دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت
سرخط خبرها

این موادغذایی را با پنیر ترکیب نکنید

  • کد خبر: ۳۴۵۱۳۳
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱
این موادغذایی را با پنیر ترکیب نکنید
شاید شما هم جزو افرادی باشید که عادت کرده‌اید خوردن پنیر را به وعده صبحانه بیندازید. اما پژوهشگران و حتی متخصصان طب سنتی توصیه دیگری دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، خوردن برخی مواد غذایی با پنیر نه تنها طعم قوی و خوشمزه این خوراکی پرخاصیت را تحت تاثیر قرار داده و کاهش می‌دهد، بلکه برای سلامتی هم مضر است.

در این مطلب به شما می‌گوییم که چه چیزی را با پنیر نباید بخوریم، خوردن چه خوراکی‌هایی با پنیر مفید و خوردن چه خوراکی‌هایی با پنیر ممنوع است است و زمان مناسب برای خوردن پنیر چه موقع از روز است.

شاید شما هم جزو افرادی باشید که عادت کرده‌اید خوردن پنیر را به وعده صبحانه بیندازید. اما پژوهشگران و حتی متخصصان طب سنتی توصیه دیگری دارند. آنها می‌گویند خوردن پنیر آن هم به عنوان اولین وعده غذایی در روز، اصلا کار درستی نیست. بهتر است پنیر را برای وعده شام و قبل از خواب بخورید.

شاید جالب باشد بدانید که مصرف پنیر برای سلامت دندان‌ها، مخصوصا قبل از خواب مفید است، البته فراموش نکنید که جای مسواک زدن و دهانشویه را نمی‌گیرد. اما دلیل این موضوع چیست؟ شیر و فرآورده‌های آن مثل پنیر، در طب سنتی طبع سرد وتر دارند. حتما می‌دانید که بهترین روش درست کردن پنیر هم پاستوریزه کردن شیر و بعد درست کردن پنیر است.

هر چند برخی انواع پنیر صبحانه با شیری که پاستوریزه نشده است، تهیه می‌شوند. به هر حال بعد از پاستوریزه شدن شیرها، برخی افزودنی‌ها و نگهدارنده‌ها با شیر افزوده می‌شوند. این موضوع هم مضاف بر سردی این فرآورده لبنی می‌شود.

به همین دلیل می‌تواند خوردن پنیر با نفخ شکم یا کولیت همراه باشد و مشکلات گوارشی را به وجود بیاورد. در عین حال اگر پنیر را با مواد غذایی که آنها هم طبع سرد دارند، استفاده کنید، وضعیت کمی پیچیده‌تر می‌شود و مصرف مداوم آنها، خطراتی را برای سلامتی به همراه دارد.

خوردن پنیر با هندوانه

همان‌طور که گفتیم پنیر طبع سرد وتر دارد، هندوانه هم یکی از میوه‌هایی است که به خاطر طبع سرد خود، معروف است. هر چند ترکیب پنیر و هندوانه بسیار لذیذ است و کلی هم طرفدار دارد، ولی مصرف آنها با همدیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌های مختلف شامل دیابت، اختلالات عصبی، گوارشی و … می‌شود. حتی مصرف سردی‌های زیاد می‌تواند عمر را کوتاه کند.

از طرفی پنیر پروتئین زیادی دارد و بدن برای تجزیه کردن این مولکول‌های پروتئینی پیچیده، نیاز به انرژی زیادی دارد. این انرژی باید توسط بدن دریافت شود. وقتی پنیر را با هندوانه می‌خورید، تجزیه این مولکول‌ها به انرژی بیشتری هم نیاز پیدا می‌کند؛ بنابراین بهتر است پنیر را به صورت مداوم و زیاد با هندوانه مصرف نکنید.

خوردن پنیر با خیار و گوجه فرنگی

خیار و گوجه فرنگی هم طبع سردی دارند و مصرف آنها با هم مثل مصرف هندوانه با پنیر، باعث ایجاد نفخ و سردی و در نتیجه موجب بروز بیماری‌های گوارشی می‌شود. توصیه می‌شود که پنیر را اگر با خیار و گوجه یا هندوانه مصرف کنید، گردو را هم به این ترکیب اضافه کنید.

میزان مناسب برای این ترکیب هم نصف/ نصف است، یعنی ۵۰ درصد را گردو و ۵۰ درصد دیگر را پنیر، هندوانه، گوجه فرنگی و خیار. در این صورت سردی غالب نمی‌شود و به نوعی خنثی خواهد شد.

خوردن پنیر با حبوبات

یکی از چیز‌هایی که نباید با پنیر بخوریم انواع حبوبات است. ترکیب پنیر با حبوبات پخته یک ترکیب متداول مخصوصا در غذا‌ها و سالاد‌های مکزیکی است. پنیر، لوبیا، سس تند و گواکامول، یک دستور العمل مطمئن برای ایجاد نفخ، تشکیل گاز معده و سایر مشکلات مربوط به هضم غذا است.

لوبیا به خودی خود باعث ایجاد نفخ معده می‌شود و به همین دلیل هم توصیه می‌شود که آن را قبل از طبخ، برای حداقل ۸ ساعت در مقداری آب خیس کنید تا میزان نفخ آن کم شود. ولی اگر سیستم گوارشی ضعیفی دارید، سعی کنید پنیر را از لوبیا جدا کنید، چون این کار باعث تشدید مشکلات گوارشی می‌شود.

