خاطره حجت الاسلام‌و المسلمین رستمی از محفل قرآن در دوران نوجوانی / شهیدی که با نذر تلاوت سوره «نحل» راهی حج شد پیوند نسل پیشکسوت و جوان در آیین نکوداشت فعالان قرآنی در مشهد| خاطره‌گویی قاری نوجوان مشهدی از دیدار با سردار شهید سلیمانی و هدیه انگشتر یادگار + فیلم آیت‌الله سیدان: تمام افتخار ما، ارادت‌مان به حضرت‌زهرا (س) و خاندان اهل بیت (ع) است میراث فاطمی، میراث سیاسی «اسناد فعالیت‌ انقلابی دانش‌آموزان» در کتابخانه حرم مطهر امام رضا(ع) رونمایی شد شروط جذب مدرس قرآن دانشگاه آزاد اسلامی مالی که خمس آن پرداخته نشده، حرام است؟ تغییر زمان پاسخگویی به طلاب و روحانیون در پیشخوان حوزه‌های علمیه آخرین جزئیات پیش ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ توسعه همکاری‌های ستاد کانون‌های مساجد و معاونت فرهنگی وزارت ارشاد ضرورت ایجاد خلاقیت در فعالیت‌ مساجد برای جذب بیشتر جوانان مراسم پاسداشت جانبازان شیمیایی دفاع مقدس برای نخستین‌بار برگزار می‌شود شهیدی که وصیت کرد روی سنگ مزارش «یا زهرا(س)» بنویسند دعایی که اجابت شد بزرگ‌مرد کوچک | یادی از  «بهنام محمدی» از  شهدای دانش آموز دفاع مقدس، هم زمان با ۱۳ آبان ۳ محبوب حضرت فاطمه زهرا (س) راه حق جز طریق فاطمه(س) نیست | روایتی از رسالت جاودانه‌ حضرت زهرا(س) در گفت‌و‌گو با آیت‌الله علم‌الهدی آثار شگرف ختم صلوات فاطمی برای برآورده‌شدن بزرگ‌ترین حاجات قصد حذف معاونت قرآن در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نداریم نگاهی تاریخی به اختلاف در تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) | جایگاه ممتاز امّ‌ابیها از منظر امام‌رضا(ع)
سرخط خبرها

جزئیات شرایط مشمولان غیرغایب برای زیارت عتبات عالیات اعلام شد

  • کد خبر: ۳۴۶۲۱۱
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
جزئیات شرایط مشمولان غیرغایب برای زیارت عتبات عالیات اعلام شد
سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: مشمولان غیرغایب می‌توانند برای زیارت عتبات در محرم و صفر، به‌ویژه اربعین، یک‌بار بدون نیاز به وثیقه از کشور خارج شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: کلیه مشمولان غیر غایب دانش آموز، دانشجو و طلاب حوزه‌های علمیه که قصد زیارت عتبات عالیات را درماه‌های محرم و صفر به ویژه ایام اربعین حسینی دارند، می‌توانند از تاریخ ششم تیرماه تا دوم شهریورماه ۱۴۰۴ (اول ماه محرم تا پایان ماه صفر) بدون نیاز به سپردن وثیقه برای یکبار از مجوز خروج از کشور بهره‌مند شوند.

مشمولان برای شرکت در این سفر معنوی می‌توانند به صورت اینترنتی و از طریق سامانه سخا  برای خروج از کشور اقدام کنند.

متعهدین خدمت سربازی که تعهد آنان در سامانه وظیفه عمومی ثبت و تأیید شده نیز می‌توانند بدون نیاز به تأییدیه سازمان بکارگیرنده و به صورت اینترنتی از طریق سامانه سخا برای دریافت مجوز خروج از کشور اقدام کنند.

دارندگان برگ آماده به خدمت بدون غیبت تا یک هفته مانده به تاریخ اعزام به خدمت می‌توانند در بازه زمانی تعیین شده از مجوز خروج از کشور بهره‌مند شوند.

فارغ التحصیلانی که در مهلت تعیین تکلیف وضعیت خدمتی هستند و هنوز برای اعزام به خدمت اقدام نکردند و همچنین دانشجویانی که در مهلت معرفی در حال تحصیل می‌باشند، می‌توانند تا ۷ روز قبل از اتمام مهلت معرفی و در بازه زمانی مذکور از مجوز خروج از کشور بهره‌مند شوند.

دارندگان معافیت موقت بدون غیبت کفالت و پزشکی نیز می‌توانند از تسهیلات مذکور بهره‌مند شوند.

مشمولانی که وضعیت معافیت سربازی آنان در زمینه کفالت، پزشکی و یا موارد خاص بدون غیبت سربازی درحال رسیدگی می‌باشد، می‌توانند از مجوز خروج از کشور در ایام اربعین حسینی بهره‌مند شوند.

در این اطلاعیه آمده است، مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->