کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب عملیات بازسازی واحد‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه آغاز می‌شود فراموشی زودهنگام در کودکان | پای سرب در میان است تأکید بر بازنگری در مستمری‌ها و توجه به قدرت خرید واقعی بازنشستگان پرداخت حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۰ با اعمال دو افزایش سنواتی و دو مرحله متناسب‌سازی انجام شد وزیر علوم خواستار اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ در نیمه اول مهرماه شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۶ تیر ۱۴۰۴) | هوای داغ در خراسان رضوی ماندگار است کنکور، ترافیک مشهد را سنگین کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پنجاه‌وهشتمین کنکور کشور با رقابت حدود نیم‌میلیون داوطلب آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن
سرخط خبرها

غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند

  • کد خبر: ۳۳۲۳۷۴
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند
بررسی جدید شواهد نشان می‌دهد که هرچه فرد دائماً غذای فوق‌فراوری‌شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که هر ۱۰ درصد افزایش در مصرف غذا‌های فوق‌فراوری‌شده در رژیم غذایی یک فرد، خطر مرگ زودرس به هر دلیلی را ۳ درصد افزایش می‌دهد.

تخمین زده می‌شود که این غذا‌های تولید شده صنعتی مسئول ده‌ها هزار مرگ زودرس در سراسر جهان هستند.

به گفته محققان، ایالات متحده بالاترین میزان مصرف غذا‌های فوق‌فراوری‌شده را دارد که بیش از ۵۴ درصد از رژیم غذایی متوسط آمریکایی‌ها را تشکیل می‌دهد.

«ادواردو نیلسون»، محقق ارشد بنیاد اسوالدو کروز در برزیل، در یک بیانیه خبری گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد سیاست‌هایی که مصرف غذا‌های فوق‌فراوری‌شده را کاهش می‌دهند، به شدت در سطح جهان مورد نیاز هستند و الگو‌های غذایی سنتی مبتنی بر غذا‌های تازه و کم فرآوری شده محلی را ترویج می‌دهند.»

غذا‌های فوق‌فراوری‌شده عمدتاً از موادی مانند چربی‌های اشباع، نشاسته و قند‌های افزودنی تولید می‌شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از افزودنی‌ها هستند تا آنها را خوشمزه‌تر، جذاب‌تر و ماندگارتر کنند، از جمله رنگ‌ها، امولسیفایرها، طعم‌دهنده‌ها و تثبیت‌کننده‌ها. نمونه‌هایی از این مواد عبارتند از: محصولات پخته شده بسته‌بندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده مصرف یا آماده گرم کردن و برش‌های سرد غذا‌های آماده.

محققان در یادداشت‌های پیش‌زمینه گفتند که مصرف غذا‌های فوق فرآوری‌شده با ۳۲ مشکل سلامتی از جمله بیماری‌های قلبی، چاقی، دیابت، برخی از انواع سرطان و افسردگی مرتبط است.

برای این مطالعه، محققان داده‌های مطالعات قبلی در مورد مصرف غذا‌های فوق فرآوری‌شده در هشت کشور- استرالیا، برزیل، کانادا، شیلی، کلمبیا، مکزیک، انگلستان و ایالات متحده- را جمع‌آوری کردند.

سپس این تیم میزان غذا‌های فوق فرآوری‌شده را در رژیم‌های غذایی افراد عادی از هر یک از کشور‌ها ارزیابی کرد.

کلمبیا کمترین میزان را داشت، با غذا‌های فوق فرآوری‌شده که حدود ۱۵٪ از کالری دریافتی روزانه را تشکیل می‌دادند، و ایالات متحده بیشترین میزان را داشت. انگلستان با بیش از ۵۳٪ از کالری دریافتی روزانه، پس از آمریکا قرار گرفت.

سپس محققان درصد مرگ و میر زودرس در هر کشور ناشی از اثرات سلامتی غذا‌های فوق فرآوری‌شده را محاسبه کردند. میزان مرگ و میر از حدود ۴٪ در کلمبیا و برزیل تا نزدیک به ۱۴٪ در ایالات متحده و بریتانیا متغیر بود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->