ریزش پل در کربلا حادثه آفرید + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز ثبت‌نام آزمون لیسانس به پزشکی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ + لینک چگونه در ۲۰  گام فرزندانمان را برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده کنیم؟ | شروع بی دغدغه مهر یک لبخند چندمیلیونی ترسناک قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟

  • کد خبر: ۳۵۶۵۲۶
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟
سالاد سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی و غذایی عالی برای کاهش وزن است، اما باید بهترین زمان مصرف سالاد را بدانید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

به گزارش شهرآرانیوز، سالاد در کشور‌های مختلف در زمان‌های مختلفی خورده می‌شود. مثلا در کشور امریکا رایج است که سالاد را قبل از وعده اصلی میل می‌کنند.

در کشور ایتالیا بعد از وعده غذایی میل می‌کنند و جالب است بدانید که مردم کشور هلند در رستوران‌ها یک بشقاب بزرگ سالاد را همزمان با غذای اصلی مصرف می‌کنند. حتی اگر سالاد در رستوران سفارش ندهند، این سنت به قدری بین آنها رایج است که خود رستوران برای آنها سالاد می‌آورد.

مطالعات در سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد که مصرف سالاد قبل از وعده اصلی غذا مصرف سبزیجات را تا ۲۳ درصد افزایش می‌دهد. مخصوصا اینکه از هر ۱۰ نفر انسان جوان، فقط یک نفر آنها به اندازه کافی میوه و سبزیجات را در طول روز مصرف می‌کنند. به همین دلیل با این روش می‌توان حداقل یک یا دو فنجان میوه را به صورت روزانه و ۲ الی ۳ فنجان سبزیجات را به صورت روزانه مصرف می‌کنند.

فواید مصرف سالاد

فیبر:فیبر به کاهش کلسترول کمک می‌کند و برای گوارش و جلوگیری از یبوست مفید است.

کاهش وزن: غذا‌های حاوی فیبر می‌تواند به شما در طولانی مدت احساس سیری دهد و باعث شود که کمتر غذا بخورید.

ویتامین‌ها و مواد معدنی:آنتی اکسیدان‌ها مثل ویتامین ث، فولیک اسید، لیکوپن و آلفا و بتاکاروتن می‌تواند شما را از بیماری‌های ویروسی مخصوصا سرطان محفوظ نگه دارد.

اگر قصد کاهش وزن دارید، اول سالاد (با محدودیت کالری ۱۵۰ یا کمتر) میل کنید که احساس سیری به شما می‌دهد و میزان مصرف کالری را در ادامه کاهش می‌دهد.

اگر فرزند دارید و به عنوان والدین می‌خواهید مطمئن شوید که دوز کافی ویتامین و مواد معدنی را به طور طبیعی به او برسانید، همیشه سالاد را در وعده‌های غذایی او جای دهید، مخصوصا زمان‌هایی که واقعا گرسنه هستند. البته سالادی که به کودک خود می‌دهید، علاوه بر کاهوی تازه باید با مواد مغذی مثل نخودفرنگی نیز همراه باشد.

ویتامین‌های سالاد

تهیه یک بشقاب با مواد غذایی سالم، از طریق پر کردن نصف بشقاب با میوه و سبزیجات، می‌توانید در رژیم غذایی خود تعادل ایجاد کنید. بهتر است که این کار را در میان وعده عصرگاهی انجام دهید.

آیا می‌توان مصرف سالاد را به بعد از وعده اصلی غذا موکول کرد؟

دو دلیل وجود دارد که چرا ایتالیایی‌ها سالاد را بعد از وعده اصلی استفاده می‌کنند. دسر‌های ایتالیایی‌ها با روغن زیتون، سرکه بالسامیک و نمک و فلفل درست می‌شود و به همین دلیل وعده اصلی غذایی آنها نیز معمولا با سرکه است، به همین دلیل نمی‌خواهند که به یکباره اسید زیادی را وارد بدن کنند. دومین دلیل اینکه اسیدیته بودن سرکه در سالاد می‌تواند طعم دهان بعد از غذا را عوض کند و بنابراین سالاد را بعد از غذا میل می‌کنند.

کلام آخر اینکه احتمالات و دلایل زیادی برای زمان‌های مختلف صرف سالاد وجود دارد، اما هر روز در هر زمانی که برایتان راحت‌تر است، سالاد بخورید.

سایر نکات

سه فنجان اسفناج، ۲۱ کالری و کمتر از ۱ یا ۲ گرم چربی دارد، در حالی که دو قاشق چای خوری دسر‌های همراه با گوشت دارای ۱۱۰ کالری و ۱۱ گرم چربی می‌باشد که این دسر‌ها معمولا سبزیجات ندارند و نمک و چربی سالم آنها نیز بالا است. 

می‌توانید در منزل از قبل، کاهو را بشویید و آن را برای سالاد خورد کنید که بهتر است دست کم از سه نوع رنگ کلم و کاهو استفاده کنید تا هر زمان که خواستید، مقداری از آن را میل کنید. 

می‌توانید ادویه‌های گیاهی تازه و چیز‌هایی مثل فلفل دلمه‌ای، جعفری، موسیر یا پیاز بریزید یا می‌توانید با کمی سرکه در آن، طعم لذت بخشی را به آن اضافه کنید.

با فرا رسیدن فصل‌های جدید معمولا باید یک روتین جدید داشته باشید و به طور مثال با شروع فصل پاییز، هر روز سالاد مصرف کنید و آن را به یک عادت سالم تبدیل نمایید و زمانی که رستوران رفتید، حتما سالاد هم سفارش دهید.

اگر قصد کاهش وزن دارید، از سالاد‌های بیش از حد مملو از سس دوری کنید.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->