قوه قضاییه: سقط جنین غیرقانونی و فروش دارو‌های مرتبط تحت پیگرد قرار می‌گیرد دره جن‌ها، راز آلودترین نقطه ایران + تصاویر ۸ اقدام مهم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان نجات گروگان‌های هندی توسط ماموران پلیس آگاهی تهران قوه‌قضائیه درپی جذب قضات مشاور زن: در آینده زنان بیشتری در دستگاه قضا حضور خواهند داشت پاسخ سازمان غذا و دارو به نگرانی جامعه درباره کشت خشخاش در کشور وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟ دانش‌آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟
سرخط خبرها

نماینده مجلس: به مطالبات نیروهای آموزشی فوراً رسیدگی شود

  • کد خبر: ۳۵۴۵۷۲
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
نماینده مجلس: به مطالبات نیروهای آموزشی فوراً رسیدگی شود
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار تعیین تکلیف انعقاد قرارداد کار معین نیروهای خدمات آموزشی پیش از سال تحصیلی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی معینی آرانی نماینده مردم کاشان و آران بیدگل در مجلس شورای اسلامی در صحن مجلس در تذکری شفاهی خطاب به وزیر آموزش و پرورش، گفت: تذکر اول من مربوط به موضوع انعقاد قرارداد کار معین نیروهای خدمات آموزشی است؛ تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید تدبیر و راهگشایی بفرمایید. پیرو جلسات متعدد در کمیسیون آموزش مجلس ارزیابی مجدد پرونده‌های داوطلبان معترض کیفیت بخشی، آموزگاری و دبیری در نیمه شهریور ماه سال جاری باید انجام شود.

وی از وزیر آموزش و پرورش خواست تا موضوع تعیین و پرداخت عادلانه حق التدریس طلاب طرح امین را مورد بررسی و اعمال نظر قرار دهد و اظهار کرد: شیوه نامه ساماندهی معلمان نهضتی، پیش دبستانی و طرح امین تا قبل از بازگشایی مدارس باید انجام شود و به مطالبات انبارداران آموزش و پرورش در زمینه حقوق ناچیز آنان و تغییر رسته شغلی توجه نموده و رسیدگی نمایید.

این نماینده مجلس همچنین خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: ماده ۲۷ قانون حمایت از معلولان را کامل اجرا کنید؛ فریاد این معلولان به جایی نمی‌رسد. به بیمه تکمیلی بازنشستگان با توجه به افزایش بی‌رویه خدمات درمانی اعم از هزینه‌های بیمارستان و تامین دارو اهتمام داشته باشید.

معینی آرانی در پایان با تاکید بر لزوم حمایت از قالی‌بافان و تحت پوشش بیمه قراردادن آنان، افزود: به داد قالی‌بافان این محرومان پشت دار قالی برسید. تاخیر در پرداخت مطالبات معوق، حقوق و مزایای بازنشستگان ناشی از افزایش سنواتی حقوق مستمری بگیران را سریعا جبران و تدارک کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->