خوردن پنیر با گوشت

انواع پنیر پخت و پز در تهیه غذا‌های مختلف استفاده می‌شوند. کوفته‌های پنیری، گوشت در فوندو، املت گوشت با پنیر و … جزو غذا‌هایی هستند که پروتئین بسیار بالایی دارند. در نتیجه طبیعتا هضمشان هم بسیار سخت است؛ بنابراین برای کاهش مشکلات گوارشی به فوندو باید سبزیجات خرد شده اضافه کنید، از به کار بردن پنیر در کوفته هم پرهیز کنید.

در ضمن املت با گوشت نیز غذای سنگینی است که با پنیر سنگین‌تر هم می‌شود. پس یا مقدار گوشت را کم کنید یا میزان پنیر را در غذا کاهش دهید.

مصرف پنیر با بادام؛ خوب است یا بد؟

بادام یکی از مواد غذایی است که اگر با پنیر مصرف شود، باعث بروز مشکلات گوارشی می‌شود. ترکیب پنیر و بادام می‌تواند به ایجاد سنگ کلیه و مثانه منتهی شود؛ بنابراین تا حد ممکن این ترکیب را مصرف نکنید.

خوردن پنیر با ماست چکیده

ماست چکیده یکی دیگر از مواد لبنی است که در صورت مصرف کردن با پنیر می‌تواند باعث ایجاد لک و پیس روی پوست شود.

خوردن پنیر با سبزیجات

البته که سبزیجات طیف وسیع و مختلفی را شامل می‌شوند، به همین دلیل هم ممکن است کمی این دسته‌بندی بزرگ به نظر برسد، ولی تقسیم‌بندی آن ها، کار را راحت‌تر می‌کند. برای مصرف سبزیجات با پنیر، از نمونه‌هایی استفاده کنید که طعم نسبتا ملایمی دارند. مثلا رازیانه، گزینه خوبی است. اگر هم به فکر درست کردن یک سالاد با پنیر هستید، سبزی‌هایی که کمی طعم فلفلی دارند مثل آرگوولا و رادیکیو (نوعی کاهوی قرمز که از نظر ظاهری شبیه کلم قرمز است) ترکیبی عالی می‌سازند.

از طرف دیگر از ترکیب سبزی‌هایی مثل کلم بروکلی، هویج، لوبیا سبز، کرفس و گل کلم با پنیر اجتناب کنید. این سبزیجات برای اضافه کردن به پنیر چندان مناسب نیستند، مخصوصا اگر به صورت پخته یا آبپز شده آنها را به کار ببرید. در صورت امکان این سبزی‌ها را به صورت خام به پنیر اضافه کنید.

پنیر با مرکبات یا میوه‌های پر اسید

درست است که پرتقال، گریپ فروت، کیوی و آناناس طعم‌های دل‌انگیزی دارند، اما نه برای ترکیب کردن با پنیر. این در حالی است که میوه‌هایی مثل سیب، گلابی، انگور و انجیر، حسابی با پنیر هماهنگ می‌شوند، حتی اگر آنها را به صورت میوه خشک به کار ببرید.

پنیر را با چه مواد غذایی بخوریم؟

در کنار موادی که خوردن آنها همراه با پنیر توصیه نمی‌شود و مضر است، برخی از خوراکی‌ها هم یک ترکیب مفید با پنیر می‌سازند. گردو، زیره، سیاه دانه، ترخون، کشمش، انگور و آویشن جزو مواردی هستند که ترکیب عالی با پنیر می‌سازند. علاوه بر این خوردن این مواد غذایی با پنیر به عنوان غذا برای شام توصیه می‌شود.

عسل هم یکی دیگر از مواد غذایی است که به خاطر خاطر طعم گرم، می‌تواند باعث متعادل شدن طبع سرد وتر پنیر شود. برخی هم پنیر را با مربا می‌خورند. ترکیب پنیر و انواع مربا هم علاوه بر خوشمزه بودن، از میزان سردی طبع پنیر می‌کاهد.

چرا باید پنیر را با گردو بخوریم؟

دلیل توصیه به خوردن پنیر با گردو این است که غده پاراتیروئید، کلسیم و فسفر بدن را تنظیم می‌کند و جذب این مواد به بدن آسان خواهد شد. این غده نیز کلسیم و فسفر را در کنار هم می‌شناسد، به همین خاطر هم وقتی ماده غذایی کلسیم‌دار مصرف می‌کنیم، باید فسفر را هم به همراه آن به کار ببریم تا میزان تاثیرپذیری‌اش افزایش پیدا کند.

در غیر این صورت، غده پاراتیروئید فسفر مورد نیاز خود را از مغز تامین می‌کند. به همین دلیل هم گفته می‌شود که خوردن مداوم پنیر، بدون مصرف گردو باعث مشکلات مغزی با کم هوشی می‌شود. در ضمن گردو را بهتر است به صورت تازه مصرف کنید. یعنی بلافاصله قبل از مصرف با پنیر، آنها را پوسته خارج کنید و بشکنید.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->