴
مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امسال پنج هزار سهمیه حج برای جامعه ایثارگری کشور تأمین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر علی‌نژاد در جلسه بررسی فرآیند اعزام کاروان ویژه جانبازان به حج تمتع و معرفی اعضا و عوامل این کاروان اظهار داشت: بنیاد شهید همواره تلاش کرده است با برنامه‌ریزی دقیق، امکان حضور جامعه ایثارگری در مناسک معنوی و مذهبی همچون حج تمتع را فراهم کند. در همین راستا، طی جلساتی که با مسئولان سازمان حج و زیارت برگزار شد، موفق شدیم پنج هزار سهمیه حج برای ایثارگران تأمین کنیم.

وی افزود: تحقق این امر با هدف تکریم ایثارگران و جانبازانی صورت گرفته که با فداکاری و ایثار خود امنیت و استقلال کشور را حفظ کرده‌اند. امروز خوشبختانه، مقدمات اعزام این عزیزان به سرزمین وحی فراهم شده است.

مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: براساس تصمیمات اتخاذ شده برای حج تمتع سال ۱۴۰۴، پنج هزار ایثارگر در کشور در کاروان‌های حج و زیارت ثبت نام کردند و ۲۵ اردیبهشت ماه به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

علی‌نژاد همچنین با اشاره به تصمیمات مدیریتی اتخاذ شده در این خصوص گفت: به منظور تسهیل هرچه بیشتر فرآیند اعزام و رفع موانع احتمالی، بازنگری آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به اعزام ایثارگران به حج در دستور کار قرار گرفت و اصلاحات لازم در این زمینه انجام شده است. این بازنگری‌ها با هدف ارتقاء کیفیت خدمات‌رسانی، حمایت از سلامت جانبازان و تأمین شرایط مناسب برای حضور آنان در مناسک حج صورت پذیرفته است.

وی تصریح کرد: تمام مراحل اجرایی از جمله انتخاب عوامل کاروان، تعیین مدیران، معاینات پزشکی، آموزش‌های لازم و فراهم آوردن امکانات ویژه برای جانبازان، با دقت و حساسیت خاص در حال پیگیری و انجام است تا این سفر معنوی در بهترین شرایط ممکن برگزار شود.

منبع: روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->