شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود
سرخط خبرها

پرونده «سها رضانژاد» جنایی نیست

  • کد خبر: ۳۷۹۴۲
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۱
پرونده «سها رضانژاد» جنایی نیست
رئیس پلیس آگاهی گلستان قاطعانه جنایی بودن پرونده «سها رضانژاد» را رد کرد و گفت: از همان ابتدا مستندات و تحقیقات ما نشان می‌داد پرونده جنایی نیست و فرد مفقودی از ارتفاعات به پایین پرت شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی مروتی در خصوص آخرین جزئیات پرونده مفقودی «سها رضانژاد» بانوی ۲۷ ساله اهل کرج که در تاریخ ۲۰ تیرماه سال جاری در منطقه «جهان نما» کردکوی مفقود شد و ارتباط احتمالی این پرونده با کشف جسد صبح امروز در این منطقه گفت: من اطمینان دارم این جسد مربوط به همین فرد مفقودی است، چون لباس‌های جسد با مشخصات این فرد مفقود شده مطابقت کامل دارد.

وی با انتقاد از فضاسازی‌های انجام شده توسط افراد مختلف در فضای مجازی و اظهارات سطحی ناشی از کم‌تجربگی وکیل پرونده خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی افراد اصرار بر این داشتند که پرونده آدم‌ربایی یا جنایی است و تلاش شد تا مسیر پرونده به سمت بازداشت افرادی بی‌گناه پیش برود که پلیس و دستگاه قضایی به هیچ عنوان اجازه چنین اتفاقی را نداد.

مروتی گفت: پلیس و دستگاه قضایی به هیچ عنوان تحت فشار‌ها و نظرات نسنجیده و فضاسازی‌ها مسیر تحقیقات و اقدامات تخصصی و قانونی خود را تغییر نمی‌دهد.

رئیس پلیس آگاهی گلستان درباره تحقیقات انجام شده در پرونده و جزئیات اتفاقات صبح حادثه بیان کرد: این خانم همراه گروه گردشگری از تهران به سمت کردکوی حرکت کرده و با کمک خودرو‌های آفرود خود را به منطقه رساندند.
 
آخرین جزئیات پرونده مفقودی بانوی ۲۷ ساله /پرونده «سها رضانژاد» جنایی نیست

 

مصرف قرص خواب توسط «سها» در صبح روز حادثه

مروتی گفت: در تحقیقات پلیس مشخص شد این فرد تا ساعات بامدادی صبح روز حادثه بیدار بوده و برای استراحت قرص خواب مصرف کرده و چند ساعت بعد به اظهار همراهانش برای قضای حاجت و مسواک زدن از چادر خارج شده است.

وی متذکر شد: با توجه به خستگی ناشی از طی کردن مسیر، استفاده از قرص خواب، استراحت کم و تحقیقات و مستندات موجود از همان ساعات ابتدایی ما فرضیه جنایی بودن اعم از قتل و تجاوز را رد کرده و هم اکنون نیز تمام این فرضیه‌ها را رد می‌کنیم.

رئیس پلیس آگاهی گلستان تصریح کرد: منطقه جهان‌نما یکی از مناطق تفریحی و توریستی در استان گلستان است که از امنیت بالایی برخوردار است و تاکنون پرونده جنایی با این وسعتی که در فضای مجازی فضاسازی شد رخ نداده است.

مروتی بیان کرد: از همان روز‌های ابتدایی اعلام کردم منطقه قابلیت جست‌وجوی کامل ندارد و متاسفانه برخی اصرار بر این داشتند که این فرد در منطقه نیست و تلاش کردند پرونده را به سمت جنایی پیش ببرند.

وی با تشکر از دادستان عمومی و انقلاب کردکوی که تلاش مستمر و هماهنگی بالایی با پلیس داشته است، گفت: جسد در حال انتقال به نقطه مناسب برای تحویل به پزشکی قانونی است.
 

کشف جسد توسط گروه‌های کوهنوردی

رئیس پلیس آگاهی گلستان در پاسخ به این سوال که محل کشف جسد در چه فاصله‌ای از مفقودی «سها رضانژاد» بوده متذکر شد: جسد هزار متر به پایین پرت شده و در ارتفاعات پایین دست محل کمپ گروه کوهنوردی بوده است.
 
مروتی بیان کرد: هزاران ساعت اقدام اطلاعاتی و پلیسی در این پرونده انجام دادیم و مطمئن بودیم پرونده جنایی نیست و امروز هم گروه‌های کوهنوردی و گردشگری در منطقه پس از استشمام بوی تعفن جسد به سمت منشاء بو پیش رفته و در نهایت با جسد یک زن روبرو شده و به هلال احمر و پلیس گزارش دادند.
 
وی بیان کرد: متاسفانه جسد از چند نقطه در سر و گردن دچار شکستگی و ضربه ناشی از برخورد با جسم سخت شده که نشان‌دهنده پرت شدن جسد از ارتفاع است.
 
مروتی گفت: جسد دچار فساد ناشی از گذشت زمان شده و ظواهر نشان می‌دهد که جسد مدت زمان بسیار طولانی در فضای باز بوده که به ما اطمینان بیشتر می‌دهد جسد مربوط به «سها رضانژاد» است.

وی در پایان با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی هلال احمر، آتش‌نشانی گرگان، هیات کوهنوردی استان گلستان و نیرو‌های مردمی گفت: تحقیقات بیشتر در حال انجام است و به زودی جزئیات بیشتری را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.
 
منبع:آخرین خبر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->