دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!   زلزله‌ای خفیف در قم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو تمامی پرواز‌های کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد امدادرسانی ۶۹۷ تیم تخصصی هلال احمر به مصدومان حملات وحشیانه اسرائیل جاده چالوس یکطرفه شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی لغو شد آیا امتحانات دانش آموزان در مشهد و خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ کودکان را نترسانید؛ ولی برای پذیرش شرایط جنگی خاص آموزش بدهید | آمادگی بدون نگرانی آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آزمون سراسری پذیرش فلوشیپ ۱۴۰۴ لغو شد امتحانات دانشگاه فردوسی مشهد به تعویق افتاد + جزئیات علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد:

کاهش ۷۰ درصدی درآمد‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۳۴۶۵۵
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
کاهش ۷۰ درصدی درآمد‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درآمدهای اختصاصی این دانشگاه به علت شیوع کرونا طی سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۷۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد حسین بحرینی گزارش داد: فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم بخش‌های مختلف کشور از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی را تحت تاثیر قرار داده و از سوی دیگر صدور بخشنامه‌ها بدون پشتیبانی مالی، کاهش درآمدها و افزایش هزینه‌های این دانشگاه را درپی داشته است.
وی افزود: درآمدهای اختصاصی این دانشگاه طی ماه‌های فروردین و اردیبهشت پارسال حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در ماه بود که این رقم در فروردین و اردیبهشت امسال به ۵۵۰ میلیارد ریال در ماه کاهش یافت و در خرداد ماه امسال نیز به ۳۳۰ میلیارد ریال رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی مسوولان، کادر پزشکی و درمانی و کارکنان در تلاش هستند سلامت مردم بیش از پیش حفظ شود و در میدان مبارزه با کرونا از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.
وی برنامه نظام ارجاع و سطح‌بندی بیماران را از مهمترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد و افزود: همکاری و هماهنگی میان تمامی مسوولان استان و همکاری موثر مردم در ماه‌های اسفند پارسال و فروردین امسال موجب کاهش چشمگیر تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ شد که این امر تقدیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را نیز به همراه داشت.
دکتر بحرینی ادامه داد: با این حال کاهش مراقبت‌ها و رعایت دستور العمل‌های بهداشتی بار دیگر افزایش تعداد بیماران سرپایی و بستری و فوتی‌های ناشی از کرونا را در یک ماه اخیر به همراه داشت که کنترل آن نیازمند همکاری بیشتر مردم در این زمینه است.
وی گفت: با وجود تمام مشکلات و فشارهای وارده به دانشگاه طی چند ماه اخیر، این دانشگاه در دو حوزه پژوهش و آموزش توانسته است، موفقیت‌های چشمگیر در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی همچون تایمز، لایدن و شانگهای کسب کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش تعداد دانشمندان "یک درصد برتر جهان" دانشگاه علوم پزشکی مشهد از هفت به ۱۳ نفر را از دیگر موفقیت‌های مهم این دانشگاه در چند ماه اخیر برشمرد.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->